1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Må jeg date min tidligere bollevens bedste ven?

Må jeg date min tidligere bollevens bedste ven?

  • Skrevet
For et par år siden så jeg en fyr - vi var "venner med fordele" og sås en håndfuld gange over et halvt års tid. Det gled ud i sandet, og nu ser vi kun hinanden engang imellem i forbindelse med, at vi arbejder sammen. Der er intet mellem os. Nu er det bare sådan, at hans bedste ven har vist lidt interesse, og jeg vil rigtig gerne se ham og se, om det kan føre til noget. Kan jeg det, eller holder man sig helt fra venner til dem, man har haft "noget kørende med"? Håber I kan hjælpe :)
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

113 indlæg
  • Skrevet
Go for it !
Lillegrisen

Lillegrisen

4 indlæg
  • Skrevet
Altså jeg er blevet kærester med min eks kærestes bedsteven, så når det "bare" var en bolleven, så synes jeg helt sikkert at du skal udforske det, hvis du synes han er interessant :-) (Min eks har det heldigvis fint med det, den dag i dag)
5'eren

5'eren

49 indlæg
  • Skrevet
Som de andre siger giv det gas!! også når der ikke er noget mellem jer længere, og i kun har været venner med fordele kan jeg ikke se nogle problemer i det. Måske hvis det bliver til noget med den nye fyr, kunne det være en fordel du fortælle hvad du tidligere har lavet med hans kammeret, så det ikke pludseligt kommer som en overraskelse for ham, også hvis din gamle ven fortælle ham historien til ham med overdrivelse, fordi han måske ikke synes det er så fedt han har scoret dig nu.

Mest populære tråde