1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Kæreste tvinger mig til træning

Kæreste tvinger mig til træning

Vejletøsen

Vejletøsen

85 indlæg
 • Skrevet
Jeg er 28 år gammel og min kæreste er en del år ældre end mig, men generalt fungerer vi ret godt sammen. Men én ting går mig på, og han ved det. At han tvinger mig til at træne. Jeg har seriøst ingen motivation til fitness, og jeg går kun i skole 3 gange om ugen (2-3 timer om dagen), på grund af jeg har stress og sådan... Hvilket nok også skyldes min manglende motivation, men jeg er utroligt god til at gå lange ture, og kan gå 2-3 timer pr. tur. Men alligevel tvinger min kæreste at tage ud til fitness, fordi han synes det er vigtigt for mig. Han bliver småsur, når jeg siger, jeg ikk bare kan tage afsted til fitness.. Skal lige siges, at han ikk har sagt at han ikk er tilfreds med min krop, og han elsker den som den er. Hvad synes i om at han tvinger mig til fitness hele tiden?
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
 • Skrevet
Hvordan kan tvinge dig ? Du kan vel bare sige nej og blive hjemme ?
Vejletøsen

Vejletøsen

85 indlæg
 • Skrevet
Nogle gange har jeg gjort det, selv om jeg ikk har lyst, men de fleste gange har jeg sagt nej o blevet hjemme
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
Har du fortalt ham hvordan du har det ? At du ikke har lyst til at tage i fitness men hellere vil gå lange ture og at det skal han altså ikke blande sig i ?
Beautylove

Beautylove

188 indlæg
 • Skrevet
Det kommer an på hvordan han siger det. Min kæreste pråøver også at opmundre mig til at tage til træning da jeg godt nogle gange kan være demotiveret men ved at jeg føler mig fed hvis jeg ikke gør, så han mener det altid godt og for at hjælpe mig men han respektere også hvis det er en dag hvor jeg bare virkelig ikke orker det. ---- når nu det er fitness du træner kunne han evt. heller foreslå at tage med dig, det ville jeg synes var en mere opmundrene måde at gøre det på end at sende dig afsted til træning når du ikke har lyst
Naika

Naika

432 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Wauw altid haft det modsatte problem med mine fyre føler jeg stopfodres,da de ikke tænker over,at jeg kan tage på hvis jeg kopierer deres madvaner skal sige stop,og skal,der blive plads til motion er det helt op til mig,og det er ligesom dig gåture jeg foretrækker,der glider tiden nemlig bare afsted har ikke ønsket,at begynde på løb frygter lidt,at få hængebryster af det......... ville ikke finde mig i,at blive presset til træning det ville dræbe min lyst:(
contrast

contrast

1688 indlæg
 • Skrevet
Jeg spørger om det samme som xxmahaloxx. Har du sagt til ham at han altså ikke skal bestemme over din gøren og laden? Hvis det var mig, ville jeg simpelthen sige til ham i trods at jeg har afbestilt fitnessabonnementet, og jeg vil aldrig nogensinde tage i fitness igen, så længe han mener, han skal blande sig i det. Det er jo overhovedet ikke hans bord?! Sig mig, er du bange for ham?
vitaminwater

vitaminwater

339 indlæg
 • Skrevet
Enig med contrast! Han skal slet ikke blande sig eller kontrollere dig og bestemme. Pas på med de typer.