1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Kan man skrive til en tidligere date igen?

Kan man skrive til en tidligere date igen?

anna1

anna1

102 indlæg
  • Skrevet
Ja, jeg tænkte på, om man kan skrive til en tidligere date igen? Vi sås på en fire date i foråret, og så løb det ud i sandet..,,,vi blev ikke uvenner eller noget, det stoppede bare. Jeg tænkte på, om man kan tillade sig at spørge om at ses igen? Jeg ved jo intet om, om han har en kæreste...
vaniljestang

vaniljestang

353 indlæg
  • Skrevet
Selvf kan du det :) Der sker da intet ved at spørge. Det værste der kan ske er han siger nej, eller slet ikke svare. Men så har du da forsøgt. Prøv - du har intet at miste.
anna1

anna1

102 indlæg
  • Skrevet
OK. Jeg har også overvejet med en venneanmodning på FB, hvad tænker I om den løsning?
louisev1992

louisev1992

49 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes du skal prøve at skrive til ham - som i nu havde kontakt. Og bygge den op derfra. Jeg synes personligt det er lidt tidligt i forløbet at sende en venneanmodning efter 4 date. Man ved jo ikke hvordan man har det med hinanden, og om tingene skal fortsætte. Men det er jo mig. :)
Waxoff

Waxoff

23 indlæg
  • Skrevet
Skriv en besked over facebook, lad være med at ansøge ham som ven, da du ikke aner om han har en kæreste, eller overhovedet er interesseret. Du kan ende med at den kommer til at ligge som en anmodning som han aldrig godkender eller afviser. Min kæreste har i hvert fald gjort det med en eks flirt, da jeg spurgte ham til det svarede ham ''hvis jeg afviser kan hun sende en ny''. Så du får det afklaret det hele hurtigere. Jeg havde skrevet '' Hej, kom til at tænke på dig den anden dag, har du det godt?'' kort og godt og ud fra hans svar vil du hurtigt kunne se om det er noget du skal gøre mere ved :)

Mest populære tråde