1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Kan jeg vinde ekskæresten tilbage?

Kan jeg vinde ekskæresten tilbage?

anonym-pige

anonym-pige

8 indlæg
  • Skrevet
Jeg er så forelsket i min eks, han er den bedste fyr for mig, og vi var et fantastisk par. Ud af det blå en dag, så slår han op med mig, uden nogen rigtig grund. Vi skriver stadig sammen som venner, men siden han stadig vil have kontakt, tænker jeg på, om han egentlig stadig godt kan lide mig og ikke kan give helt slip. Jeg vil gerne vide, om jeg kan vinde ham tilbage, jeg er så glad for ham, jeg elsker ham virkelig. Kan I hjælpe mig? Hvad kan jeg gøre for at få ham igen?
Supernova1

Supernova1

456 indlæg
  • Skrevet
Ahhh, jeg tror sgu ikk lige han er den “bedste” fyr for dig, siden han kan finde på at slå op med dig uden grund. Jeg tror hellere ikke helt han stadig kan lide dig, jeg tror bare du hans yndlings tidsfordriv. Videre med dig smukke.
Bamsefar

Bamsefar

212 indlæg
  • Skrevet
Jeg tænker i sikkert ikke er så gamle, hvis han bare slår op uden grund. Det er normalt kun noget fyre gør, hvis de ikke er modne nok til at indrømme hvad de går og tænker på, eller at tage ansvar for egne handlinger. Selvfølgelig har han da lov til at slå op, men så må han også acceptere at det kommer til at gøre ondt på dig. Uanset om det er fordi han ikke er forelsket, at han har mødt en anden, eller bare vil være fri til at feste og kneppe på livet løs. HVIS du virkeligt er forelsket i ham, så skal du helt sikkert bryde kontakten, ellers kommer du aldrig videre. Så længe han bliver ved med at kontakte dig, så får du hele tiden smerten og savnet smækket i hovedet, og kan ikke komme igang med noget nyt, og sundere. Best case, så ringer han en aften han er fuld, og ikke har scoret, bare for at få noget. Er det sådan du vil have ham ? Eller nogen ? Jeg tænker at du er meget mere værd.