1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Kæreste 1 eller kærste 2?

Kæreste 1 eller kærste 2?

pigehjerte

pigehjerte

3 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej piger

Det er første gang jeg laver en debat herinde, men er kommet i lidt af et dilemma.

De sidste 7 år har jeg haft en bolleven, og er blevet forelsket i ham og har været det alle 7 år, men har også accepteret at det ikke bliver til mere. I december fik min bolleven en kæreste så der stoppede vi. I marts mødte jeg så den her fantastiske fyr som jeg har datet siden. Han vil gerne tage tingene stille og roligt, så det gør vi så, hvilket jeg har det fint med.

Min "eks-bolleven" er blevet single igen, og vi har ses nogle gange - vi har ikke haft sex nogle af gangene men bare set film og snakket.

Jeg har kunne mærke at mine følelser kom tilbage for min eks-bolleven og skrev til ham i tirsdags at jeg ikke kunne mere og at han skulle lade mig være i fred - Jeg er i gang med at bygge noget fantastisk op med den nye fyr og det vil jeg ikke ødelægge.... og når jeg ses med min bolleven og vi ser film kan jeg mærke jeg får følelser i klemme - så tænker det er bedst helt at lade være med at ses mere.

I går skrev han tilbage og jeg forklarede ham hvordan jeg havde det. At jeg godt vidste ham og mig aldrig blir kærester - og at det jeg vil have er et seriøst forhold... Det forstod han godt - Nu vil han pludselig være kærester...

De er vidt forskellige og kan begge to få mit hjerte til at slå

Piger hvad ville i gøre?

Muffinhjerte.

Muffinhjerte.

1 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Shakti

Shakti

6781 indlæg
 • Skrevet

Jeg ville nok gå efter ham den nye. Det er da lidt mystisk at han, efter 7 år og et forhold med en anden kvinde, pludselig gerne vil et forhold med dig.. Jeg ville selv være bekymret for at der ville være alt for mange gamle mønstre at hænge fast i, at han bare siger ja til et forhold for fortsat at kunne have sex med dig osv.
Måske du skulle tage en lang og grundig snak med ham din ven, før du beslutter noget. Men umiddelbart lyder det bare underligt for mig. Men det kan jo selvfølgelig også være ganske reelt.
hvem af dem ville du savne mest, hvis du var i et forhold med den anden? Prøv at tænke lidt over det

anonyma2

anonyma2

96 indlæg
 • Skrevet

fyr nr. 2, hvis ikke det bliver til noget så kan du jo altid gå tilbage til ham den første, som han jo også gjorde ved dig ..

pigehjerte

pigehjerte

3 indlæg
 • Skrevet

Jeg skal ind til ham min eks-bolleven i aften og snakke med ham - for jeg bliver nød til at vide hvordan han mener det.

Som i skriver tænker jeg nemlig også at det er mærkeligt han først vil nu, og om jeg ikke ville kunne mærke hvis han virkelig var forelsket. Måske er det bare ved at gå op for ham at jeg vil have et rigtigt forhold og vil satse på det - hvilket betyder at han mister mig og at vi ikke længere kan have sex (selvom vi ikke har haft det længe alligevel), også derfor vil han pludselig være kærester.. Han er sådan lidt en badboy og rigtig lækker..

Min nye fyr er ikke en badboy - han er bare sød... i går kom han herud og sov og var kørt forbi mac og købt is til mig fordi han ved jeg elsker deres oreo is med chokoladesovs... han er ikke en man vender sig om på gaden efter, bare sådan normal, og vi har god sex... alting er så dejligt nemt med ham, og jeg elsker at vågne med ham om morgenen

hmm... måske er jeg ikke så forvirret - svaret giver lidt sig selv nu...

Dependence

Dependence

341 indlæg
 • Skrevet

Jeg ville helt klart satse på ham den nye, hvis jeg var dig. (: Synes det virker meget mærkeligt at din eks bolleven pludselig bare lige sådan ud af det blå vil være kærester - nok kun fordi der pludselig er kommet en ny fyr ind i spillet. Tror han føler lidt konkurrence måske.

Miss.S

Miss.S

1106 indlæg
 • Skrevet

Efter det du lige har skrevet til sidst, så helt klart Fyr nr. 2.. Lyder som om du har en god ide om hvorfor din b-ven vil være kærester pludselig..

Sigmiglige

Sigmiglige

3193 indlæg
 • Skrevet

Fyr nummer 2.

Sunshine111

Sunshine111

131 indlæg
 • Skrevet

Det er ikke sikkert at du vil blive glad for min svar men hvis du er ikke sikker på hvem at vælge så skal du måske bare lade være !! Hvis du ikke kan vælge mellem de to så er du måske ikke forelsket nok i nogen af dem !!

Mest populære tråde