1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Min kæreste vil flytte ud i nogle uger og finde...

Min kæreste vil flytte ud i nogle uger og finde sig selv imens vi er på pause

wuhu123-db97b4b380

wuhu123-db97b4b380

1 indlæg
  • Skrevet
Hej alle.. jeg er en fyr som har brug for jer pigers input. Min kæreste og jeg har været sammen i 4.5 år og vi har haft nogle mindre konflikter det sidste stykke tid. Alligevel købte vi en lejlighed sammen for 3 måneder siden som hun foreslog, dog har hun nu helt skiftet retning. Hun siger hun ikke kan mærke sig selv længere og har brug for tid alene og flytte ud i nogle uger og finde sig selv. Derudover siger hun også at hun ikke kan se en fremtid med os. Vi har stoppet alt intim kontakt og hun sover på sofaen. Jeg elsker hende og vil redde det her men vil i selv sætte det på pause eller er det bare dødsdømt?
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
  • Skrevet
I min optik er en pause blot første skridt mod et break up. Enten løser man problemerne sammen eller også løser man dem slet ikke. Hvis hun virkeligt vil dig og jer, er I nødt til at finde en løsning i fællesskab - det andet tyder på at hun allerede har den ene fod ude af døren, og blot søger at lette bruddet ved ligesom at glide stille og roligt ind i det og forberede dig på det. Hvis min kæreste, som jeg også har været sammen med i 4,5 år, har en lejlighed og en hund sammen med, kom og bad om en pause, ville jeg derfor sige nej. Enten vil du løse hvad end det her det er sammen, eller også går vi hvert til sit nu. Jeg skal ikke holdes hen på hans præmisser og vente i uvished på at han måske eller måske ikke finder ud af om jeg er den han vil dele sit liv med. Det skal han vide hver dag. Hvis jeg spørger ham i søvne ‘skat, skal vi være sammen for altid’ og skal ‘ja’ sidde prompte som svar. Som sagt: I min optik er en pause første skridt mod et brud.
Anton94

Anton94

13 indlæg
  • Skrevet
Desværre må jeg give maha ret.. det lyder som første trin til et break up :( .. jeg har aldrig forstået det med at man har brug for en pause.. det er noget jeg har hørt tit af vestlige piger.. man ka da ik bare holde en pause ... nå men mit råd er at give hende et lille styk tid, og derefter have en seriøs snak med hende omkring jeres forhold, og hvilke problemer der driller hende osv.. hold hovedet højt bro, lige meget hvad der sker så skal du igennem det ! good luck

Mest populære tråde