1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. ON/OFF forhold, hvor mange chancer??

ON/OFF forhold, hvor mange chancer??

Pingvinen

Pingvinen

3 indlæg
  • Skrevet
Hvor mange kender til on/Off forhold og har i prøvet at tage en X tilbage flere gange??
vaniljestang

vaniljestang

354 indlæg
  • Skrevet
Ja. Både min egen erfaring og veninders erfaring er at det aldrig ender godt. Jeg har hvertfald lært at sådanne forhold bliver aldrig bedre. En ting er at man måske går fra hinanden én gang pga nogle problemer, man får snakket om det og finder sammen igen. Det kan ske. Men jeg synes personligt at hvis man går fra hinanden mere end én gang, så er det nok fordi det bare ikke fungere og det ikke bliver bedre. Jeg har aldrig hørt om on/off forhold hvor det ender lykkeligt efter 3-4 forsøg eller lign.
Rose123

Rose123

82 indlæg
  • Skrevet
Jeg havde et on/off forhold til min nuværende kæreste.. Det varede ca i 2 år.. På daværende tidspunkt, var vi begge "unge og dumme", og kunne simpelhent ikke finde ud af hvad vi ville... Idag har vi været sammen i 5 gode år.. Hvis jeg ser tilbage på vores on/off forhold, så var det pisse hårdt.. Men vi lærte hinanden 1000x bedre at kende, på SÅ mange områder.. Og til sidst, var der ikke mere at skændtes om, og vi elskede hinanden højere end vi nogensinde havde gjort.. Så mit synspunkt på et on/off forhold, det er, at det kun har gjort os stærkere, og vi kender hinandens grænser.. :-) Men har dog hørt og set andre forhold, som selvfølgelig ikke har kunnet holde til det. Kram
banditqueen

banditqueen

124 indlæg
  • Skrevet
Jeg står selv i en situation hvor jeg har mistet min elskede kæreste gennem 4 år. Det har en stor del af tiden været kaos og jeg har om ikke andet virkelig indset at jeg har nogle seriøse issues fra min fortid som jeg skal, arbejde på for fremtiden. Vi har været fra hinanden 3 gange og vi har valgt at stoppe. Det komiske er så at vi ikke kan lade hinanden være og ikke har travlt med at komme videre vi elsker jo hinanden sindssygt højt.

Mest populære tråde