1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Når kæresten går meget i byen- enlig mor

Når kæresten går meget i byen- enlig mor

banditqueen

banditqueen

121 indlæg
  • Skrevet
Hej. Jeg står i en situation hvor jeg snart skal begynde i behandling pga en meget traumatiseret barndom med misbrug. jeg har en søn som jeg elsker mere end noget andet, og så har jeg en kæreste som jeg endelig begynder at have et konstruktivt forhold til. MEN. Han går i byen et par gange om måneden. Det skal jeg lære at respektere, det er jeg helt klar over. Men kan jeg forlange at han prioriterer weekender hvor jeg ikke har min søn? Han går altid ud når jeg har min søn i weekenderne og det går mig på at han er helt smadret når han kommer fx lørdag eftermiddag kl 4. Jeg er i tvivl om hvad jeg kan "forlange" for i bund og grund kan jeg ikke bestemme over ham. Jeg kan bare mærke det er svært når jeg har min søn, har styr på lorten og egentlig gerne ville kunne tilbringe en weekend hvor de begge er her. Er her nogle andre der har nogle råd som evt hat stået i samme situation?
Cococo

Cococo

108 indlæg
  • Skrevet
Hvorfot SKAL du acceptere at han går i byen flere gange om mdr? Hvorfor har han behov for det? Kan sagtens forstå at man har lyst til det en gang i mellem, men altså... Men du kan prøve at fortælle ham om hvordan du har det med det, og også i forhold til din barndom med misbrug... Måske han vil skære lidt ned på byturerne, og deltage i familie-hygge-weekenderne :*
xxmahaloxx

xxmahaloxx

956 indlæg
  • Skrevet
Hvorfor SKAL han acceptere at hun ikke ønsker at han går så meget i byen? Det går jo begge veje. Jeg synes du skal snakke med din kæreste om hvorfor han går i byen - og hvorfor han primært går i byen de weekender du har dit barn. Ikke anklage ham, ikke kræve at han skærer ned - du kan ikke forlange noget som helst - men spørg ham helt stille og roligt hvorfor han hellere vil i byen end være hjemme hos dig og din dreng. Måske skræmmer familielivet ham - måske er han ikke klar til far, mor og børn, men kun dig og ham. Du finder kun ud af det ved at snakke med ham og finde en fælles løsning - uden at forlange at han gør noget som helst.
banditqueen

banditqueen

121 indlæg
Jeg ved godt jeg ikke kan ændre ham. Jeg har vendt det med uden noget konstruktivt udfald.. altså jeg tror først man forstår mine angstanfald hvis man har den baggrund jeg har. Vi ses kun i weekenderne og derfor ville det være rart at han var lidt på når min søn er her. Jeg kan sføli ikke tvinge ham, men jeg er selv vokset op med forældre der var evigt skæve og som havde evige tømmermænd, så jeg får det ekstremt dårligt når jeg ved han er ude. Sådan er vi så forskellige. Jeg ved at han prioriterer mig i mine friweekend er og så har han fedt abstinenser og skal ud weekenden efter. Jeg tror bare løsningen er at jeg ikke ser ham i de weekender han går ud indtil jeg kommer i behandling. Jeg kan ikke klare at have det sådan her hver gang.. :/
gitte345

gitte345

473 indlæg
Men jeg håber, du er bevidst om, at det nok ikke er tilfældigt, at du har fundet en fyr med det behov for at drikke. Der findes jo mænd, der kun sjældent drikker. Mange børn af misbrugere føler sig tiltrukket af misbrugere, som de så kan "redde". Jeg kender det fra flere veninder,d er har haft forældre med misbrug. Måske du med tiden simpelthen finder en anden type, der ikke har behov for at drikke, en sportsmand fx.
poell

poell

338 indlæg
man er ikke misbruger fordi man drikker hver anden weekend. Jeg synes du skal fokusere på det positive som er at han priotere dig i dine barne frie weekend Og så lad ham have sit sjovt de andre weekender. Og så må du simpelthen i behandling så du kan få det bedre. Et alternativ kunne være at i ikke sås i de weekender hvor han drikker, så skal du ikke rigtig tænke over det og det kan være at det hjælpe på dine angst anfald, men i hvert fald så skal han have lov til at tage ud med vennerne og hygge sig. Synes også det er værd at tænke på at han måske ikke er helt klar til far, mor og børn og det kan være derfor at han vælger de weekend hvor du har dit barn.
xxmahaloxx

xxmahaloxx

956 indlæg
Du skriver at det ville være rart hvis han var lidt på med din søn - men hvem siger han har lyst til det? Hvem siger at han gider være 'far'? Hvordan har din kæreste det generelt med din søn - når han ikke har tømmermænd. Viser han interesse for ham? Spørger han ind til ting omkring ham? Husker han at sønnike havde en fodboldkamp, eller fødselsdag, eller whatever han skulle til i torsdags og spørger hvordan det gik med den? Viser han interesse for at være en del af sin søns liv?
gitte345

gitte345

473 indlæg
Nej, jeg skulle have skrevet misbrugere samt mænd der drikker alkohol, hvor det så bliver et issue.

Mest populære tråde