1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Nogle råd?

Nogle råd?

Cococo

Cococo

120 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
..
Lani

Lani

64 indlæg
  • Skrevet
Hvis han er sidst i 20'erne er det absolut på sin plads at han ser at komme ud af starthullet! Han gider ikke tage en uddannelse... har han tænkt sig at arbejde som ufaglært resten af livet? Er han okay med den begrænsede indtægt det måske medfører? Er du okay med det, hvis I engang skal bo sammen og stifte familie? Han gider ikke tage kørekort... det er én ting ikke at ville have kortet, men at få sin mor til at køre for sig, når man skal noget... Ej nej nej, det er ikke i orden. Så må han ud og tage bussen og toget, og vise han kan klare sig selv. Hvad gør han overhovedet der er selvstændigt? Prøv at forestil dig at I flytter sammen og måske får børn sammen. Han kommer da til at forvente at du skal gøre alting. Hvis det var mig, ville jeg tage en snak med ham, og hvis det ikke var noget han ville ændre på, ville jeg overveje om det skulle være os. Spørgsmålet er også om der ligger noget andet bag det? Er han i virkeligheden bare sindssyg doven, eller er det en form for depression der gør ham så passiv? For mig lyder det ikke helt almindeligt at have så lidt mod på livet.
Cococo

Cococo

120 indlæg
Netop... Når jeg prøver at tale med ham om det, har han altid et svar som “men det interesserer mig bare ikke så meget” “det har jeg det egentlig fint med” osv.. Og så kan han godt blive sur
vaniljestang

vaniljestang

354 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes bestemt ikke du er snobbet og jeg ville have det på samme måde! Puha en doven mand sidst i 20erne?! Ærligt. Jeg havde sagt til ham at den der dovne opførsel, var ikke det jeg faldt for ved ham og at jeg synes han skulle tage at tage sig sammen hvis han skulle fortsætte med mig. Jeg havde simpelthen ikke ville være i et forhold med ham. Jeg tror bestemt ikke du skal flytte sammen med ham, hvis han allerede er sådan når I ikke bor sammen. Medmindre du er klar på at det er dig der står for alt og dig der tjener pengene. Ej han skal seriøst bare igang! Har han altid været sådan?
Lani

Lani

64 indlæg
Uh det virker altså ikke helt godt. Specielt fordi det ikke virker på dig som om du ønsker at han skal være sådan. Mænd ændrer sig desværre ikke sindssyg meget. De kan godt aflægge nogle dårlige vaner osv., men deres basis personlighed er som den er. Dét at han bliver sur, når du prøver at snakke med ham, er bestemt ikke positivt. ALLE par kommer til at have en del alvorlige snakke igennem livet, og hvis det kun er den ene der har et ønske om at kommunikere, går det langsomt i stykker. Selvom det bestemt ikke er sjovt, så ville jeg grundigt overveje om det var et forhold værd at kæmpe for, eller om det i virkeligheden var bedre at I kom videre hver for sig.
Cococo

Cococo

120 indlæg
  • Skrevet
Han er også meget overvægtig. Han har altid været kraftig stor mand, men nu er han obese.. og han snakker meget om at han skal tabe sig, men der sker ikke noget. Jeg elsker at være aktiv, og selv om jeg ikke lige gider så ved jeg det er viktigt for at passe på sig selv. Så jeg har foreslået at vi tager til et 4 ugers trænings program med træner osv (mange har tabt sig helt vildt) men det gider han self ikke .... gør mig lidt ked .... ellers er han så sød og dejlig derfor det er svært
Lani

Lani

64 indlæg
Jeg hader at give et så negativt råd, men jeg tror virkelig at det ville være bedst for dig at komme videre. Den indstilling ændrer han formentlig aldrig, og det kommer til at være et kæmpe problem i jeres forhold. Selvfølgelig er det svært, og gør ondt, men i det lange løb tror jeg at du vil værdsætte det.