1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Hvorfor kan jeg ikke bare få nok, og gå min vej?!

Hvorfor kan jeg ikke bare få nok, og gå min vej?!

Mullemor86

Mullemor86

24 indlæg
  • Skrevet
Jeg står i den situation, at jeg har svært ved at cutte kontakten til min eks kæreste.. Vi har været kærester i 3 mdr, hvor der stort set kun har været problemer. Han har nemlig et misbrug som gør at han ændrer sig fuldstændig. Han bliver en helt anden ig snakker om ting der ikke er der. Han aner ikke hvad han laver når han er påvirket så han kommer ofte op at slås og ødelægger alt for sig selv.. Og ja.. Andre omkring ham. Jeg har stillet ham et ultimatum med henblik på at få noget hjælp men han har ikke gjort noget ved det. Han er nu blevet tvangs indlagt på psykiatrisk afdeling efter en ordentlig tur hvor han lavede rag i den oh snakkede om at han var en engel der var her for at redde verden med onskab. (Det rabler fuldstændig for ham) jeg ved dog at han hat skræmt hele hans netværk væk, så han har stort set kun mig tilbage. Havde ham i røret i går hvor han græd og sagde at jeg ikke måtte forlade ham. Inderst inde er det jo det jeg vil, og jeg ved det er det rigtige. Men nøj hvor er det svært når man elsker et andet menneske, som man også ved har store problemer og som er meget ensom. Ved ikke hvordan jeg skal komme ud af det her, med okay samvittighed.. Ville i hvert fald ønske at jeg var stærk nok til det. (Det skal nævnes at jeg er 30 og han er 35 år) Er det nogle herinde der evt har oplevet at stå i lign situation så vil jeg rigtig gerne høre hvordan i har valgt at takle det. Kunne virkelig godt bruge et råd eller 2 <3
Jytte A

Jytte A

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes du skal passe godt på dig selv.
du har kun kendt ham i 3 måneder og i den tid har der været mange problemer.
han tager stoffer og kan ikke kontrollere sig selv og så er han tilmed voldelig.
jeg synes du skal opgive det forhold hurtigst muligt.
Kh Jytte
xxmahaloxx

xxmahaloxx

956 indlæg
  • Skrevet
Du må simpelthen tage en beslutning der hedder 'jeg passer på mig selv'. Det er ikke forkert at vægte sig selv højt. Du skriver at han er tvangsindlagt og at du tidligere har stillet ham et ultimatum som han ikke tog imod - det tyder på at han ikke er klar til at gøre noget ved sit problem. Du er simpelthen nødt til at lukke og låse den dør, før du bliver trukket med ind på den anden side. Det kan ødelægge dig så meget når en person er så afhængig af dig og har et misbrug. Så mit råd er bare: Tag beslutningen. Hvis du får det bedre af det så fortæl ham at du simpelthen ikke kan trækkes med ind i hans rod, at du gav ham muligheden for at have dig ved sin side men han missede den, så du er nødt til at cutte kontakten fremover. Han skal ikke ringe eller skrive eller opsøge dig. Du er ked af det da du holder af ham, men han ligger som han har redt. Og hold så fast i den beslutning - hvis han ringer så lad være at tage den. Hvis han skriver så slet beskeden med det samme. Hvis han dukker op så lad være at åbne. Han er ude. Det lyder hårdt og brutalt når han nu ikke rigtigt har andre, men han har selv valgt sin sti. Du gav ham chancen, og han smed det hele på jorden. Han var/er ikke klar til at opgive sit misbrug. Så du må tænke på dig selv.
perce

perce

20 indlæg
  • Skrevet
Jeg har været i et forhold med en i 4 år, som havde et misbrug.. Det er forfærdeligt, men samtidig er der jo også sindssygt mange gode ting, fordi man elsker personen. "Kærlighed gør blind", og man glemmer virkelig alt det dårlige når man ligger sammen i sengen og snakker, men så er der alle de gange man bliver ked af det. Jeg har været fuldstændig smadret pga. at han har haft et misbrug, og jeg føler at han vil det frem for mig. Jeg stillede ham et ultimatum til sidst. Efter 4 år og han valgte misbruget. Jeg er så ulykkelig og føler mig som et nul, men det er misbruget der taler, og jeg vil råde dig til at komme hurtigst muligt ud af det, før du bliver lige så såret som jeg selv. :-/ Det bliver kun sværere med tiden. Håber du finder en løsning!
5'eren

5'eren

49 indlæg
  • Skrevet
Kan kun give xxmahaloxx og percecil ret! Havde i en længere periode et forhold til en med et misbrug og en hang til at lave ting på den anden side af loven. Men så jeg hurtigt blind på hvor slemt det endeligt var. Blev også ved med at blide mig selv ind, alt ville blive bedre når stofferne kom på hylden. 9 månederne inde i forholdet stoppet han med at tage stoffer, var mega stolt over han gjorde det for min skyld, men det ændret ingen ting, problemerne forsatte bare. Så ville råde dig til hurtigt at tage en beslutning om, hvor vidt du ønsker at holde fast i ham (Hvilket det lyder som om du faktisk ikke ønsker, trods dine stærke følelser for ham) Husk jo længere du venter jo svære bliver det også for dig at tage beslutningen. Fortæl ham på en rolig måde at det ikke kan fungere, især nu hvor han har en ustabil psyke, Også hold fast i din beslutning også selv om det bliver hårdt, for han vil sikkert komme kravlende på knæ og tikke dig om at tage ham tilbage! Alt held og lykke med det hele!
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
  • Skrevet
Er han engel der er her for at redde verden mod ondskab? HAHAAHHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHAH FLÆKKER
Mullemor86

Mullemor86

24 indlæg
  • Skrevet
Tak alle sammen for jeres gode råd. Jeg har minimal kontakt til ham. Jeg venter kun på at han får omregistreret bilen så jeg ikke længere hænger på den. (Har ikke råd til den, eller brug for den) han sender mig ind imellem SMS'er hvor han snakker om satan at verden er styret af satanister og at han er sat på jorden for at frelse verden. Det er fuldstændig SINDSSIGT! :O Det gør han stort set hver aften og nat og dagen efter tager han på job og er normal at høre på. Ved virkelig ikke hvad han fejler men han må jo indtage et eller andet. Men i hvert fald, så er jeg helt færdig med ham. Han skal ind at sidde om lidt, og så får jeg fred. Mangler kun lige at det med bilen går i orden