1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Min kæreste kigger meget og smiler til piger

Min kæreste kigger meget og smiler til piger

Vejletøsen

Vejletøsen

76 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
...
xxmahaloxx

xxmahaloxx

956 indlæg
 • Skrevet
Jeg synes du skal holde op med at tage på ture med ham - ude af syne, ude af sind. Selvfølgelig smiler han til de flotte damer, og det er helt uskyldigt og i bund og grund helt okay, men.. det er ikke noget du behøver at se på. Så hvis du ikke kan holde til det, så bliv hjemme.
Cococo

Cococo

108 indlæg
 • Skrevet
Da han ved du er med, og kan se ham, og han ikke skjuler det det mindste synes jeg lyder respektløst :o)
FruSPedersen

FruSPedersen

701 indlæg
 • Skrevet
Min mand må da gerne kigge på andre kvinder. Jeg kigger da også på andre mænd. Vi er altså kun mennesker og vi kan ikke gå og kigge ned i jorden eller ignorere folk. Min mand må da gerne tænke "hold da op. Hende gad jeg godt se nøgen" så længe han ikke føre tanken til handling og han hellere vil hjem og ruske lidt i mig. ;)
shine

shine

113 indlæg
 • Skrevet
Jeg synes også du skal lade være at tage på med på turene. Vi mennesker bliver jo tiltrukket af "det smukke" og man smiler automatisk når man ser en der er smuk. Jeg kan da også vende mig om efter smukke kvinder uden at tænke over det, eller kigge på billeder af smukke kvinder. Det er jo enormt facinerende at kigge på noget smukt, men det betyder jo absolut intet! Og det synes jeg du skal have i baghovedet, at det betyder ikke noget. At han ikke smiler til mindre pæne, synes jeg måske er lidt dårlig service. Men det er bestemt ikke noget du burde gøre til et problem.. Hvis man ikke engang må kigge på andre og smile, så ender forholdet da i noget værre pjat..
contrast

contrast

1589 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Jeg tænker at du kan snakke stille og roligt med ham om det - om ikke andet så for lige at berolige dig. Du overvejer jo at slå op med ham over det, og det gør dig utilpas, så du gør nok jer begge en tjeneste ved at gøre ham opmærksom på det. Hold den på egen banehalvdel. Det skulle helst gerne være sådan at I kan forstå hinanden gensidigt.

Mest populære tråde