1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Jeg er så ked af det.

Jeg er så ked af det.

Fjeldaben

Fjeldaben

58 indlæg
  • Skrevet

For tre måneder siden begyndte jeg at se en fyr. Vi så hinanden i to mdr, selvom det ikke var længe vi så hianden, blev jeg alligevel meget hurtigt glad for ham. Men kunne alligevel mærke, at han havde nogle ting, at slås med. Han havde faktisk rimelig mange humørsvingninger og nogle gange blev han bare helt "sort". Men når han var "sig selv" var det fantastisk. Men så for lidt over en månede siden, sluttede det. Havde godt mærket, at der var noget galt i et stykke tid. Så jeg spurgte, hvad der var galt. Han skrev, at han var for pressede over for mange ting og ikke kunne overskue "os". Jeg blev virkelig ked af det, men kunne jo ikke gøre andet, end at acceptere det. Det har virkelig været nogle hårde uger. Jeg været virkelig trist, men har alligevel prøvet at glemme har, Blandt andet ved at gå ud med andre. Jeg er i den tid blevet virkelig paranoid og ser hans bil overalt, hvor jeg færdes. Mit hjerte sidder oppe i halsen på mig, hver gang jeg ser en bil magen til hans. For nogle dage siden så jeg ham, alt for tæt på mit hjem. Jeg var på vej til bussen, han køre lige forbi mig og der sidder en pige ved siden af ham. Han kigger endda på mig. Fik så ondt i maven og begyndte, at græde. Jeg er rimelig sikker på det var hans ekskæreste, da han har fortalt, at hun bor i samme område, som mig. Forstår det ikke. København er så stor og så skal de lige være der! Jeg har siden da været hos mine forældre, som bor langt fra Kbh. Men skal snart hjem igen, men nu er jeg så bange for, at støde ind i dem hele tiden. Har lyst til, at flytte igen. Flyttede dertil for to mdr siden, men kan  næsten ikke holde ud, hvis jeg skal støde ind i dem igen. Jeg kan ikke overskue, at tage hjem.. Hvordan skal jeg glemme ham. Han sagde, at det var ham, der ikke kunne overskue det og så sidder han der med hende. Jeg har været helt bekymret for ham og skrev til ham for nogle uger siden, da jeg spurgte til, hvordan han havde det. Han svarede aldrig på det, selvom jeg kunne se han havde læst beskeden. Jeg har så ondt i maven over det. Har vildt meget tankemyldre, tænker jeg da bare ikke var god nok til ham. Det må næsten være mig, der er noget galt med.. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal håndtere det her. Han skal ikke afholde mig fra, at færdes omkring mit hjem, men alligevel kan jeg næsten ikke holde tanken ud.. Hvad tænker? hvordan ville i håndtere det?

anonymcat

anonymcat

108 indlæg
  • Skrevet
Wow. Lyder fuldstændig som noget jeg har prøvet.. ved ikke engang hvad jeg skal svarer til det, for er ikke kommet ud af mit endnu
Catwoman86

Catwoman86

41 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg er ked af at, læse om din situation.. Desværre er jeg selv i en lignende situation, dog har han ikke trukket sig helt klart endnu, men jeg kan fornemme udfra alle de tegn han sender, at det også sker snart. Derfor prøver jeg at, forberede mig mentalt på det. Forstår virkelig godt, hvor hårdt du har det, da jeg har det nøjagtig på samme måde, hver gang jeg ser én bil magen til hans får jeg det så dårligt. Alle de følelser du beskriver kender jeg så godt til. Hvor er det bare ærgeligt, at folk ikke kan være ærlige fra start, uden at lege med den anden persons følelser. Synes bare det er så egoistisk af de her mennesker, at drive tiden ud med én, hvor den anden ligger følelser i det, og derfor får så svært med at komme videre, og senere får problemer med at stole på folk igen. Den lektie vi kan lærer af det her, må være at, vi heller ikke selv må "drive tiden" med én, som måske selv kommer til at ligge følelser i det. Jeg tror, at godhjertede mennesker kommer alligevel til, at smile i sidste ende. Vær stærk, fordi du har dine rene følelser, du har ikke tabt eller mistet noget af dig selv!
Bamsefar

