1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Min kæreste ryger hash, og jeg ved ikke hvad je...

Min kæreste ryger hash, og jeg ved ikke hvad jeg skal stille op

perce

perce

20 indlæg
  • Skrevet
Jeg har nu været kærester med den sødeste og dejligste fyr i verden i 4 år. Jeg er så glad for ham og det er virkelig hårdt for mig at skrive de her ting som jeg vil til nu. Da jeg mødte min kæreste for 4 år siden, fortalte han mig at han røg hash en gang imellem, hvilket også passede. Vi har altid snakket åbent om det og det har aldrig været et problem indtil nu.. Han begyndte at ryge mere selvfølgelig. Han begyndte i weekenderne, og jeg gik endda med til at prøve det. Jeg har intet imod hash overhovedet og han er så kærlig ved mig altid, så jeg har aldrig tænkt det som et problem. Vi begyndte at ryge en gang imellem når vi var sammen og på et tidspunkt er han i Kbh med nogle venner og der tager han EMMA. Jeg blev så ked af det og sagde at han aldrig skulle gøre det igen. (På dette tidspunkt ryger han hash hver dag). Han lovede mig aldrig at gøre det igen, MEN...... Efter nogle måneder finder jeg ud af han har gjort det flere gange og han løj endda også overfor mig om det. Jeg slog op med ham og han var så knust.. var jeg også selv. Efter en måned begynder vi at se hinanden igen, og give det en chance.. han har ikke taget hårde stoffer siden udover svampe, som jeg også har det vildt stramt med, men dette er noget han kun gør en gang hver halve år med hans kammerater. Nu sidder jeg i en situation hvor jeg ikke ved hvad jeg skal stille op med ham. Jeg bor lige nu i Århus og han bor i vores hjemby. Han har ikke noget fast job, hvilket også er svært for mig at acceptere... Udover alt det her, så vil han ikke med til familiefester osv. Hvilket jeg tror er fordi han hellere vil ryge.. Jeg har taget mig selv i at tænke på en anden fyr. Han er vildt sød og jeg har det så dårligt over at jeg føler sådan her. Erbange for jeg kun føler dette overfor ham den nye, fordi jeg er træt af alle de her ting min kæreste gør. Og jeg er jo selv skyld i det. Jeg har været alt for ligeglad og ikke turde sætte grænser og lytte til mig selv. Den nye fyr fortalte mig at han var vild med mig og jeg er så utryg ved situationen. Tror kun jeg begynder at få øjnene op for ham den nye, fordi jeg er træt af min kæreste og fordi ham den nye har fortalt hvad han føler... Er så forvirret... :-( Ved ikke hvad jeg skal gøre!? Er der nogen, som har nogle gode råd?
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes, du skal give dig hen til den nye. Din kæreste har valgt hashen for nu. Du kan ikke trække ham ud af det, det er hans valg. Hjælp dig selv og kom ud af det.
perce

perce

20 indlæg
  • Skrevet
Men det der er problemet er bare at jeg er så vild med ham. Vi kan sige alting til hinanden og han forstår mig. Derudover har både hans far og onkel lige fået konstateret kræft, så jeg føler ikke jeg kan sige det til ham lige nu.. Er mega frustreret.. :-(
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Hvis du er meget vild med ham, så drømmer du ikke om andre. Mon ikke, du er bange for at slippe trygheden? Nå, men jeg tror ikke, at du får ret mange råd, der går i en anden retning. Du kan være hans ven, men du er nødt til at redde dig selv.
perce

perce

20 indlæg
  • Skrevet
Det har du nok ret i. Tror måske også det er trygheden og en vane. Er skide bange for at komme væk fra ham, selvom jeg godt kan se det er det rigtige, for jeg kan ikke rigtig gøre noget for at han stopper med alt det her... :-( Jeg elsker ham jo stadig, men det er bare ved at dø hen pga alle de her problemer... Men hvad skal jeg gøre? Han har lige fået at vide at hans far og onkel har kræft og jeg er på vej hjem til ham nu.. Jeg kan jo ikke sige det til ham.. I hvert fald ikke i det næste stykke tid, han er jo skide ked af det, og det er så dårligt timet...
xxmahaloxx

xxmahaloxx

956 indlæg
  • Skrevet
Enten accepterer du hans misbrug, eller også går du fra ham. Du kan ikke tvinge ham til at stoppe, han skal selv ville det. Hvis jeg var dig ville jeg trække mig og forsøge at komme videre. Det er svært, men hans misbrug eskalerer tydeligvis og han har ingen intentioner om at stoppe - han skjuler det bare for dig. Du kan ikke stole på ham. Pas på dig selv, afslut det og hold fast i beslutningen.
gitte345

gitte345

473 indlæg
Der er aldrig en god timing. Sig at du vil støtte ham som ven. Kærlighed er ikke nok, det er der mange, der har måttet sande. Mange andre ting skal til for at kunne være i et forhold.
perce

perce

20 indlæg
  • Skrevet
Han tager ikke Emma mere og heller ikke andre ting.. Dog tager han svampe meget sjældent. Og når han gør det er vi uvenner.. Jeg forstår ikke hvorfor han bliver ved når han ved jeg bliver sur og ked af det. Han var helt nede da jeg slog op og han kunne slet ikke finde ud af noget, og det bekymrer mig også, tror også det var en af grundende til at jeg gik tilbage til ham... Jeg føler mig som den største idiot og jeg ved jo godt jeg kan finde bedre. Er bare så bange for hvad han kan finde på.. :-( Og at jeg kommer til at gå tilbage til ham igen, fordi han er så nede... Jeg ved han ikke stopper hvis jeg siger han skal, for så vil han bare sige at han ikke gør noget som skader forholdet og at jeg skal nævne hvad der gør jeg synes han skal stoppe, for det kan jeg ikke rigtig. Han er jo så kærlig overfor mig og vil hele tiden se mig, så det er virkelig svært..
perce

perce

20 indlæg
Jamen kan jeg godt tillade mig at sige det til ham i dag, når jeg nu kommer hjem for at trøste ham.. Åh jeg synes den er svær.. :-(
gitte345

gitte345

473 indlæg
Nu bliver jeg lige lidt irriteret. Det er ret tydeligt, at du ikke vil ud af det, og så forstår jeg ikke, hvorfor du spørger folk. Rationelt: Kom væk nu! Men det kan du ikke. Så: Bliv i det i et par år endnu indtil du er helt smadret. Det er der mange kvinder der gør. Have fun.

Mest populære tråde