1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Min voldlige kæreste.. HJÆLP

Min voldlige kæreste.. HJÆLP

superwoman70

superwoman70

3 indlæg
 • Skrevet
Hej de damer, og måske mænd, her kommer et langt indlæg. Jeg står lige pt. i en lorte situation. Min kæreste og jeg har været sammen i et år og 2 dage for at være præcis. Vi har haft mange op og nedture, han har altid været jaloux anlagt og ment jeg ikke skulle have andre venner eller veninde end ham, hvilket betyder jeg har mistet mange nære relationer. Jeg skal heller ikke gå i pænt tøj når vi er ude, da det ikke er noget andre på se. Han bliver let hidsig og sur, skubber til mig eller kalder mig grimme ting. Han kan kalde mig fed, grim, luder eller du burde bare dø. En helt anden ting er han er en gamer dreng, så han ignorer mig tit til fordel for hans spil og skriver/snakker måske sammenlagt en 30 min. til mig hver dag, men anyways... Indtil nu har jeg læst mange tråde her inde for at finde et andet forhold/en kvinde der har det som mig. Jeg har besluttet mig for at skrive en tråd selv nu, da jeg har brug for at vide jeg ikke er alene i denne både. Det hele startede egentlig da vi tog en tur i Lalandia, vi kom op i et stort skænderi fordi jeg dagen før havde været til thai-massage. Her var det en mand der havde vasket mine fødder. Han flippede helt ud og begyndte at råbe og slå mig, det forsatte i hvad der føles som en evighed, til han til sidst bad mig forlade hytten. Jeg forlod hytten i regnvejr, og gik en tur. Jeg kom tilbage med lidt forkælelse da jeg følte alt var min skyld, hvilket jeg godt ved det ikke er. Han bad mig stadig gå og resten af turen var et helvede. Et andet eksempel var hans fødselsdag, jeg havde købt en masse fine gaver, men han var indstillet på at få analsex, jeg føler mig ikke klar til det endnu, og prøvede at forklare det. Kort efter råbte han af mig og sagde jeg havde ødelagt hans fødselsdag og jeg var en luder og om jeg overhoved så mig selv som brugbar. Det her er kun 2 eksempler ud af mange. Jeg ved dette forhold er helt ved siden af og at jeg nok bare burde tage min røv og gå. Jeg er gået ned med depression og sidder tit efterladt med en følelse af jeg ikke er god nok. Jeg bliver så hurtigt pinligberørt, da han råber HØJT af mig ude i offentligheden uden at tænke over hvad andre folk tænker. Jeg snakkede med min bror om det den anden dag (den eneste der ved det) og han sagde jeg skulle bare lad ham råbe, da folk kun ville kigge på ham. Et sidste ekspempel er, at jeg til en matematik eksamen havde fået 10 istedet for 7 udelukkende pga. en formel jeg kendte til. Han skreg at jeg gjorde mig selv til grin og alle ville grine af mig, da vi stod midt i bilka. Det føles så hårdt og svært at dele ud, og skrive fra en synsvinkel som om han er den onde, da jeg er vant til han fortæller mig at jeg er den lede, trods at jeg ved det er omvendt. Han kan lide og træde på mig og få mig til at føle dårligt, som om jeg ikke er noget værd. Har i nogen gode råd så jeg kan indse at han ikke er god for mig, fordi lige nu har jeg ikke the balls til at gå… håber nogen kan relatere til dette.
culpa

culpa

561 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Hvis du ikke går lader du ham jo gøre det, da du ikke har vist ham at der er konsekvenser. Stå dog lidt op for dig selv! Jeg kendte en som havde en voldelig mand som hun også havde børn med, hun gik ikke fra ham og er nu hjerneskadet af at have fået så mange tæsk, at hun ikke har haft et arbejde i næsten 20 år. Tro mig, din kæreste holder aldrig op, og han bliver kun mere voldelig. Er han det værd?
superwoman70

superwoman70

3 indlæg
Når man ender i den narcisstiske karrusel, så føler man jo det er ens egen skyld. Kan dog alligevel godt følge dig. Hvis bare du vidste hvor tit jeg prøvede at gå. Nej, det er bestem ikke det værd, og kan godt mærke det sætter tingene i perspektiv når du fortæller sådan om hende du kendte. Tak for det hurtige svar. Jeg må sgu klemme ballerne sammen, og gøre noget.
culpa

culpa

561 indlæg
Jeg ved godt at det føles som om at det er din egen skyld, men husk at det er HAM som slår DIG. Historien endte med at hendes børn ikke vil se hende grundet hvad hun lod ham gøre. Tror du desuden at sådan en mand er en god far? Jeg han afsløre med det samme at svaret er nej. Du kan ligeså godt komme i gang med at stå op for sig selv, ellers vil alle der kan slippe af sted med det vade hen over dig resten af dit liv. Gå fra ham nu eller indenfor en uge, og uden at han ved det. Bare forsvind fra ham, og giv ham ikke en chance for at prøve at få dig til at blive. Du kan sagtens gøre det.
superwoman70

