1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Kæresten gik amok og smadrer en dør -

Kæresten gik amok og smadrer en dør -

gab

gab

28 indlæg
  • Skrevet
jeg har brug for jeres hjælp.
Min kæreste er psysisk syg og lider af skizofreni i mindre grad. Han ryger hash hverdag. 
De sidste dage kunne han ikke sove og spiste næsten intet. Han var overtræt og blev ved at snakke om vores fremtid og han elsker mig hele tiden. I nat kunne han hellere ikke sove og jeg prøvede at få ham til at sove. Han begyndte at spørge hvem er du? Hvor er du henne? Kan du høre mig? Osv. Han hoster meget på det tidspunkt
Han var en helt anden person og jeg sagde  at han gør mig ked af det. Så griner han og sagde jeg elsker dig igen og igen. Du er alt for god til mig, hvorfor bliver du hos mig, jeg har ikke fortjent dig osv. 
Normalt vil han trøste mig og sige undskyld. Men han var fuldstændig kold. Det ligner ikke ham overhovedet.

vi har været sammen i 8 måneder og vi havde det så godt sammen. Han kunne sove hver nat fordi han var forelsket i mig. Inden han mødte mig, havde han søvnproblemer og røg hash meget. 

Jeg spurgte ham om jeg måtte ringe til hans mor fordi jeg kunne ikke hjælpe ham til ro. Han gav mig hans mobil og sagde ja. Jeg Gik ind i WC og låste døren så han ikke forstyrrer. Han råbte pludselig og vil komme ind. Han smadrede døren med en fod og han sagde Hvad laver du? 
Jeg blev meget bange og begyndte at græde. Han sagde det er bare en dør.

han har aldrig gjort mig noget. Han er aldrig voldelig mod mig. 
Men han smadrer jo sin egen dør og hans humørsvinger er meget stærke. 

Jeg gik udenfor og ringede til hans mor. Fik moren overtalt at komme derover. (De har et anspændt forhold)
Han spurgte hjælp mig. Hans fod bløder og han synes ikkke det gør ondt. 
Jeg sagde til ham at jeg er nødt at tage hjem. Han var helt med på det. Pludselig sagde han hvor skal du hen? Det er som han glemte det hurtigt efter. Ligesom korttidhumkommeselstab?
Nu er jeg i min seng hjemme og kunne ikke sove for jeg er bekymret for ham. 
Hans mor kører sikkert nok hjem igen for hun er lidt konfliktsky. Men skal jeg give ham et ultimatum og siger at han skal tage medicin i stedet for hash? Skal jeg blive sammen med ham? 

Jeg er så ked af det og vil ikke miste ham. Han er min første kæreste. Hjælp mig..
Shabbyy

Shabbyy

27 indlæg
  • Skrevet
Din kæreste er en kæmpe narrøv når han ryger hash OG er psykisk syg, og så tilmed skizofren. Jeg boede for nogle år siden i en boligforening i Taastrup. Der blev dræbt en mand i parkeringskælderen under min blok. Morderen var en ung fyr, som var skizofren, paranoid OG som røg hash. En aften gik det galt, og han myrdede en fuldstændig uskyldig familiefar med kniv i kælderen. Du er simpelthen for dum at være kæreste med sådan en type, der ingen respekt har for sygdommen. Jeg er fuldstændig målløs. Han skal da tage sin medicin og så skal han da saft susme ikke ryge hash. Dybt uansvarlig person du er sammen med. Han ender med at gøre dig eller andre fortræd, og hvis ikke, jamen så skal han nok blive en stor pestilens for sine omgivelser fremadrettet pga hans hashmisbrug oveni SKIZOFRENI. Vågn dog op!!!
Shabbyy

Shabbyy

27 indlæg
  • Skrevet
Jeg kan ikke kategorisere ham som farlig, det har jeg ikke lægekompetence til. Men der er noget som hedder sund fornuft og mavefornemmelse. Jeg er så rystet over, at du ikke har tvunget ham til medicin eller i det mindste så gået fra ham. Han lyder virkelig virkelig ubehagelig når han hallucinerer. Jeg vil skide på om det er din første kæreste. Han er dybt skadeligt at være sammen med. Du ender med at blive rigtig dårlig af at se på hans hallucinationer over længere tid. For himlens skyld se at komme væk. Han er ey regulært møgsvin når han ryger hash og ikke vil tage sin medicin. Undskyld mit sprogbrug, men intet kan forsvare at han ikke tager medicin og så endda ryger hash. Det er typer som ham, der ender med at slå folk ihjel fordi han er helt væk. Måske en generalisering, men bedre at sætte det på spidsen, for du forstår overhovedet ikke alvoren i situationen. Du skal væk fra ham. Og han skal i behandling omgående. Hvis han nægter, så må du tage kontakt til hans omgivelser eller ringe til hans læge.
gab

gab

28 indlæg
Han ryger hash fordi han er meget imod medicin. Han sagde at han følte at han mister noget af sig selv og er helt ikke sig selv. Han vil komme i et dybt hul. Så han har ikke taget medicin i nogle år og virkede ikke for ham. Jeg bliver rigtig ked af det nu - jeg har svært at lade ham være alene for hvis nu han smadrer nogle ting eller gør skade på sig selv.
gab

gab

28 indlæg
Jeg har prøvet at presse lidt til kæresten men han blev sur at snakke om det. Jeg bliver faktisk rigtigt dårlig at se på han sådan. Han var helt en anden person end jeg kender ham. Min familie vil have at jeg skal komme hjem og blive der i weekenden. Mandag besøger jeg ham for at se hvordan han har det. Jeg må ikke sove hos ham mere. Vi må kun ses i weekenden fremover. Jeg bliver bange at han skulle være der helt alene. Okay jeg siger til ham at jeg går fra ham hvis han ikke tager medicin. Og stoppe med hash.
Shabbyy

