1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Hvornår skal man opgive

Hvornår skal man opgive

Frøkenkrøltop

Frøkenkrøltop

223 indlæg
  • Skrevet
Her for 1,5 måneds tid siden begyndte jeg at skrive med en fyr jeg havde skrevet med før. Vi følte en god connection og mødtes hvor det gik rigtig godt, og han spurgte om jeg ville se ham igen. Vi skrev efterfølgende meget sammen. Vi skulle mødes en fredag, men nogle dage forinden virkede han anderledes at skrive med, ikke særlig interesseret. Vi kom ind på noget med tinder hvor han skrev at han havde slettet appen, også fordi at han nu skulle se om det skulle blive til noget med mig. Derfor søgte han ikke andet. Torsdag aften spørger jeg om vi havde en aftale fredag hvilket han bekræftede. Fredag eftermiddag aflyser han fordi han var blevet dårlig. Jeg spørger ham om han gerne vil ses igen eller om vi skal droppe det, hvor han skriver at han utrolig gerne vil se mig igen. ''Konfronterer ham med at jeg har været i tvivl omkring om han var interesseret fordi han havde virket sådan. Han skriver at han har haft travlt men lysten til at se mig stadig er lige stor. Han har faktisk sagt det 3 gange nu, så det er nærmest synd for ham. Men da jeg spurgte ham om det skulle være i den nærmeste fremtid, så svarede han ikke.. Og jeg har ikke hørt noget i 3 dage. Jeg tænker at han ikke er interesseret - men hvorfor siger han det så? Normalt trækker jeg på skuldrene og kommer videre. Men jeg er så forvirret.
gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Stol på din fornemmelse. Der kan være 117 årsager til, at han ikke er super interesseret mere eller lige nu. Måske har han problemer på arbejdet, måske er han deprimeret, måske er han stadig forelsket i sin eks, måske flirter han med en han mødte i byen nytårsaften og tusind andre forestillinger. Slet hans nummer, lad ham være. Hvis han på et tidspunkt selv viser initiativ og sørger for at lave en aftale og rent faktisk dukker op, så kan du begynde at overveje ham igen. Han har det for nemt.
Katze.

Katze.

457 indlæg
Enig, kunne ikke skrive det bedre selv :)
Silkekimono

Silkekimono

11 indlæg
  • Skrevet
Enig med gitte345! Jeg kender så godt det der, hvor man tænker: "men hvorfor siger du det ikke bare, som det er?" Da jeg selv er en person, der altid siger tingene, som de er, har det taget mig laaang tid, at forstå det, men faktum er: mange mænd synes af en eller anden grund, at det er meeeget smartere bare at stoppe med at svare/komme med dårlige undskyldinger, indtil man så har fattet pointen. Det er simpelthen så strengt. Jo før du glemmer ham, jo bedre! Videre med dig, søde! ;-)
vaniljestang

vaniljestang

354 indlæg
  • Skrevet
Har du en update? :)

Seneste tråde