1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Kan jeg godt tillade mig at blive sur?

Kan jeg godt tillade mig at blive sur?

 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Slettet !
xxmahaloxx

xxmahaloxx

956 indlæg
 • Skrevet
Nej, du kan ikke tillade dig at blive sur og du skal absolut ikke blande dig. Dine svigerforældre lever et hårdt arbejdsliv som helt sikkert heller ikke er sjov for dem og garanteret heller ikke for din kæreste, men der er nok en grund til at de gør det. Du har ingen ret til at blande dig i deres livsførelse bare fordi den ikke passer dig. Du må indrette dig. Sådan er det når man bor hjemme og er i et parforhold - man må indrette sig efter de personer man bor med. Hvis din kæreste har et problem med det må han snakke med sine forældre, men hvis det kun er dig der har problemet må du arbejde med dig selv og på at acceptere Jeres situation.
Litae

Litae

379 indlæg
 • Skrevet
Enig
vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
 • Skrevet
Helt enig med maholo. Du kan ikke tillade dig at blive sur eller blande dig. Du skulle derimod prøve at se udover din egen næsetip. Jeg bliver faktisk virkelig forarget over at læse dit indlæg. Din kæreste får kost og losi hos hans forældre, og derfor er det da helt rimeligt at han passer sin egen bror et par timer, når forældrene skal ud at tjene penge til der er mad på bordet til hele familien. Man hjælper hinanden. Du piver over at du ikke kan sove sammen med din kæreste i hverdagene hos dig selv, på trods af i sagtens kan sove hos ham. Tænk lige på hans forældre. De ser jo dårligt hinanden pga deres arbejdstider. De ville jo ikke arbejde sådan hvis ikke det var nødvendigt, så de har nok deres grunde til det, og de synes da sikkert ikke det er fedt. Hvis ikke de havde din kæreste til at passe sin bror i de 2 timer, var det slet ikke sikkert der kom smør på brødet derhjemme. Der er jo ingen der arbejder sådan for hyggens skyld, og i sådan en situation er det vigtigt man har sin familie til at hjælpe.
FruSPedersen

FruSPedersen

701 indlæg
 • Skrevet
Min kæreste hjalp sin mor, med at passe sin lillebror, da hun var ene med 3 børn og havde skiftende arbejdstider. Sådan er det bare ved nogen Men udover det, er jeg enig med de andre.
 • Skrevet
Hej igen :) Tak for jeres svar, jeg kan godt se at det ville være forkert af mig at blande mig. Min kæreste er selv ret sur over det, så det er altså ikke kun mig som bare forlanger det ene og det andet, hvis det var det som i troede. Jeg synes det er i lige i overkanten at du "Vaniljestang" skriver at du bliver forarget? Jeg har hverken gjort min kæreste eller hans familie noget, og det var heller aldrig min hentydning, men mere bare at sige min mening til ham. Det her var bare et indlæg for at få hjælp, og den har jeg fået og lyttet til, men hvis der ikke engang er plads til det.... Og nej, jeg piver altså ikke, jeg kan bare ikke forstå man ikke kan finde på andre muligheder end det. Men tak for jeres svar, jeg kunne godt bruge dem til noget, men jeg synes det er for meget når der bliver skrevet at jeg b.la piver, og ikke kan se udover min egen næsetip?
vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
 • Skrevet
Jeg kan godt se det lyder lidt hårdt måske, men jeg mener bare at det ikke er fair at blive sur over det og det samme kan din kæreste heller ikke tillade sig så længe han bor hos dem. Hvis han synes det er urimeligt at skulle passe sin bror de to timer, så må han jo flytte når han fylder 18. Jeg kunne forstå jer, hvis det var fordi forældrene skulle til fest i tide og utide, men det er jo slet ikke det. Det handler om deres job, så der kan komme penge på bordet. Det er helt sikkert ikke med deres gode vilje at de arbejder som de gør. Da jeg boede hjemme var der også mange ting jeg måtte indordne mig efter og nej det er sgu ikke altid sjovt, men sådan er det når man bor hos andre om det er ens forældre, en ven eller lign. I er begge meget unge, men når I kommer ud og skal passe hjem, have , hinanden og børn vil I nok kunne se det i et andet perspektiv. Nyd den tid I har nu uden alle de udgifter og forpligtelser istedet..

Mest populære tråde