1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Pause - hvor længe

Pause - hvor længe

Ulykkelig1

Ulykkelig1

4 indlæg
 • Skrevet
Min kæreste har brug for en pause. Han har brug for vi ikke ses eller skriver sammen hver dag som vi plejer. Hvor lang tid skal jeg ikke skrive til ham? Skal jeg give det 1 uge eller 2. Eller måske længere tid??
culpa

culpa

561 indlæg
 • Skrevet
At dømmme ud fra din anden tråd er han færdig med forholdet. Når det er ham der vil holde pause skal du ikke skrive til ham, han ved selv hvornår han er klar, hvis nogensinde. I min erfaring er pauser i forhold lidt ligesom når man stiller noget i kælderen; man ved man er færdig med det, men er ikke helt klar til at skille sig af med det fuldstændigt, men det ændrer ikke på at man ikke vil have det mere. Det lader også lidt til at pausen er mere for din skyld end for hans. Jeg tror at du skal begynde at tænke i de baner der hedder, at forholdet nok er slut. Det er ikke meningen at man i et stærkt forhold har brug for at være væk fra hinanden i længere tid, så passer man jo åbenbart ikke sammen.
Naika

Naika

432 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Sådan kan han ikke tillade sig,at behandle dig det burde du virkelig ikke finde dig i ud over stepperne for det er mangel på respekt,når en fyr behandler en sådan tro på dit værd kvinde affind dig ikke med situationen det der er ikke nok,at bygge sit forhold på...........videre <3
Supernova1

Supernova1

455 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
.
vaniljestang

vaniljestang

353 indlæg
 • Skrevet
Når det er ham der har valgt I ikke skal have kontakt, skal du slet ikke kontakte ham. Han kontakter selv dig. Hvis du begynder at kontakte ham på trods af han har meldt ud han ikke vil have kontakt, risikere du at han smutter på stedet og ikke kontakter dig igen overhovedet. Der er jo åbenbart et eller andet der gør at han vil have den her pause, og hvis du ikke respektere det, så ender det 100procent med han går helt fra dig. Det kan dog ende sådan alligevel, men chancen bliver kun større hvis du ikke respektere den fred han har brug for. Dog ville jeg ikke selv stå på pinde, for en der ville have en pause med mig, hvor man bare sidder og venter på at han MÅSKE "gider" en igen. Det der med man ikke aner om man er købt eller solgt. Gi ham 2 uger, hvis han ikke har kontaktet dig indenfor de 2 uger, ville jeg ihvertfald se forholdet som forbi.. Lad vær med at sid at vent på ham for længe, for hvis han slet ikke kontakter dig, så er han åbenbart ikke ligeså vild med dig som du er med ham.
Girl.dk

Girl.dk

85 indlæg
 • Skrevet
Husk og tænk på, hvad du vil og hvad du fortjener
Ulykkelig1

Ulykkelig1

4 indlæg
 • Skrevet
Tak! Jeg skal ud at rejse om en uge i 5 uger. Og det ved han godt! Når jeg kommer hjem så er han kun hjemme i to uger og så tager han afsted.. jeg forstår det bare ikke. Han ville jo få så meget plads til sig selv. Jeg får ikke engang mulighed for at vise og kæmpe for det forhold vi har haft sammen i 3 år
vaniljestang

vaniljestang

353 indlæg
 • Skrevet
Man kan jo ikke kæmpe alene, det skal man være 2 om. Jeg synes ikke det er ok at lade folk "hænge" i en pause, og ikke vide om man er købt eller solgt. Hvor de bare kan vælge en til eller fra som de vil. Hvis jeg var dig, ville jeg give ham et ultimatum om 2 ugers tid , hvor du siger "Enten er vi sammen, eller også er vi ikke. Hvad vil du?" Dog skal du vide at der nok er stor chance for han siger at det er I ikke. Jeg vil dog sige, at jeg nok tror han gør det alligevel før eller siden. Når man er på pause, er man ofte nærmere gået fra hinanden end man finder sammen. Så enten kan du give ham ultimatummet om at enten er I sammen eller ikke, og ellers kan du blive og hænge i jeg ved ikke hvor langtid, hvor det måske ender med han alligevel går fra dig. Hvis han vil være sammen med dig, så BURDE han sige efter et par ugers "pause" at I selvf. skal være sammen. Hvis han melder ud at det ved han ikke, så skal du nok ikke regne med han vil dig igen. Hvertfald ikke nok. Du skal ikke hænge mere end 2 uger hvertfald!
Supernova1

Supernova1

455 indlæg
Ja nemlig vaniljestang!☝🏼

Mest populære tråde