1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Kæreste gør mig usikker

Kæreste gør mig usikker

pletten

pletten

1 indlæg
 • Skrevet
Jeg har et problem. Og det er sikkert bare mig der er åndssvag. Har været sammen med min kæreste i et år og han siger han elsker mig mere end noget andet.. Men, men.. Jeg er en ret stor pige og alle hans eks'er har været tynde piger.. Og nu til det der gør mig usikker. Han var til en julefrokost, hvor de havde en stripper. Han sender mig så en video af hende og siger som det første at hun er for skinny til ham.. For det første: hvorfor føler han trang til at sende videoer af hende? (endte med at få 3) og for det andet: hvorfor føler han trang til at sige hun er for skinny? Det første der går gennem mit hoved er: "Vil det sige at havde hun vejet 15 kg mere, så havde hun bare lige været dig og så havde du knaldet hende?" ved det er barnligt at tænke sådan og er normalt aldrig jaloux anlagt, men lige det her gjorde mig usikker. Forstår ikke hvorfor han skulle gøre opmærksom på hendes størrelse og sende video. Hvad skal jeg gøre og tænke?
gitte345

gitte345

557 indlæg
 • Skrevet
Det virker underligt, men ikke ondt. Spørg ham! Man gør underlige ting, når man er fuld.
Naika

Naika

432 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Ville anse det,som et dårligt tegn du er meget overbærende det ville jeg bestemt ikke være uanset hvilken måde stripperen,så ud på ville få et møgfald uden lige hvis nogen postetede den slags til min mobil uanset hvem vedkommende var......
vaniljestang

vaniljestang

354 indlæg
 • Skrevet
Hmm.. Altså jeg tager det ikke så tungt. Måske han kan mærke du er usikker på dig selv, og derfor vil bekræfte dig i at du er lækker som du er (fordi du ikke er skinny) - Jeg tror bestemt ikke det havde noget at gøre med selve stripperen. Jeg ville ikke blive sur over det. Jeg vil give dig ret i at det er underligt at han skriver det, men jeg tror han har gjort det i en god mening.
contrast

contrast

1688 indlæg
 • Skrevet
Nok en ret hmm... kejtet måde at sige at han foretrækker dig. Så egentlig et kompliment, men et meget akavet et af slagsen. En anden ting er så, at jeg ikke ville kunne tage seriøst hvis min kæreste tog til fester hvor der var strip.
Beautylove

Beautylove

188 indlæg
 • Skrevet
Han mente det helt sikkert som en form for kompliment, for at sige at hun ikke så lige så godt ud som dig. At han overhovedet sendte video af det til dig har jeg det blandet med, det kommer helt an på hvordan i snakker om sådan noget, men jeg tror ikke han har ment noget ondt i det eller ville have haft sex med hende, man kan jo godt bare nyde synet og oplevelsen, det ville jeg da hvis jeg var til en fest med en (mande) stripper - men tror ikke jeg ville filme det til min kæreste, men ved også han er ret jaloux anlagt. Din kæreste vidste nok ikke at det kunne vække noget jalouxi og usikkerhed hos dig, bare sig til ham at det sårede dig lidt
Epica

Epica

36 indlæg
 • Skrevet
Jeg tror også han mente det på en god måde, omend han ikke lige havde behøvet at dele videoerne med dig. Jeg synes du skal fortælle ham han ikke skal gøre det i fremtiden.
Naika

Naika

432 indlæg
 • Skrevet
Tænker hans besked skyldes dårlig samvittighed.....
Naika

Naika

432 indlæg
 • Skrevet
Normalt for jer,at jeres mænd går til striptease?