1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Jeg kan ikke slippe..

Jeg kan ikke slippe..

NailsRock

NailsRock

60 indlæg
 • Skrevet
Jeg er 24 år, og har været forelsket før.. jeg har oplevet de store forelskelser, men også de små. Men den her, den er altoverskyggende for noget jeg før har oplevet. Ham her, var jeg helt sikker på at jeg skulle gå igennem livet med. Han vidste alt om mig, og han var min klippe. Han kendte mig bare, og var sig selv. Han pakkede ikke tingene ind. Kærligheden var enorm. Vi var sammen i to år. De to år var fyldt med kærlighed og gode tider og rejser i udlandet. Men de svære emner opstod også indimellem. Men når de var overstået, havde det rykket os tættere sammen. Jeg har haft en kæmpe krise, det har ikke været nemt, og jeg føler at mit selvynk blev for meget for ham. Hans kæreste forsvandt. Jeg fortryder, at jeg gik ned i det hul. Min uddannelse gik i stå, mit familieliv var ødelagt, mit selvbillede krakkelerede lige så stille - og han gik. Det er nu 10 måneder siden. Jeg har siden da været helt nede på bunden af hullet og se leveforholdene, hvor jeg besluttede mig for at søge op igen. Mit liv er igang igen. Jeg har smidt medicinen, jeg føler at jeg er mig selv igen, men jeg mangler min anden halvdel. Jeg studerer igen, jeg fungerer. Jeg har forsøgt alt muligt for at komme videre. Skrive farvel breve, som selvfølgelig ikke skulle sendes. Være vred over at han skred, og lod mig stå der med en lejlighed i en ukendt by. Datet andre. Jeg har forsøgt at ringe og skrive til ham få gange. Ikke “kom nu tilbage”-sangen, men mere at fortælle ham at jeg kæmpede for at komme videre med mit liv, og fortælle ham at jeg havde taget mig sammen. Alle gange, bliver hans stemme helt grødet og blød, hvor han siger at han ikke vil snakke, for han vil ikke til at tænke på mig. Jeg hyler efterfølgende, for jeg elsker ham. Jeg vil så gerne have ham til at indse, at alt kommer til at ændre sig. Men hvis jeg ikke kan det, hvordan kommer jeg så videre? Bliver jeg nogensinde lige så forelsket igen? Hvad tænker I? Skal jeg kæmpe videre? Hvis ja, hvordan? Hvis nej, hvad så?
Dr Help

Dr Help

6 indlæg
 • Skrevet
Selvføl skal de kæmpe videre . Det bliver en svær kamp men hvis der gået 10 måneder og du ikke er kommer over ham så der ægte kærlighed .. og hvis du siger han bliver helt blød og ikke ville snakke er fordi han har stærke følelser for dig (min mening Selvføl) keg syns du skal kæmpe videre tag det Stille og roligt .. ikke ring og fortæl om dit liv men mere snakke prøv og få ham til a føle som da i mødtes snak som dengang og det ville bringe jer nærmer , for det var jo det han elskede for du røg i hullet så snak sådan det savner han
culpa

culpa

529 indlæg
 • Skrevet
Jeg synes derimod, at det er ret tydeligt, at han ikke er interesseret i at være kærester med dig igen. Ellers ville han jo ganske enkelt ikke blive ved med at afvise dig. Han prøver vist at komme over dig.
Dr Help

Dr Help

6 indlæg
 • Skrevet
Man prøver vel altid og komme over det , man vil jo ikke have det dårlig .. hub har os prøvet og komme over ham .. så der betyder ikke han ikke har følelser for hende ..
culpa

culpa

529 indlæg
Men det betyder heller ikke, at de nogensinde kommer sammen igen. Der skal to til tango, det er ikke nok at hun vil.
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
.
Dr Help

Dr Help

6 indlæg
 • Skrevet
Det har du faltisk os ret i . Det er jo noget a det vigtigste at de holder sammen i storme, men de unge og kærlighed Kan være svær og forstå. Så når der gået 10 måneder og man ikke selv er videre , så skylder man sig selv og virkelig prøve og kæmpe. Man skal være sig selv også følge sit hjerte 100% man ved aldrig om man er her imorgen dee ikke altid tid til hjernen ..
culpa

culpa

529 indlæg
Der er næppe noget at kæmpe for når han bliver ved med at afvise hende. Hvis man ser en smule rationelt på det, og lægger følelserne på hylden et kort øjeblik, er det mest oplagte at lade ham være. Han har ikke været interesseret i 10 måneder, at hun bliver ved kommer næppe til at ændre det, han bliver nok bare irriteret.
vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
 • Skrevet
Jeg tror ikke du skal finde sammen med ham igen. Han lyder til at være godt på vej til at komme videre, og jeg tror det er bedst for jer begge at I ikke er sammen. Hvis han vil dig igen, så kontakter han dig. Det er ikke nok at du kun vil ham. Der ville også hurtigt kunne blive en uligevægtig balance i forholdet hvis du gør alt for at få ham, og han måske tilsidst "overgav" sig, for det virker ikke som om det er noget han virkelig vil som du. Det virker heller ikke som om du er heeelt ovenpå og fuldt ud tilfreds endnu. Lykken skal du finde i dig selv og ikke i andre. Er man lykkelig alene, vil det være meget nemmere at blive lykkeligere med en partner. Jeg synes du helt skal droppe tanken om ham og dig, og være dig selv lidt. Du har trodsalt kun været single 10 måneder, og lige kommet ud af en krise. Det er sundt at tage en pause for mænd, og lærer sig selv at kende på ny. Når du er helt ovre ham, og kommet helt ovenpå igen, så kan du begynde at kigge efter nye muligheder :-)
Whineit

Whineit

1512 indlæg
Jeg er meget enig her :-)

Mest populære tråde