1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Kender I andre til den modbydelige usikkerhedsf...

Kender I andre til den modbydelige usikkerhedsfølelse

Leonore

Leonore

11 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Kære alle Jeg er simpelt hent nødt til, at blive bekræftet eller afkræftet i noget. Jeg var på min første date her i sidste uge med en ældre fyr (jeg er 25, han er 33). Det var en rigtig hyggelig date med ok kemi, og vi jokede flere gange. Han skrev (heldigvis!!) efterfølgende, at jeg virkede rigtig sød, om jeg ville ses igen. Jeg blev super lettet, da jeg var lidt i tvivl om hans interesse, så skrev tilbage at jeg gerne ville. Vi skrev lidt beskeder sammen, og aftalte så at skrives ved efter påske, da vi hver især havde En masse planer med sommerhus, fødselsdage mv. Jeg har derfor skrevet til ham i dag, om hvordan hans påske er gået. Der er nu gået et par timer, og intet svar (har skrevet på tinder).... han er ikke typen, som skriver meget har han fortalt, men det er altså ny rekord at der er gået så mange timer... jeg har desværre en tidligere erfaring med, at en anden sød fyr, som jeg havde en lang første date med, også skrev bagefter, og gerne ville ses - vi skrev ikke sammen efterfølgende grundet opgaveaflevering, og Da ugen efter var gået, var interessen meget tydeligt væk. Jeg kan derfor mærke, at jeg konstant sammenligner det med dengang, og derfor bare venter på, at han ikke svarer, eller interessen bare er væk på de få dage. Andre der kender samme gennemborende usikkerhed, selvom man faktisk kun har haft en date? Jeg føler virkelig det er dræbende, da det prikker til min usikkerhed på en meget uhensigtsmæssig måde.
denfortabte

denfortabte

10 indlæg
  • Skrevet
Du kan give det til i morgen. Det kan være hans telefon ligger i jakkelommen mens han spiser mad eller laver andre påsketing. Hvis han ikke har svaret i morgen, så kan du skrive til ham, om han fx lever
vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
  • Skrevet
ja, kender det udemærket. Man sidder bare og stirre på sin tlf og hvis den siger det mindste så "ÅÅH! er det ham!" Hehe :D det værste man kan gøre i den situation er at "over-skrive" selvom det er svært!! Men please ikke gør det. Ved godt det er rigtig svært at bare vente og vente og timerne er lange, men det hjælper aldrig noget at skrive for meget! Jeg synes du kan skrive til ham idag, som intet hændt (hvis han ikke har svaret endnu) .. :)
banditqueen

banditqueen

121 indlæg
  • Skrevet
Mit bedste råd til dig er at få noget selvtillid ind under huden. Det er ekstremt at en enkel date nærmest ka hyle dig ud af den :)

Mest populære tråde