1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Kan man godt bede sin ekskæreste om at lade vær...

Kan man godt bede sin ekskæreste om at lade vær med at have kontakt til ens familie?

Romsneglen

Romsneglen

3 indlæg
  • Skrevet
Ja piger som overskriften lyder. Kan man godt bede sin ekskæreste om at lade vær med at have kontakt til ens familie? Jeg har en eks, som jeg slog op med for to år siden og han spøger stadig. Fra tid til anden skriver han til min søster og spørg om de skal drikke kaffe sammen. Jeg har ingen kontakt til hverken min eks eller hans familie. Det var ikke et særlig godt breakup og forholdet var også præget af utroskab og mistillid. Derfor ønsker jeg ingen kontakt til ham, eller at høre om ham. Mange af mine veninder mente at han var en manipulerende person og jeg ikke var mig selv i det forhold. Så piger hvad mener i? Det skal lige siges at i tiden hvor vi gik fra hinanden og han flyttede ud af min lejlighed, fik jeg følelsen af at det var ham det var synd for. Han var god til at sætte sig selv i offerrollen.
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Det lyder vildt underligt. Og ja, det kan man virkelig godt bede ham om. Jeg ville aldrig acceptere det.
Beautylove

Beautylove

166 indlæg
  • Skrevet
Det lyder underligt. I min familie har vi stadig kontakt til min fars ekskone (ikke en han har børn med) og det synes mange er underligt, så jeg tror de fleste mennesker ville synes det er underligt, især når i 'kun' var kærester (ved jo ikke hvor langt og seriøst forholdet var).
contrast

contrast

1589 indlæg
  • Skrevet
Hvis du har et godt forhold til din søster, så kunne du måske snakke med hende om hun ikke kunne blokere hans nummer? Det er slet ikke sikkert, du får noget ud af at sige det til ham. Din søster tværtimod burde jo være på din side.. Så bliver han vel træt af at blive ignoreret og lade være.
FruSPedersen

FruSPedersen

701 indlæg
  • Skrevet
Jeg har stadig kontakt til min første kærestes mor. Var i det forhold i 5år og hende og jeg udviklede et helt specielt bånd. :)
FruSPedersen

FruSPedersen

701 indlæg
  • Skrevet
Og det er 5år siden vi slog op. :)
Hello-Mr.

Hello-Mr.

123 indlæg
  • Skrevet
Du skriver han var manipulerende..... Er det ikke det samme DU ønsker at være overfor din søster.... Hvis de to ha r det fint med en kop kaffe indimellem, så lad dem dog det. Du er ikke med og hvad de gør må være deres sag...

Mest populære tråde