1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Kan man tro på det han siger?

Kan man tro på det han siger?

Sayling

Sayling

9 indlæg
  • Skrevet
Der er den her fyr. Vi har skrevet on/off i lidt over to måneder hvor vi aftalte at ses, og går egentlig ud fra det er noget uforpligtende hvilket jeg har det fint med. Han skriver selv ofte først, og han svarer hurtigt. Og da jeg tog hjem fra ham af skrev han “kom du godt hjem?” Efter to uger, Spurgte jeg om vi skulle finde en dag igen også svarede han “ja det synes jeg” jeg skrev han kunne skrive når han havde tid, hertil svarede han “det vil jeg gøre”. I dag skrev vi så sammen, hvor jeg spurgte om vi skulle finde ud af noget, hvis han alligevel var hjemme. Han skrev om vi ikke kunne gøre det engang i næste uge. Så mitspørgsmål er egentlig om jeg måske har virker lidt for desperat eller om det er okay? Og tror I han mener at han gerne vil ses? Og lige en ting til. Kan jeg egentlig godt spørge ham, hvad han vil med det? Om det bare er uforpligtende?
Sayling

Sayling

9 indlæg
  • Skrevet
Der gik kun 3 par dage fra jeg spurgte om vi skulle ses igen, til jeg spurgte om han var hjemme i aften, hvor han forslog næste uge
vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
  • Skrevet
Du skriver at du har det fint med det er uforpligtende, men hvorfor tænker du så, så meget over om du er for desperat og om han mener han vil ses? I mine øre, lyder det altså til du er ved at være lidt vild med ham :) Det tror jeg du skal afgøre med dig selv, hvad du vil med ham her for det første. Hvis du gerne vil lidt mere med ham, synes jeg du skal spørge hvad han ligger i det når I ses. Umiddelbart lyder det ikke til at han ligger det helt store i det, men det er bedre du får spurgt end at du går og tænker over det og muligvis spilder din tid. Hvis du virkelig har det fint med det er uforpligtende, forstår jeg ikke du opretter debatten egentlig. Så er der jo ingen grund til at spørge hvad han ligger i det, og der er ikke noget der hedder "for desperat" og der er ingen grund til at tænke over hvornår han skriver osv. Prøv lige at mærk efter i dig selv en ekstra gang. Nogle gange holder man sine egne følelser lidt tilbage, hvis man er bange for den anden ikke føler det samme. Men dit indlæg skriger altså af du er lidt vild med ham, selvom du måske ikke selv ved det endnu :)
Sayling

Sayling

9 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
Sayling

Sayling

9 indlæg
Hmm jeg ved egentlig heller ikke hvorfor jeg går så meget op i det. Måske jeg ikke vil være irriterende selv vi bare skal være uforpligtende. men mit spørgsmål måske mere i forhold til at være sikker på om det er uforpligtende fra hans side af? Om jeg kan spørge om vi er enige om at det er uforpligtende. Det er nemlig ikke noget vi har talt om? :) For at blive afklaret
vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
  • Skrevet
Du skal stadig finde ud af hvad du selv vil inden du spørger. Hvis det var mig, der bare ville ses lidt uforpligtende, ville jeg slet ikke spørge ind til det. Jeg ville slet ikke tænke over at spørge. Jeg ville bare gå ud fra at det var uforpligtende hvis ikke han virkede til der var andet. Jeg kan ikke se nogen grund til at spørge om det, hvis man ikke selv vil mere med det. :) Han tænker tydeligvis ikke over det, så hvorfor ikke bare lade det køre som det gør, hvis det bare er uforpligtende?
Sayling

Sayling

9 indlæg
Du har nok ret. Det havde jeg også lidt selv tænkt. Det ender nok bare med at jeg lader det køre som det gør! - men på nogle områder synes jeg at det godt kunne virke som om han ville mere, og derfor jeg er kommet i tvivl. Men ingen af os har sagt noget, så måske jeg bare skulle tage det som det kommer :)
vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
  • Skrevet
Du kan jo ikke tage hensyn til ham, hvis han ville mere men ikke siger noget. Så hvis du ikke selv vil mere end uforpligtende, ville jeg bare lade det være som det er og ikke tænke over det. Hvis han så selv vil mere, må han jo selv sige det også må du jo så sige at du ikke selv vil mere, men at du ikke kunne vide hvordan han havde det, når han ikke har sagt noget. Men umiddelbart synes jeg nu ikke det lyder som om han er helt vild efter, der skulle ske mere. :)
Sayling

Sayling

9 indlæg
Tak for svar. :) jeg lader det bare køre som det gør så!

Mest populære tråde