1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Mistet føelser

Mistet føelser

Zeniahansen

Zeniahansen

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg står i den her situation at min kæreste har mistet følelserne for mig, vi prøver begge to at få dem tilbage, men det er rimlig svært når man ikke ved hvad man skal gøre. Er der nogen der har stået i samme situation før og som har nogen råd til hvad vi kan gøre?
Misskalla

Misskalla

45 indlæg
  • Skrevet
Han må stadig have nogle følelser for dig siden at i begge prøver på at få dem tilbage. Giv det tid og vær gode til at snakke med hinanden og spørg ind til hvorfor og hvad der har gjort at han har mistet sine følelser. Hvordan er dine føler omkring ham, har du også mistet noget eller er dine følelser de samme som altid?
Cococo

Cococo

108 indlæg
  • Skrevet
tag ud på en rejse, kun jer to ❤️
vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
  • Skrevet
Jeg tror ikke der er meget at gøre. Du skal jo ikke ændre dig selv eller gøre en masse ting du ikke plejer at gøre, for at han skal få følelserne tilbage for dig. For ligeså snart det bliver hver dag igen, så mister han dem igen. Desuden skal du jo ikke lave om på dig selv, for at kunne være I et forhold med ham. Om I så tog ud på den mest romantiske rejse, så ville følelserne gå væk igen når I kom hjem.. Jeg synes derimod det bedste at gøre er at holde afstand fra hinanden. Der vil han tydeligt kunne mærke om han har følelserne for dig og savner dig eller om de er helt forsvundet :)
contrast

contrast

1589 indlæg
  • Skrevet
Jeg har aldrig forstået det folk beskriver som at "miste følelser". Det lyder nærmest som om det bare er sket ud af den blå luft fra den ene dag til den anden. Min erfaring er, at når folk bruger den forklaring, så tager de ikke ansvar for forholdet. Hvis han gjorde, så havde han fortalt dig årsagen til at han har det, som han har det, og så kunne I sammen arbejde på det. Der er altid en grund til at man "mister følelser", men denne årsag vil han ikke dele med dig. Han mener måske ikke, at I kan arbejde på det, men så har han jo allerede smidt håndklædet i ringen. En anden grund til at han siger, som han gør, er måske at han har fået følelser for en anden og at han har fået dårlig samvittighed. Jeg synes i hvert fald at du skal kræve en forklaring af ham - der er altid en årsag til at man har det, som man har det. Og man kan jo ikke arbejde på det sammen, hvis man ikke ved præcist, hvad det er, man har at gøre med.
Naika

Naika

423 indlæg
  • Skrevet
Kan det være noget depression af en slags?

Mest populære tråde