1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. min kæreste er tryghedsnarkoman.

min kæreste er tryghedsnarkoman.

hrvy

hrvy

3 indlæg
  • Skrevet
Hej. Jeg er en ung dreng/mand på 24 har en kæreste som er tryghedsnarkoman. Det er rigtigt voldsom her for tide da jeg er på skole, og er første hjemme igen d.25/5-2018. Min kæreste er 20 år gammel. Så mit spørge er: alt hvad hun siger til en skal man høre efter eller ikke.? Og hvad kan man gøre for hende, da jeg elsker hende af hele mit hjerte.? Og hvor kan man søge hjælpe henne, da jeg vil hjælpe hende så meget som mulige. hilse den forvirre kæreste
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
  • Skrevet
Hvad mener du med at det er voldsomt ? Altså, hvordan kommer hendes tryghedsbehov til udtryk ?
hrvy

hrvy

3 indlæg
Nu er jeg på skole, hvis jeg ikke er der så blive hun ked af det + voldlige+hun vil gøre no*et ved sig slev. hendes tryghedsbehov er at jeg skal være der hele tiden, man det er svært når man er på skole + man har et job der skal passe uover. Jeg vil godt hjælpe hende så meget som mulige. Og har ikke lyst til at gå fra hende så falde hendes verden sammen det, vil jeg ikke være skyld i.
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
  • Skrevet
Hvad er det din kæreste tror der vil ske når du tager på skole / arbejde ? At du går fra hende ? At du finder en anden ? At du dør ? Uanset hvad er det ikke en holdbar situation I befinder jer i, og du er nødt til at snakke med hende om det. I kan ikke leve et liv hvor du og din kæreste sidder sammen som siamesiske tvillinger - det er ikke sundt for nogen af jer. Men for at noget kan ændre sig, er hun nødt til at være villig til det. Du kan ikke tvinge hende, hun skal selv se problemet i det.

Mest populære tråde