1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Når eks'en blander sig for meget..

Når eks'en blander sig for meget..

Woman86-53cf8fb69c

Woman86-53cf8fb69c

3 indlæg
  • Skrevet
Min kæreste har en søn fra er tidligere forhold.. desværre blander eks'en (sønnens mor) sig en del i hvordan min kæreste skal håndtere disse ting omkring deres barn.. og hun kommenterer på ligegyldige ting flere gange ugentligt. Min kæreste har forsøgt at fortælle hende at han ikke er interesseret i at vide ting som ikke vedrører deres fælles barn, men det er som om hun ikke forstår det.. hun ringer på underlige tidspunkter og det er nu kommet dertil at min kæreste for det meste vælger ikke at tage tlf når hun ringer, fordi han ikke orker at tale med hende.. og jeg kan mærke det går ham på.. har sagt til ham at han jo må sige til hende at han ikke er interesseret en gang for alle og at hun kun skal kontakte ham vedrørende deres søn. Men han siger bare at det har han jo forsøgt og han ved at det ikke hjælper... Det er bare træls som kæreste og se til hvordan er opkald fra eks'en kan ødelægge hans humør en hel aften. Nogen råd?
Cococo

Cococo

108 indlæg
  • Skrevet
kan sku godt forstå dig! Hvis han virkelig virkelig ikke gad det, tror du så ikke han ville sige det på en måde hun forstår? Eller hvis han bliver så nederen over det, tror du ikke han ville evt bloker hendes nr eller be hende ringe til hjemme tlf hvis der var noget med sønnen? Synes det virker mærkeligt. Det må også være irriterende for dig! Hvis intet hjælper og det ikke bliver bedre, kunne du selv kontakte hende og prøve på en sød måde at sige du godt ved de har en smuk dreng sammen, men nu er han altså din kæreste, og du synes det er træls hun ikke respekterer dét!? 
babycrew

babycrew

100 indlæg
  • Skrevet
Åh hvor jeg ved hvordan du har det! Her bliver der også ringet meget meget ofte med påskud om noget med børnene, men så er det liiiiige fordi opvaskemaskinen driller eller ligende.. Han har sagt fra, men det bliver ikke respekteret.. Hun vil bestemme over hvem børnene er sammen med når de er hos ham (han må ikke ses med nogen overhovedet! Og da slet ikke mig!) Og det giver altid en kæmpe konklikt med biomor og ham når jeg har været der en weekend.. MEN - Det er ikke din kamp at kæmpe.. Du kan opfordre ham til at tage snakken med biomor igen, og så ellers bare være den støttende kæreste.. Men du kan ikke gøre mere end det.. Lad være med at kontakte hende, det kan skabe en masse drama mellem dem og det mærker barnet altså med det samme.. Som min svigermor sagde til mig i fredags.. Husk de 3 gange hold.. Hold af, hold ud, hold ved..
JasonW

JasonW

3 indlæg
  • Skrevet
Hejsa. Jeg er far til en tøs på 9 og jeg har en ex, der ikke har kunnet skelne mellem praktiske informationer omkring vores fælles datter, og 'alt det andet'. Hun blader sig desværre i alt, og har modarbejdet mig fra day 1. Uden at vide det med sikkerhed, så tænker jeg, at det var din kæreste, der gik fra hende? Jeg har en idé om, at den 'forurettede', nogle gange har sværest ved at give slip og acceptere. Og nogen gange, er der desværre så også bare en part, der ikke VIL nås, og som søger konflikterne, selv på de mest ligegyldige ting. Mit råd til dig og din kæreste: Let it go; sortér det væsentlige fra, ignorér alt det andet; og sig pyt. Det er pisse svært i starten, men det bliver nemmere med tiden. :)
banditqueen

banditqueen

121 indlæg
  • Skrevet
Der er nogle der ikke kan styre det. Men er du selv mor?
Woman86-53cf8fb69c

Woman86-53cf8fb69c

3 indlæg
Hej. Nej det er jeg ikke.
Woman86-53cf8fb69c

Woman86-53cf8fb69c

3 indlæg
Forsøger virkelig også at sortere i det .. men det træls når det kan ødelægge min kærestes humør hvis hun ringer eller lign.. vi er lige flyttet i hus og svigermor var oppe og hjælpe , fik af vide eks'en åbenbart altid har været total styrende (bestemt hvem min kæreste skulle snakke med, skrive ned osv osv)... Derudover har hun spurgt min eks om hun ikke må møde mig.. men ikke fordi jeg er blevet en del af hendes søns liv (hvilket jeg ville mene var ret logisk, at hun ville se hvem jeg er på den baggrund). Næææ, hun vil mødes med mig fordi jeg ved en fejl har sendt hende en anmodning på Facebook, da hun skulle til noget læge samtale for noget tid siden og i den forbindelse kontaktede jeg hende på Messenger og tilbød at tage med hvis hun skulle bruge en fagperson til oversættelse (lægesprog). Hun skrev så en lang smøre hvori hun skrev tak osv... Og næste dag kontaktede hun min eks og sagde hun gerne ville møde mig.. hvorfor skrev hun ikke direkte til mig?? Der har været flere episoder hvor hun direkte har været modbydelig, overfor min eks og hans familie, men han er blevet sammen med hende de sidste år de var sammen i frygt for at hun forbyder ham at se sin søn og skaber konflikter..
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
.
vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
  • Skrevet
Åh det er svært når der er børn indblandet. Min eks havde også barn med en kvinde, der hele tiden blandede sig i alt. Hun ville fx ikke have jeg skulle være sammen med hendes søn, hun lavede om på weekenderne, blev total uarbejdssom overfor min eks, så det var helt frygteligt. I den her situation var det fordi hun ville have min eks tilbage og udover det havde meget svært ved at hendes søn skulle have en "bonus" mor. Det indrømmede hun selv efter et langt stykke tid. Min eks var også lidt som din kæreste. Jeg tror de har svært ved helt at sætte grænsen overfor moren, fordi de er bange for at samarbejdet vil gå helt skævt og det kan have konsekvenser..

Mest populære tråde