Bamsefar

212 indlæg
  • Skrevet
Han er ikke interesseret i dig. Han vil dig ikke, og han vil ikke være en del af dit liv.
Så kan du ærgre dig, hvis du synes du vil bruge din tid på det. Du virker til at have været forelsket, siden du bruger så meget tid på ham.
Jeg forestiller mig to veje frem: Enten bruger du en masse tid på noget andet. Fordyber dig i det, og finder på metoder hvor du kan få dine tanker andet steds hen når du tænker på ham. Eller også så skal du op på hesten igen. Finde en Rebound fyr.... Det bliver et crappy og sikkert kortvarigt forhold, men det behøver du jo ikke at fortælle fyren.
Catwoman86

Catwoman86

41 indlæg
Bamsefar, så du opfordre hende til, at lege med en anden persons følelser og være uærlig overfor en anden uskyldig person, for at komme over sin egen ulykkelighed. Undskyld mig men, hvad er du for et menneske?
Bamsefar

Bamsefar

212 indlæg
Et menneske med erfaring på livet. Rebound er en helt normal strategi, og de fleste fyre er faktisk ret ligeglade med hvorfor en kvinde har lyst til at være sammen med dem...
Hvis man mener at man ikke er en person der er istand til at have denne type forhold, så har man jo altid muligheden for at kaste sig over hækling eller havearbejde, eller whatever, som jeg i øvrigt også startede med at foreslå....
vaniljestang

vaniljestang

354 indlæg
  • Skrevet
Det lyder desværre til at han nok bare ikke var interesseret nok i dig i længden. Han synes garanteret du er sød og skøn, men han er nok bare ikke interesseret i et kæreste forhold med dig. Istedet for at sige det direkte, så bliver han nødtil at komme med en undskyldning, fordi han TROR det vil såre dig mindre. Mænd kan ikke lide at såre kvinder, og derfor kommer de med deres løgn historier om de har tralvt, ikke lige kan overskue det og hvad de ellers kan finde på. Jeg har selv stået i samme sitution som dig, og mine veninder ligeså - op til flere gange. Erfaring siger mig bare, at hvis de kommer med de der undskyldninger, så er det bare en anden måde at sige "Jeg er ikke interesseret i mere med dig" og det er egentlig frygteligt de ikke bare siger sandheden. Jeg har da selv været ude for at vente og vente på en fyr jeg virkelig var vild med med, fordi han sagde han havde travt for tiden. Så jeg ventede og ventede og kontaktede ham efter flere måneder for at høre om han mon stadig havde travlt - og jaaa det havde han. Med sin nye kæreste -.- .... Mine veninder har også stået lææænge på pinde for fyre der havde travlt, ikke liiiige havde overskud osv. De bliver jo hængende i flere måneder, for måske er der et håb.. Men nej, de vender aldrig tilbage.. De var bare ikke interesseret. Havde de dog bare sagt det, kunne man være kommet videre med det samme, istedet for at vente og vente.. Når man selv er forelsket, er det svært at indse at fyren man havde det så godt med, ikke var ligeså vild med en. Så; Hvis han var helt vild med dig, så ville han ikke stoppe det, uanset hvor meget og hvor lidt overskud han har. Kærligheden kommer altid på et ubelejlig tidspunkt, men hvis man virkelig er forelsket så finder man tid/overskud osv. til det. Jeg kender ikke nogen hvor de er blevet forelsket på et "perfekt" tidspunkt. Det er altid lige inden en lang rejse, eksamens periode, travl arbejdsliv osv. Men det holder ikke nogen tilbage, hvis de virkelig er faldet for en. Så jeg synes du skal prøve at glemme alt om ham. Fyld din tid ud, så du ikke bare sidder og tænker på ham heletiden.
Catwoman86

Catwoman86

41 indlæg
Bamsefar Du siger de fleste fyre er faktisk ret ligeglade med, hvorfor en kvinde har lyst til, at være sammen med dem?! Okay noget af et chok jeg fik der. Håber sandelig kun de færreste har det sådan!