1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Jeg har været min kæreste utro

Jeg har været min kæreste utro

Liva

Liva

6 indlæg
  • Skrevet
Hej folkens Jeg står i den her forfærdelige situation, at jeg for noget tid siden var min kæreste utro til en fest. Jeg havde slået op med ham dagen inden, fordi vi havde et meget turbulent forhold og hele tiden gik fra hinanden og fandt sammen igen. Men i hvert fald, jeg var rigtig sur på min på det tidspunkt ekskæreste og min veninde holdt fest, jeg fik aaalt for meget at drikke og endte i med at gå i seng med en af hendes venner som også var til festen, jeg kendte ham ikke. Mine veninder fik mig overbevist om, at for at komme over min kæreste, skulle jeg bare være sammen med anden og på den måde få en rigtig "afslutning" og i min dumhed og fuldskab troede jeg at det måske ville virke. Men jeg kunne ikke få mig selv til det, det varede kun omkring 30 sekunder hvorefter jeg sagde til drengen jeg skulle tisse og grædende løb ud på toilettet hvor jeg ringede til min mor og bad om at blive hentet. Jeg savnede bare min kæreste, vi havde været sammen over et år, og at være sammen med en anden fik mig bare til at indse at jeg kun ville have min kæreste. Dum som jeg er, besluttede jeg mig for ikke at fortælle ham det, selvom vi fandt sammen igen. Han er meget jaloux og jeg vidste at hvis jeg fortalte ham det, ville jeg miste ham, og angsten for det overskyggede desværre fornuften. Men forleden havde han været inde på min mobil, læst nogle beskeder med en veninde og på den måde fundet ud af det, nu har han slået op med mig og jeg er fuldstændig knust. Han er mit et og alt, og jeg vil gøre alt for at få ham tilbage. Mit spørgsmål til jer er, hvad skal jeg gøre? Skal jeg give ham noget tid? eller prøve at få ham tilbage?
Naika

Naika

432 indlæg
  • Skrevet
Synes ikke du skal vente,eller opgive,at vinde ham tilbage,men hvertfald forsøge det er ham du elsker,ellers fortryder du du intet gjorde bedste ønsker herfra håber han lytter det er en ærgelig situation:(
Smaek-kys

Smaek-kys

2085 indlæg
  • Skrevet
Du har ikke været utro. Du har været single da du har kysset med en anden, så hvordan skulle du være utro? Giv dig selv noget ro, og slå ikke dig selv ud på den måde. Du har ikke gjort noget forkert.
Liva

Liva

6 indlæg
  • Skrevet
Altså synes stadig jeg har gjort noget forkert. Jeg skulle have fortalt ham det da vi fandt sammen igen, men ved bare ikke hvad jeg skal gøre ..
Smaek-kys

Smaek-kys

2085 indlæg
  • Skrevet
Hvis du selv føler at det var rigtigst at fortælle ham det så ja. Men det giver ham ikke lov til at kigge i din mobil. Han stoler ikke på dig, og det er tegn på at det er et forhold der er rigtig usundt. Måske skulle du overveje et liv uden ham i nogle måneder, så du også genfinder dig selv og finder ud af at du godt kan klare dig uden ham.

Mest populære tråde