1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Mandens hullede undertøj:/

Mandens hullede undertøj:/

banditqueen

banditqueen

124 indlæg
 • Skrevet
Jeg har en dejlig og lækker kæreste som jeg elsker meget højt. Vi har været sammen i 3 år og i de 3 år har der har været et issue og et turn off for mig. Han går i boxers med ikke bare små huller men nærmest hele klokketøjet hængende ud som et blotter. Det er så usexet og vi har haft mange konflikter. Han mener jeg skal se udover det og hans sokker med kæmpe huller i. Og jeg mener at han skal tage sig sammen, blive en mand og købe noget nyt. I de 3 år jeg har kendt ham er det kun hans mor(!!) der har erhvervet ham 2 nye underbukser og nogle sokker. Jeg ved godt det er strengt men jeg føler at jeg er sammen med en teenager som jeg er nødt til at konfrontere med det her. Har I nogle råd eller ideer til hvad jeg skal gøre? Han bliver skide sur når jeg siger noget, men jeg synes fanme at det er sjusket. Han er sammen med mig der altid har rent og pænt undertøj på. Og så er det hvad jeg får.
chikua

chikua

487 indlæg
 • Skrevet
Hvad har rent undertøj med at være en mand at gøre? “Han er sammen med mig der altid har rent og pænt undertøj på. Og så er det hvad jeg får.” Jeg synes det lyder ret arrogant. Så fordi du har pænt undertøj så skal han også? Hvorfor er din måde at være på bedre?
banditqueen

banditqueen

124 indlæg
 • Skrevet
Undskyld men hvad læser du ud af det jeg skriver som at jeg er arrogant? Jeg kalder det at man klæder sig pænt om ikke andet for kærestens skyld.
banditqueen

banditqueen

124 indlæg
 • Skrevet
Hvis du har travlt med at hade på andre, kan du så ikke finde de et andet sted at gøre det?
Lius

Lius

70 indlæg
 • Skrevet
Hvad med at købe nogle nye til ham? :-) hvis han vil gå i dem hans mor giver ham, vil han måske også gå med dem du køber.
chikua

chikua

487 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Den sætning jeg har citeret dig for oplevede jeg arrogant. Jeg hader ikke, men stiller undrende spørgsmpl til, hvorfor din kæreste skal gøre som du vil have. Jeg siger ikke nogen af jer har ret. Det ligner bare for mig, at du tror din måde at tænke på er den rigtige.
banditqueen

banditqueen

124 indlæg
Jeg spørger jo ikke om du synes jeg har den rigtige holdning eller ej. Jeg spørger hvad jeg kan gøre for at hjælpe min kæreste på vej.
banditqueen

banditqueen

124 indlæg
Jeg har tænkt det mange gange, men jeg vil ikke gå ind og være mor og sørge for ham. Selvom det for mig ville være fint nok hvis han tog dem på. Det kan være det lå være udvejen. Jeg er nok bare meget hys med nogle ting og jeg forstår ikke at nogle mænd skal have en "mor" i sin kæreste og gøre den slags😊
contrast

contrast

1688 indlæg
 • Skrevet
Hvordan siger du det til ham? Prøv at være opmærksom på ikke at lyde dømmende eller som om du taler ned til ham - det kan være det, han reagerer surt på. Ellers, hvis du ikke vil give ham det i gave, kan du, når du køber ind med ham, spørge om I ikke skal kigge i tøjafdelingen så I kunne se på nogle underbukser og sokker til ham. Så er det mindre dig, der gør det hele for ham, men han er derimod selv indviet.
banditqueen

banditqueen

124 indlæg
Han er arbejdssøgende eog har meget sparsomt med penge. Men jeg tror sgu bare jeg køber nogle ting ham i januarudsalg. Mon ikke han bliver glad nok:) Jeg må indrømme at jeg kommer til at sammenligne lidt med min ex, helt ubevidst. Han havde altid styr på tingene og sig selv. Hvor ham her bare er meget anderledes fra det😊