1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Kysse farvel

Kysse farvel

musicha

musicha

13 indlæg
  • Skrevet
Jeg tænkte på, om jer der har kærester - Kysser I farvel om morgenen, når I hver især skal på arbejde, i skole, osv? Og hvis I gør, så hvorfor? Vi har gjort det i noget nær de 5 år vi har været kærester - også selvom jeg har skullet sove længere end kæresten. Så har han vækket mig og kysset mig farvel. Det har betydet meget for mig, fordi man ikke ved hvad skæbnen byder - så når han går ud af døren, vil jeg sikre mig, at han ved hvad han betyder for mig. Det er dog sådan nu, at han mener at vi har været sammen så længe, at det ikke længere er nødvendigt. Han synes det er et tvangskys og det irriterer ham, at han absolut skal kysse mig på bestemte tidspunkter - og ikke bare når han har lyst.. Er der mon andre, der har det ligesådan eller har en kæreste, som har det ligesådan?
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
  • Skrevet
Min kæreste og jeg har været sammen i 4,5 år og i de 4 år vi har boet sammen har han stort set altid kysset mig farvel om morgenen, selvom han står op en time før mig. Det er ikke et tvangskys, men bare for lige at ønske hinanden god dag og sådan. Få dage har han ikke gjort det - kun hvis jeg selv har bedt om om at lade være, f.eks hvis jeg har en periode hvor jeg har svært ved at falde i søvn igen bagefter, men når jeg så vågner er det virkeligt underligt at han bare er taget afsted. Jeg gør det samme, går ind og kysser ham farvel, de dage jeg er stået først op - og er vi oppe samtidig kysser vi også farvel. Det er bare rart og det synes vi heldigvis begge to. Hvis din kæreste føler det som tvang skulle I måske finde en anden løsning ? Det ‘ægte’ går jo lidt af det hvis han føler det er noget han skal gøre og ikke noget han har lyst til. Så skulle I måske eksperimentere med andre muligheder..
musicha

musicha

13 indlæg
Jeg kysser som regel altid ham, hvis vi begge står op samtidigt og jeg kører først - Hvis han kører først, så er han stoppet med det pt og siger bare "Vi ses". Når jeg har skullet stå op før ham, har jeg aldrig gået ind for at kysse ham farvel - kun i starten af vores forhold. Han synes dog, at det var irriterende at blive vækket for et farvelkys, og det har jeg naturligvis respekteret. Har du en idé til en anden løsning? Jeg kan mærke, at min dag bare ikke er det samme uden det der farvelkys om morgenen. Det gør "desværre" bare noget godt ved min energi og mit humør resten af dagen.
contrast

contrast

1688 indlæg
  • Skrevet
Jeg tror bare at folk er forskellige på det punkt. Hvis min kæreste skal afsted før mig foretrækker jeg at han ikke kommer ind og vækker mig - jeg hader at blive vækket, og jeg bryder mig desuden heller ikke om at forholde mig til nogen som helst om morgenen. Så hellere, at han tager afsted, og skriver en sød besked til mig i løbet af formiddagen. Så forstår egentlig godt din kæreste.
musicha

musicha

13 indlæg
Tak for svar - og for at give et andet synspunkt end mit eget! Jeg er dog rimelig sikker på, at min kæreste heller ikke gad det med at sende en sød besked i løbet af formiddagen. Generelt er han ikke meget til romantik længere og har den holdning, at når man er så langt inde i forholdet, så er det bare "barnligt".. Jeg forsøger at finde ud af, om der kunne være et alternativ til godmorgenkysset ellers, som kunne gøre os begge glade.
Beautylove

Beautylove

188 indlæg
  • Skrevet
Har været sammen med min kæreste i 4½ år og vi kysser næsten altid farvel, hvis jeg er sent på den kan jeg godt finde på ikke at gøre det. Det har altid været mig der står op først og han har ret let ved at falde i søvn igen så det genere ham vist på ingen måde, vi siger tit også 'jeg elsker dig' når jeg går. Hvis det var ham der stod tidligst op ville jeg nok foretrække ikke at blive vækket, da jeg ikke nemt falder i søvn igen, men hvis jeg alligevel er vågnet af at han stod op ville jeg være glad for et farvel-kys
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
Jeg tror måske at du skal arbejde med dig selv. At ét kys kan påvirke hele din dag i sådan en grad tyder på at du måske tillægger det kys lidt for stor betydning - jeg synes absolut at det er rart at min kæreste kysser mig farvel, og gør han det af en eller anden grund ikke kan jeg også være helt rundtosset når jeg vågner, men det påvirker absolut ikke kvaliteten af resten af min dag eller mit humør. Du bør nok lede andetsteds efter din energi - det presser helt sikkert også ham at du tillæger dét ene kys så meget betydning. Jeg kunne foreslå en række løsninger, men i sidste ende må du snakke med din kæreste om hvad han er til så det føles naturligt for ham og er noget han kan holde så du ikke render og bliver skuffet. Jeg kan dog sagtens forstå dit ønske om kys og kontakt - det er vigtigt at arbejde på og pleje forholdet for at bibeholde romantikken og følelserne.
musicha

musicha

13 indlæg
Det kan godt være, at jeg skal arbejde på mig selv - generelt er mit selvværd ikke det højeste, så måske det er dér den ligger. Jeg er enig med, at det er virkelig virkeligt at arbejde på og pleje et forhold. Tak for dit svar!