1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Konfrontere ham?

Konfrontere ham?

CE

CE

42 indlæg
  • Skrevet
Jeg begyndte at ses med en fyr i starten af året, og vi har sovet sammen flere gange. I sidste uge havde vi en lidt uheldig situation, hvor jeg henter ham i byen, og havde skrevet til ham, at jeg ikke kunne sove sammen med ham, men kunne godt blive lidt.. Han blev alligevel virkelig skuffet, og stiller så spørgsmålstegn ved, om jeg overhovedet er interesseret i ham, fordi han føler, at han er meget gladere for mig end omvendt. Det gav jeg ham ret i, da jeg er lidt tid om at få følelser. Samtidig sagde han også, at han gerne vil have sex med mig, og ikke var vant til at vente så længe, og det gjorde ham også frustreret.. Han var en smule fuld, men ikke meget.. Og lå med tåre i øjne og spurgte om det var det, hvor jeg så sagde, at jeg stadig havde lyst til at give det et forsøg. Vi har så sovet sammen et par gange siden, og også haft sex, hvilket var første gang for mig. Han taler tit om, at han vil ud og rejse med mig, og har også fortalt hvor han godt gad bo henne i den nærmeste fremtid, hvilket jeg var lidt afvisende overfor, hvor han så udtaler, at der så ikke er nogen chance for at få mig med derind.. Han vil gerne ud og spise med mig, og nævnte noget med Valentins dag, som der jo stadig er en lille måned til. Alligevel stiller jeg spørgsmålstegn ved om han interesse er reel, og kan mærke at jeg efterhånden får flere og flere følelser for ham, men er så enormt bange for at lukke ham ind, hvis han så smutter igen. Jeg ved ikke rigtig, om jeg bare skal konfrontere ham med det? Her til aften har jeg tænkt om han mon var sammen med en anden eller ser/skriver med andre end mig? Men hvis jeg måske bare lagde kortene på bordet og sagde, at jeg var blevet mere glad for ham, men holdte mig tibage, fordi jeg er bange for at åbne helt op, af chance for at han egentlig ikke vil alligevel? Men ved heller ikke om det er for direkte? Jeg er temmelig ærlig med ham, apropos hvorfor jeg sagde til ham den nat i sidste uge, at jeg ikke gengældte hans følelser 100%.
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
  • Skrevet
Jeg er ikke vildt positiv over for at han presser på med sex. Hvis det var din første gang burde han have ventet til du var klar, uanset hvor længe 'han var vant til at gå'. Men udover det lyder det altså som om at han er oprigtigt interesseret i dig. Jeg synes det er noget fis at 'spille dating-spillet' hvor magten ligger hos den der er mindst interesseret (eller virker til at være det). Fortæl ham dog bare hvordan du har det: Du synes han er virkeligt sød, du vil gerne ses på et mere eksklusivt niveau og måske blive kærester, men at du er blevet såret tidligere så det tager lidt tid for dig at opbygge tillid og tiltro til at han vil dig 100%. Men du finder da aldrig ud af det hvis du ikke prøver ? Du er nødt til også selv at gøre noget for det. Det er ikke kun ham der skal bevise at han vil dig, hvis du ikke viser at du også vil ham, smutter han jo først. Fortæl ham hvordan du har det og aftal at være eksklusive.
Bamsefar

Bamsefar

212 indlæg
  • Skrevet
Nu formoder jeg at fyren er på din alder. Så det er måske lidt usædvanligt, men bestemt ikke utænkeligt, at han bare er en smule følsom. At han virkeligt gerne vil have dig, og bare ikke er typen der går og gemmer på sine følelser. Hvis det er tilfældet, så er det jo bare dejligt at han kan og vil kommunikere sine ønsker, og følelser. Måske er han i virkeligheden også bange for at lukke endnu mere op, fordi du ikke tager imod, eller giver igen ? Måske beskytter han også sig selv imod at du smutter ? Gensidighed er vigtig, men tillid er det også. Han lyder som om han venter på at du melder ud om din interesse i ham. Vi mænd har også brug for tryghed og sikkerhed, og den får vi når vi ved at den kvinde vi er sammen med vil os. Det er dér vores forelskelse får lov til at blive til kærlighed.

Seneste tråde