1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Kigge/skrive med andre fyre imens man er i et p...

Kigge/skrive med andre fyre imens man er i et parforhold?

cupercille

cupercille

55 indlæg
  • Skrevet
Hej piger, Jeg har været sammen med min kæreste i et års tid, og vi har det dejligt sammen. Vi har lige været ude og rejse sammen, men nu er jeg kommet hjem, og han kommer først hjem om et halvt år. Jeg kan mærke at interessen for andre fyre begynder at stige. En gammel flirt skrev til mig for et par dage siden, og jeg kunne mærke at det var dejligt at "flirte" igen. Er det normalt, når man har været sammen i et stykke tid, eller er det total no go, og jeg burde overveje mit forhold?
Beautylove

Beautylove

188 indlæg
  • Skrevet
At kigge er normalt, det gør jeg også hvis en flot fyr går forbi eller jeg ser en film med lækre mænd i - Både mig og min kæreste kigger på kvinder - og snakker om det. Men at dicideret flirte er lidt et rødt flag. Når jeg skriver med fyre, er det venslkabeligt i hvert fald fra min side. ------ Måden du bedst kan se om der er noget galt er at spørge dig selv om du ville turde vise din kæreste de beskeder, hvis ikke er du gået for langt og du må overveje om du stadig er interesseret nok i din kæreste. De beskeder jeg skriver til venner kan min kæreste altid læse, og hvis der er noget med dem er det normalt den anden person som har flirtet og jeg ikke har lagt mærke til det .
culpa

culpa

561 indlæg
  • Skrevet
At flirte er et totalt no go. Og jeg synes virkelig at det er et red flag at du har brug for det når jeres forhold er så nyt. Jeg har været sammen med min kæreste i over 6 år og har aldrig haft brug eller lyst til at flirte. Jeg synes, at det gør dig til en dårlig kæreste at skrive flirtende med andre mænd.
Naika

Naika

432 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Ville gå i spåner hvis jeg skulle undvære min kæreste ½ år(mindre gør det)flirter slet ikke med andre,og undviger dem der prøver for de skal ikke skabe problemer får lyst til,at jage dem på flugt faktisk har kun lyst til kæresten,og vi har været sammen over 2 år.................alene det,at du er nødt til,at spørge andre om det skriger til himlen vil ikke udtale mig om hva der er normalt,da det defineres af flertallets gøren,og laden vil kun medgive,at det er et dårligt tegn:(
vitaminwater

vitaminwater

339 indlæg
  • Skrevet
Er han din første kæreste?
banditqueen

banditqueen

124 indlæg
  • Skrevet
Altså vi er alle forskellige og mange har bare et gemt behov for flirt og den slags. Også selvom man er i forhold. Jeg tænker at du skal finde ud af om du vil være sammen med din kæreste. Og hvis du vil, så dropper du at flirte og må gøre det i fantasien. Og hvis du har brug for opmærksomhed, så bed om det fra din kæreste. Man kan sagtens sende frække billeder, videoer og postbude er ikke dødt hvis han skal forkæle dig. Det ligger i os kvinder st hoppe videre, så vores mænd må yde😜

Seneste tråde