1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Kom med dine sjoveste/værste/bedste netdating o...

Kom med dine sjoveste/værste/bedste netdating oplevelse!

vaniljestang

vaniljestang

354 indlæg
  • Skrevet
Hej girls. Sad og læste gaaaaamle debatter herinde, hvor jeg mildest talt var ved at tisse i bukserne af grin over sjove debatter der har været herinde. Faldt bla over en med datingoplevelser. Den blev lavet for en del år siden, og kunne være sjovt at høre jeres erfaringer nu og der er sikkert også kommet nogle nye til woman debatten. Hvis I har lyst at læse de sjove dating oplevelser fra år tilbage kan I læse dem her: http://forum.woman.dk/debatten/kaerlighed/hvad-er-din-vaerste-net-dating-oplevelse Jeg synes selv det var hylende morsomt! Så piger; Kom med jeres erfaringer! Både gode, dårlige, sjove, pinlige.
vaniljestang

vaniljestang

354 indlæg
  • Skrevet
Jeg kan da selv starte :-D Jeg prøvede tinder og kom på date med en fyr jeg synes så sød ud. Han virkede rigtig sød og vi aftalte at gå en tur i københavn og købe kaffe med på vejen. Det var vinter, så han han havde naturligvis stor jakke på, så man kunne ikke rigtig fornemme hvordan hans krop var. På billederne så han ellers skarp ud! Der havde han billeder fra ferie hvor hans krop var spinkel men markeret. Vi ender med at drikke lidt vin hjemme hos ham og snakke osv. Han havde en stor trøje på, men jeg kunne da godt skimte at han havde taget noget på siden sine billeder på tinder. Det ender selvfølgelig med at vi smider tøjet og er sammen på daten. Men må indrømme at jeg alligevel blev noget skuffet! Han havde altså en kæmpe øl-mave og den "skyggede" ligesom for (den lille) pik han havde. Ej øv hvor var det surt! Ikke fordi at jeg kun dater fyre med en lækker krop, men jeg synes bare ikke man kan være bekendt at ligge sådan nogle billeder ud, hvis det ikke er en selv eller hvis man ikke ser sådan ud mere, for man har jo ligesom en forventning. Jeg havde heller ikke troet at maven var SÅ stor, som den egentlig var. Han var god til at skjule den. Udover det var han behåret fra top til tå. Lignede virkelig en abe-kat. Jeg må indrømme at selvom jeg synes han var rigtig sød, så kunne jeg bare ikke se ham mere. Han skrev efterfølgende om at ses igen, men hvor jeg skrev at han var sød, men at jeg ikke følte den helt.. Han kommer efterfølgende med et tilbud om et "bolle venskab" for vores sex var jo super god..... Ellers tak!
vitaminwater

vitaminwater

339 indlæg
  • Skrevet
Hahahahaha, du skulle ha sagt du havde mens og virkelig blødte meget og havde ondt i maven, så slipper du for at forklare at han ikke er specielt flot 😂 Hmm jeg har ikke prøvet noget sådan sjovt, eller måske lidt. Eller mere lidt akavet og kikset. Det var en fra tinder jeg havde snakket med én gang. Så mødte jeg ham i byen. Jeg var stort set ikke fuld men det var han, og da vi sad og kyssede lidt i byen tog han pludselig sin mobil op og viste mig hans opasparing på en halv million. Så kikset. Men jeg tog med ham hjem, men vidste godt jeg ikke gad bolle sådan en idiot. Så lå vi og puttede lidt og jeg sagde jeg ikke var på p piller selvom jeg var, fordi jeg vidste han ikke havde kondom. Så endte det med at han lå og blev ved med at gav mig finger. Blev hele tiden vækket med er par fingre i fisse, og jeg var bare slet ikke våd. Jeg var seriøst øm til sidst. Han får så spurgt om jeg ikke vil give blowjob og det er fair nok. Jeg sutter den så, og han kommer out of nowhere og han siger bare sådan “slug, slug” med hæs stemmer, og jeg har jo så heller ikke noget valg. Så siger jeg “tak for advarslen” og går ud og skylder munden. Så ville jeg hjem og beder ham om at bestille en uber. Det gør han så, og jeg kører hjem til min søster jeg besøgte den weekend. Han skriver så om jeg ikke lige kan overføre de 130 for uberen, nu når han betalte for taxaen hjem til ham i går nat. Gjorde det self, men hold kæft en hat. Blære sig med sine mange penge men ikke kan undvære 130. Så lad vær at blær dig bøv 😂 Prøvede også engang en fra tinder hvor jeg tog hjem til ham for at bolle. Begge ædru og vi skal til og i gang og jeg finder et kondom. Men det sidder ikke ordenligt, og han går hele tiden ud på toilettet for at se ordenligt, og så lå jeg der og kukkelurede.. han ringer så til sin ven da han så vil bruge sådan et kondom han har åbenbart. Så sætter vi os ind i sofaen og snakker og ser tv. Jeg bilder ham så ind for sjov at jeg var jomfru haha 😂 sjovt at se hans ansigt. Anyway han smutter så hen og henter kondomet, og vi får bollet en smule men så sidder det dårligt, og så gør det ondt osv. Så til sidst dropper vi det og sover bare og jeg tager hjem næste morgen. Så fucking akavet. Har flere gange fyrer ikke kunne få den op og stå
vaniljestang

vaniljestang

354 indlæg
  • Skrevet
"Jeg sagde jeg ikke var på p-piller, selvom jeg var, fordi jeg vidste han ikke havde noget kondom" :-D haha! Du skulle seriøst lige have stikket lidt til ham med den opsparing! Hold kæft en pinlig IDIOT at stå at blære sig med sine mange penge og bagefter bede om 130kr. Den skulle han satme ha stukket op i hovedet.. Hold kæææft man. Godt du ikke lavede mere med med sådan en klaphat!