1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. kæreste spiller hele tiden, er bange for han ik...

kæreste spiller hele tiden, er bange for han ikke rigtig gider mig mere

  • Skrevet
Hej alle sammen, som overskriften skriver spiller min kæreste VIRKELIG meget med hans venner, i må ikke misforstå mig jeg synes det er fedt for ham at han har nogle venner han kan hygge sig med, men jeg føler bare at han aldrig rigtig gider være sammen med mig mere. Vi bor sammen og ser selvfølgelig hinanden hverdag men i det sekundet han kommer hjem sætter han sig på sin Playstation, og sætter sine høretelefoner i ørne, og spiller/snakket med sine venner. Jeg er blevet rigtig ked af det og har prøvet at snakke med ham om det, her siger han at det er hans måde at slappe af på, men hvorfor kan han ikke gøre det sammen med mig, han vil stadig gerne have jeg er i stuen med ham når han spiller men jeg synes bare ikke det er nok, når han oveni købet også bruger hele weekenden på at spille med sine venner.. føler mig sku fuldstændig ligegyldig.. Jeg kan godt mærke på ham at han godt véd jeg bliver ked af det og han prøver at "drysse sukker på" hvis i forstår hvad jeg mere, altså fedte for mig, ved at sige så kan du jo sidde og putte op af mig mens jeg spiller, jeg synes bare det er ligegyldig når jeg ikke kan snakke med ham for dig han snakker med sine venner mens han spiller.. Er der nogen der har oplevet det sammen? Og hvad gjorde i fandt i jer bare i det?
NotAGirlNotYetAWoman

NotAGirlNotYetAWoman

258 indlæg
  • Skrevet

uha den er svær synes jeg. har godt prøvet det før. men det var ikke så slemt hele tiden for med ham var det i perioder, så måske i en måneds tid spillede han meget og den næste ikke så meget.

men hvis det er så slemt, kunne i måske prøve og give det nogle tider? ved ikke om det er en god eller holdbar ide. men måske sige fra kl 16-20 er det okay (selvfølgelig ikke mens der spises aftensmad) at spille men eller hvis i kommer hjem kl 15 så sig 15-19 er det okay at spille. eller et eller andet så der er lidt tid til at sætte en film på og bare putte på sofaen.

hvis han godt ved du bliver ked af det burde han vel også være villig til at gå på kompromis som i begge kan leve med?

LakseHenriette124

LakseHenriette124

15 indlæg
  • Skrevet
Mhh, babe bare tro på dig selv. Men har du måske overvejet at der er en grund til at han spiller så meget med sine venner? Er du der ikke nok for ham? Føler han sig ikke tryg ved dig? Er jeres sexliv ikke eksplosivt nok? Bare se på mig, jeg har sex dagligt, er lige blevet færdig med en god omgang trillebør, og min mand og jeg har det amazing! Good luck, zmukke!
  • Skrevet
Tak for jeres svar jeg vil prøve at snakke med ham igen og prøve at lave en kompromis 😊
LakseHenriette124

LakseHenriette124

15 indlæg
ok...