superwoman70

3 indlæg
Tusind tak, for de gode råd. Jeg er allerede langsomt i gang med at trække mig, hvor planen til sidst er bare er være væk. Desuden er jeg i kontakt med de venner, jeg ikke måtte ses med igen, så det skønt - føler dog jeg går bag ryggen. Til sidst vil jeg lige sige, godt perspektiv mht det om han bliver en god far, man vælger jo altid efter en man ser en fremtid med. Igen tusind tak.
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
 • Skrevet
10 i matematik er det mega sejt! Flot gjort :D Det har du helt sikkert fortjent! Til gengæld har du ikke fortjent hverken fysiske eller psykiske tæsk. Det har ingen. Selvfølgelig skal du gå fra ham - han er helt sikkert en af grundene, hvis ikke grundEN, til at du har en depression - det ville jeg dælme også have med sådan en mand i mit liv. Jeg tænker at du skal lave en aftale med dig selv der hedder, at inden ugen er ude der har du pakket dine ting og er flyttet hjem til din familie eller venner. Hvis du ejer noget du ikke kan få med beder du to - tre store mænd om at hente det hos ham. Du får nyt telefonnummer, du blokerer ham på alle sociale medier, du finder dit eget hjem og giver ham aldrig nogensinde adressen. Du får dit eget liv - og det kan godt virke super uoverskueligt lige nu, han har gjort dig dybt afhængig af ham, han har pillet dig ned så du ikke tror du nogensinde vil kunne klare dig uden ham, men det kan du godt, og når du gør det, når du bliver fri for ham, så vil det blive en lettelse uden lige og du vil vokse og blive stærkere. Du har ikke brug for ham, han er et anker som trækker dig længere og længere ned - en kæreste skal være en støtte, et boost, ikke en kvælende dødvægt. Det lyder hårdt, det lyder uoverskueligt, men det vil være det værd!
Naika

Naika

432 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Har du nogen,der kan træde til,og hjælpe fra familien,vennekredsen,andre der har sagt til?noget sted du kan tage til går næsten udfra I bor sammen siden du er,så låst jo,før du kommer væk des bedre det er ikke noget,at spøge med din kærestes opførsel,der er noget galt med ham psykisk det kan du ikke fungere med i længden måske blir du nødt til,at kontakte politi,rådgivningstjenester pr tlf,og komme på krisecenter af en art du skal væk har haft en psykisk voldelig kæreste,der smed mig ud i kulden,og kaldte mig nedsættende ting han blev dog aldrig fysisk voldelig,men det andet var slemt nok,da det foregik over en lang periode det er sandt du har ikke brug for ham tværtimod kom væk,mens du stadig er i et stykke,der er ingen anden vej tro ikke på hans nedsættende pis,det handler ikke om noget du har gjort forkert,men kun om magt,ydmygelse,og udnyttelse............
gitte345

gitte345

557 indlæg
 • Skrevet
Du får højst sandsynligt aldrig nosserne til at gå. Det kommer aldrig til at føles rigtigt eller som det rette tidspunkt. Og går du, så kommer du til at savne ham meget hurtigt, og du vil kunne "se" din del af skylden og du vil tilgive ham og huske hans gode sider. Det bliver sværere og sværere at gå fra nu af. Gå NU mens du kan, NU er din bedste chance. Jeg har prøvet en psykisk voldelig kæreste én gang, og det føltes som jeg lige har beskrevet. Vil du ikke godt sige, at om 2 mdr (MAX) er du ude og så opdatere herinde, så vi ved, at du er gået. Jeg blev virkelig ked af at læse, hvad du skrev!
Blondiqueen

Blondiqueen

3 indlæg
 • Skrevet
Jeg har stået i en lignende situation for nylig. I to år var jeg sammen med en fyr som var meget voldelig og blev let sur over de mindste ting. Han mente at det altid var min egen skyld at han blev sur, og at jeg bare skulle tænke mig om. Jeg måtte ikke ses med mine venner eller veninder, og jeg skulle altid gøre hvad han sagde og vælge ham fremfor min familie, ellers ville han gå fra mig. En aften havde jeg brugt lang tid på at lave lækker mad til os og virkelig gjort mig umage og ville overraske ham. Men jeg havde ikke lavet nogle ris til maden, som han mente hørte til, selvom jeg havde lavet en masse andet tilbehør. Han råbte af mig at jeg er uduelig til alting og at han vil have sin ekskæreste tilbage, hvorefter han gik ud i køkkenet for at lave ris. Da han kom tilbage havde jeg grædt, for det gør da ondt at få af vide når man virkelig gør sig umage for at leve op til de krav han stiller. Men han ville ikke have at jeg græd fordi det gjorde ham i dårligt humør, så han slog mig i ansigtet flere gange. Jeg græd mere og mere for hvert slag, og det endte ud i at han sparkede mig, trampede på mig og kvalte mig til jeg til sidst bare lå på jorden uden at være i stand til at bevæge mig. Dette skete rigtig mange gange de to år vi så hinanden, og han mente hver gang at det var min skyld. Den følelse man har indeni af at man ikke er noget værd har du beskrevet helt præcist. Jeg er på en måde helt lettet over at jeg ikke er den eneste der kan føle sig så værdiløs, men også ked af at der er andre der er blevet udsat for noget som dette. Det sætter virkelig dybe spor hos en, og det tager lang tid at komme sig over.....
vitaminwater

vitaminwater

339 indlæg
 • Skrevet
Skynd dig at komme væk. Ingen fortjener sådan en behandling. Jeg får helt ondt i maven over hvad du har oplevet 🙁 kom med en update, så vi ved du er okay og ikke er hos ham mere! Kæmpe krammer herfra