1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. På en måde to fyre.. HJÆLP

På en måde to fyre.. HJÆLP

Lilleskiden

Lilleskiden

33 indlæg
 • Skrevet
Hey damer! Jeg synes selv, at jeg har sat mig selv i en forfærdelig situation. For et par mdr. siden var jeg i byen, og mødte en fyr som jeg endte med at danse meget med og kysse med. Han fulgte mig hjem. Vi havde på aftnen i fuldskab udvekslet facebook og snapchat. Jeg skriver ikke til ham de følgende dage, men efter et par uger snapper han en random snap. Jeg svarer, og derfra ender vi med at skrive og snappe en del. I mellem tiden kontaktes jeg på tinder af en, på trods af at jeg ikke har været så aktiv. Jeg ved ikke hvad der går af mig, han er slet ikke en jeg tiltrækkes af udseendemæssigt på samme på som med nummer 1. Alligevel ender jeg med at tage på en kaffedate, hvor vi snakker som fint om tykt og tyndt. God snakkekemi. Nr. 2 fyr er bare hele 10 år ældre end mig, hvilket er utroligt meget, da jeg er 19. Den aldersforskel syntes jeg bare slet ikke at mærke. Nogle uger senere møder jeg nr. 1 til et sportsløb, hvor vi får hilst kort og snakket lidt. Han er virkelig flot, hold da op, så var helt kuldret da jeg kom hjem. Igen går der nogle uger, nr. 1 har eksaminer som jeg selv, og studerer forøvrig i KBH (han er hjemme i min hjemby, som også er hans hjemby, så tit han kan i weekender osv). I mellem tiden bliver jeg igen inviteret ud af nr. 2, og her er jeg meget i syv sind, eftersom jeg crusher lidt på nr. 1, men nr. 2 er en rigtig god fyr, som virker til at ville noget reelt. Daten går igen super fint med meget forskellig snak om ALT. Alligevel er jeg ikke kuldret, da jeg kommer hjem. Har kun en følelse af at have haft en god aften. Nu inviteres jeg så i biografen af nr. 1, hvilket får mig til at smile helt vildt - synes er han SÅ flot! Den date går også super. Vi griner meget på vores gåtur, holder i hånden, ser en god film og kysser farvel, da han har fulgt mig hjem. De efterfølgende dage var jeg endnu mere kuldret!! Der er nu gået nogle uger, vi har snakket om at skulle ses i byen i studenterugen næste uge, og har også snakket om endnu en tur i biografen. Men nr. 2 står der stadig, og han vil gerne ses. Egentlig burde jeg nok afvise nr. 2, for måske er grundlaget ikke så oprigtigt. Men er bange for at nr. 1 viser sig (pga. han er yngre en nr. 2) at være en som ikke søger noget seriøst. En som kun vil have det sjovt. Intet har dog tydet på det, han har ikke presset på med noget seksuelt, hvilket for mig er en god ting. Kan ikke få mig selv til at afvise nr. 2 helt, da jeg er bange for at lukke døren til noget godt, han har jo været rar at snakke med. Jeg føler mig bare umiddelbart ikke så tiltrukket af nr 2, men kan tilgengæld kan mærke at han er en god og stabil fyr. Hvad synes i? Måske er den oplagt, men jeg føler mig SÅ splittet mellem følelser jeg ikke ved om er gengældt, og et godt sikker valg.
poell

poell

338 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Hvis du læser de sidste to linjer af din tekst og forestiller dig at du var en fyrs sikker valg, hvordan ville du så have det? Jeg synes det er synd for fyr nr. 2 og det er tydeligt at det er fyr nr 1 du vil have, så synes det ham du skal gå efter.
poell

poell

338 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
DenUlykkelige

DenUlykkelige

43 indlæg
 • Skrevet
Ja det kan man sgu ikke være bekendt overfor nogen af dem. Unge mennesker kan være så respektløse i deres eget egotrip. Stop det med det samme.
Lilleskiden

Lilleskiden

33 indlæg
 • Skrevet
Ved godt den ikke er god, har heller ikke haft det godt med det på noget tidspunkt. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal sige til nr. 2, for kunne godt tænke mig et venskab i det mindste
contrast

contrast

1589 indlæg
 • Skrevet
"Kan ikke få mig selv til at afvise nr. 2 helt, da jeg er bange for at lukke døren til noget godt, han har jo været rar at snakke med. " - Som i at du vil bruge ham som en "plan B" såfremt ham den mere spændende ikke gider? Næ du, den går ikke. Sig til ham at du desværre ikke kan se noget romantisk mellem jer, men du er interesseret i et venskab hvis han vil. Mere behøver du ikke at sige, det er bare vigtigt at du får det sagt det MED DET SAMME til ham. Ellers er det i hvert fald uklædeligt af dig.
Lilleskiden

Lilleskiden

33 indlæg
Ja kan godt se det, du har nok desværre ret. Har skrevet følgende til nr. 2: "Hey du! Håber alt går vel 😋 jeg vil ikke have noget imod at ses engang i juli, men må tilstå at jeg ikke umiddelbart er interesseret i endnu en "date". Jeg er i tvivl om hvad jeg vil med det, derfor er det bedst jeg bare er ærlig. Synes vi har snakket godt sammen, og har nydt dit selskab, så er 100 klar på et venskab 😊 Lige nu skal det bare ikke være mere for mig" Det er rart at få det ud, for det har jo ikke været helt fair for ham. Nogle gang rammer ting sammen, så man må vælge og dermed også fravælge. Tak for svar fra jer alle 😊
Drømmetænkeren

Drømmetænkeren

4 indlæg
Godt at du fik det sagt til ham! Hvordan reagerede han? :) Dog vil jeg sige, at hvis jeg nu var meget forelsket i en fyr, der så skrev "er i tvivl om" og "lige nu".. Jeg ville ikke kunne give slip på ham, hvis vi så oven i købet fortsatte med at være venner. Vær beredt på muligvis at skulle afvise ham mere klart på et tidspunkt :)
Lilleskiden

Lilleskiden

33 indlæg
 • Skrevet
Han har slet ikke svaret, kun set beskeden. Men fair nok, det var tydeligvis ikke et venskab han søgte 💁🏼
5'eren

5'eren

49 indlæg
 • Skrevet
Godt du fik gjort noget ved nummer 2. Hvordan er det gået med nummer 1? Men du er langt fra den eneste der har stået at opveje to fyrer mod hinanden, og har holdt et kort i baghånden til 'hårde tider'. Også selvom de andre får det til at helt vildt slemt.

Mest populære tråde