1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Kan jeg få min eks kærestes bedste ven til at u...

Kan jeg få min eks kærestes bedste ven til at un-friendzone mig?

twlove

twlove

80 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej women, jeg havde en kæreste igennem 2 år, som havde en bedste ven, vi var sammen med hele tiden. Vi er ikke kærester længere (4 mdr. siden vi for alvor slog op og droppede al vores on-off fis) - men jeg ses stadig med dem begge to hver for sig. Jeg synes "vores" bedste ven er helt vildt sød - han er nok mest min ekskærestes ven, hvis I kan følge mig. Vi er alle flyttet til hver vores by, og ser kun hinanden engang imellem nu. Vi klinger helt vildt godt, mig og vores bedste ven, og jeg har tidligere været vild med ham, mens jeg var kærester med min eks. Tror I der er en chance for, jeg kan komme ud af friendzonen, så han ser mig på en anden måde? Jeg føler, jeg har mistet mit køn overfor ham - altså som om han ikke ser mig som en kvinde længere... er der noget, jeg kan gøre for at det kommer tilbage hos ham? Jeg ved godt, det ikke er helt korrekt over for min ekskæreste, når de er så gode venner, men jeg tror helt ærligt ikke, han ville tage det så tungt, og jeg tror ikke, det ville ødelægge deres venskab. Det er lidt specielt det hele... Men har I nogle råd? Og tror i ærligttalt, det kan lade sig gøre?
mailly92

mailly92

157 indlæg
  • Skrevet
Ud af respekt for din kæreste, så tror jeg ikke, at din "ven" har tænkt sig at gøre noget med dig. At all. Hvordan ville du have det, hvis din kæreste pludselig hoppede på din bedste veninde?
twlove

twlove

80 indlæg
Det er også det jeg siger, at situationen er lidt speciel... men det er ikke til at forklare. Det er det, der ville gøre det ok somehow - men spørgsmålet er, om det kunne ske. Problemet er friendzonen

Mest populære tråde