1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Kan han være interesseret?

Kan han være interesseret?

wormandk

wormandk

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg begyndte at skrive med denne fyr i oktober, hvor vi så var på vores 1. date i december. Jeg gjorde det klar for ham, at jeg er ude efter et seriøs forhold, og ikke noget uforpligtende eller bare kun et knald. Det søgte han dog heller ikke, sagde han. Vi tog i biografen, han ville gerne både hente mig og køre mig hjem igen. Vores date ente med at alt skete. Nu er der så meget om at sex på første date ikke kan føre til noget, for nu har han fået hvad han ville have. Og jagten er slut her. Men er det rigtigt at der intet seriøs vil kunne være? Jeg var den første der skrev, og foreslog at ses igen på en af hverdagene, hvilket han svarede på at ville være lidt svært pga han var godt presset denne uge, men han foreslog weekenden. Men så sker det, at en dårlig nyhed fra hans familie, at en af dem er ramt at noget sygdom, hvor han meddeler at han bliver nød til at trække sig lidt og må tænke på familien. Han skriver stadig "søde" til mig, og svarede på beskederne under samtalen. Jeg ventede en uge og for at høre hvordan det gik, men stadig intet nyt. Han fortæller så at den vedkommende sandsynligvis er ramt af kræft igen, og har haft det flere gange. Det hele er bare en rigtig dårlig timing lige efter vores date. Og jeg har selvfølgelig stor forståelse, men det gør lidt ondt med afstanden at han har brug for plads, når man er begyndt at blive lidt glad for ham. Men jeg har svært ved at finde ud af om han har interesse for mig, eller hvordan situationen egentlig ser ud. Har lidt svært ved at forstå, hvorfor man vælger at det er daten man holder på afstand, når der sker noget i familien. Håber i kan hjælpe mig :(
vitaminwater

vitaminwater

339 indlæg
  • Skrevet
Det er dårlig timing ja, men derfor synes jeg du skal spørge om han virkelig har lyst til at ses igen, eller bare trækker tiden ud. Om han er interesseret i dig eller hvordan. Der er ikke så meget andet at gøre, for det er så irriterende at gå rundt, uden at vide hvad den anden føler eller tænker om den situation i står i.
Silkekimono

Silkekimono

11 indlæg
  • Skrevet
Ud fra det du skriver her, vil jeg sige det som det lyder. Han gider dig ikke, desværre. Taler ud fra egne erfaringer, og også de ting jeg kan se, at mine veninder oplever. Når du selv siger, at du leder efter et seriøst forhold, synes jeg bare, at du allerede nu skal komme hurtigt videre.

Seneste tråde