Shabbyy

27 indlæg
  • Skrevet
Du hører ikke efter. Du er i en potentiel farlig situation. Du er kæreste med en mand, som ikke tror medicinen hjælper. Det er vel en stemme i hans hoved, som har sagt det? Uanset - han skal tage sin medicin. Han er skizofren for pokker. At han ryger hash som løsning er så enormt ansvarsløst og ufatteligt dumt og en meget farlig cocktail. Du skal tage hjem. Det er dit ansvar at han ikke smadrer lejligheden fx. Det er hans. Det er ham, der er skizofren, men som ikke vil gøre noget ved det og som slet ikke tager din sygdom alvorligt. Se at komme hjem, og hav evt. din far eller en bror med dig, når du vender tilbage.. Jeg kan ikke gentage det nok gange, se at komme væk. Han vil jo ikke gøre noget ved sin sygdom. Han er ikke indstillet eller motiveret. Du skal ikke snakke mere med ham, pak de mest nødvendige ting og sig du skal hjem på weekend hvis du absolut skal give ham en grund. Se at komme hjem og snak med din familie og venner.
dontgobaconmyheart

dontgobaconmyheart

53 indlæg
  • Skrevet
Jeg har selv en nær relation, der har skizofreni, og jeg ved totalt, hvor svært det er, med den evige bekymring for en person man holder af. Hvor er det også synd, at hans forældre ikke er mere inde over. Jeg vil virkelig anbefale, at du ringer til Sinds telefonrådgivning og får nogle gode råd til, hvordan du bedst hjælper din kæreste og samtidig passer på dig selv. http://www.sind.dk/unge-paaroerende De er rigtig gode og hjælpsomme! Har han været igennem andre former for behandlingsforløb end medicin?
banditqueen

banditqueen

121 indlæg
  • Skrevet
1. Er han i behandling? 2. Føler du dig truet? 3.er du utryg? 4. Tager han dig seriøst? 5. Giver han dig det du har brug for i en kæreste? De her spørgsmål burde give dig det svar at du skal tage et valg for dig selv og ikke for nogle andre. Det du snakker om med døren er faktisk grundlag nok til at få ham indlagt på lukket afdeling. Han er til fare for sig selv og sine omgivelser. Han har et massivt hashmisbrug hvilket kun kan forstærke hans symptomer. Du kan se frem til et meget langt forløb hvis han er der hvor du beskriver. Du kan ikke redde ham og set med at du hjælper ham til at sove, er det nok til at du vil ignorere det du går igennem hver dag? Måske sker det ekstremt sjældent men muligheden for en psykose er der hver dag. Hvis han bliver ved med den livsstil kan du endelig ud med en evigt psykotisk person. Han er formentlig ikke et ondt menneske men nu har jeg med skizofreni lidelser at gøre til dagligt og du skal tænke dig virkelig godt om. I har været sammen i 8 måneder, det er kun lidt over et halvt år. Det kan du ikke bygge hele tiden fremtid på som var der intet andet at gøre end at blive. Du kan også gå den anden vej og forlange lægebesøg sammen med ham så du kan blive sat ind i hvad der foregår og derved forlange at han går i behandling. Uden det og med hashmisbrug vil det kun blive værre. Det virker måske hårdt det jeg skriver, og det er til dels også ment hårdt. Hvis du har nogle som helst spørgsmål omkring skizofreni, hashåsykoser osv så er du meget velkommen til at skrive til mig privat:) held og lykke og pas så godt på dig selv.
gab

gab

28 indlæg
Jeg kom hjem til mine forældre i går fordi det var bedst for mig. Jeg har været hjemme hos hans lejlighed imens han besøgte hans søster i Horsens. Jeg skulle pakke mine ting. Han ringede i nat til min familie om hvor jeg var - familien vil ikke sige det. Så smækkede han på. De er bekymret for mig. Han havde gået hjem til hans mor hvor han var frustreret og vred over hvor jeg var hjemme. Hvis han finder vejen hjem til der hvor jeg bor nu - så vil familien ringe til politiet. Men jeg skal se ham på søndag men min mor vil med for at beskytte mig hvis nu han ikke vil have at jeg smutter igen. Så jeg er helt knust over situationen
gab

gab

28 indlæg
Ja jeg er rigtigt syg af bekymring og har ikke spist meget de sidste dage. Familien havde ringet til hans mor at de synes han burde indlægge sig men moren sagde at det krævede han er frivillig eller kan vi ikke gøre noget for ham indtil videre. Mange tak! Det vil jeg prøve. Jeg ved kun at han fik medicin 3-4 gange og har aldrig været indlagt før.

Mest populære tråde