1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Psykisk voldelig kæreste, hvordan går jeg fra ham?

Psykisk voldelig kæreste, hvordan går jeg fra ham?

stine.95

stine.95

41 indlæg
  • Skrevet
Ja som overskriften rigtigt nok siger er jeg næsten 100 procent sikker på min kæreste er psykisk voldelig mod mig.. inden jeg mødte ham havde jeg massere af selvtillid havde massere af venner og havde i det hele taget et fantastisk liv.. Det først år af vores forhold er der ingen tegn men efter det først år går det helt galt, han begynder at få skubbet mine veninder væk, alting er min skyld og jeg kan aldrig gøre noget rigtigt, han gør hvad det passer ham men jeg skal altid spørger om lov og få for det meste svaret nej. Hvis jeg så gud forbyde ikke gør som han siger vil han ikke snakke til mig i flere dage.. og det gør så frygteligt ondt at jeg tigger og beder om tilgivelse også selvom jeg måske ikke har gjort noget forkert. Men selvom han gør alle disse modbydelig ting er jeg for bange til at gå fra ham, han har fået plantet i mit hovede at jeg ikke er god nok og slet ikke til andre og da jeg ikke kan gøre noget rigtigt kan jeg jo umuligt få nye veninder, jeg frygter at gå fra han da jeg er pisse bange for at blive alene 😕 Og efter en lang tekst kommer så mit spørgsmål hvordan kommer jeg ud af det her forhold for jeg kan ikke holde til konstant at være så bange... men jeg er for bange til at gå fra ham, begynder han at snakke om at gå fra mig for jeg trykken for brystet og bliver mega bange. Er der andre som har prøvet det samme og hvad gjorde i?? Jeg beklager stave fejlene.
A unknown

A unknown

33 indlæg
  • Skrevet
For det første så er det vigtigt at du forstår for hvad du beskriver at du ved at det ikke dig der er noget galt med, når en overtager ens liv på den måde så er det dem der er noget galt med. DET ER VIGTIGT DU VED DET!! Når det et sagt så når du er så bange for at være alene, skal du bare finde selvtilliden tilbage, det tg måske noget tid men den kommer tilbage :) Jeg havde en kæreste som prøvet at psykisk lave mig om, og på et tidspunkt, indså jeg det, og så snakket jeg med hende og det blev ikke bedre og så tog jeg bare valget at stoppe forholdet, for man skal kun være sig selv i et rigtigt forhold og blive behandlet ordenligt for at være sig selv. Min råd vil være at hvis du er bange for at snakke med ham om det så syntes jeg godt du kan skrive at det er slut og så bare cut forbindelsen til ham og kom vidre. Håber det kan bruges lidt.
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
  • Skrevet
Bor I sammen ? For det komplicerer jo tingene praktisk set. Uanset hvad så synes jeg du skal starte med at kontakte dine gamle veninder og fortælle dem det hele. Lad dem vide at du er i et rigtigt dårligt forhold og at du har brug for dem - de vil helt sikkert kunne forstå dig, og støtte dig i din videre færd ud af dit forhold. Så er du selvfølgelig nødt til at arbejde med dig selv - du er nødt til at få din selvtillid og dit selvværd tilbage, og det kan være rigtigt svært når du er sammen med en der konsekvent prøver at holde det nede: det er hans måde at kontrollere dig på. Ved at pille dig helt ned har han gjort dig dybt afhængig af ham og for usikker til at gå fra ham. Han ved lige hvor han har dig nu og kan gøre hvad der passer ham, for du går jo ingen steder - det tør du ikke. Men jo, det gør du! Han er en røv som behandler dig elendigt og du er nødt til at tage kontrol over dit eget liv - og det starter i hovedet men kan hjælpes fysisk. Begynd f.eks at træne så du får det bedre med din krop, spis sundt og varieret og lav ting der gør dig glad - hækle, gå ture, læse en bog. Du er nødt til at vægte dig selv højere, for han gør det absolut ikke. Og du er det værd, du fortjener et fantastisk forhold med en mand der behandler dig som en prinsesse. Det er du nødt til at tro på.
Aisa

Aisa

64 indlæg
  • Skrevet
Stil dig selv et spørgsmål. Hvis han mener, at du ikke er god nok til nogle, hvad vil han så med dig? Jeg taler af meget stor og bitter erfaring her, når jeg siger, at han er ret psykopatisk anlagt, og der er KUN én løsning. Flygt - og det kan ikke gå hurtigt nok, ellers er du i hvert fald sten sikker på, at du ender med at være alene. Det bedste råd, jeg kan give dig, er det, som jeg fik af min egen psykolog efter at have haft sådan en psykopat inde på livet. Skil dig af med ham, opsøg en psykolog og få noget hjælp og se af at kigge fremad og komme videre med dit liv i en positiv retning. Jeg føler virkelig med dig, da jeg selv har været turen igennem. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke. Jeg står også meget gerne til rådighed for at hjælpe dig, hvis du mener at kunne bruge mig til noget. Bare spørg 😊
stine.95

stine.95

41 indlæg
  • Skrevet
Mange tak for rådede det har helt sikkert givet mig noget at tænke over!! Og jeg skal bestemt væk!!😊😊
Aisa

Aisa

64 indlæg
  • Skrevet
Lige et andet godt råd med på vejen. Hvis du har tænkt dig at gøre brug af en psykolog, så endelig sørg for at finde en med kendskab til psykopater. Ellers ender du bare med at betale for noget, som du ikke føler dig hjulpet af. De er nemlig ikke lige dygtige på det område, skal jeg sige dig. Personligt har jeg haft en suveræn én af slagsen, som har hjulpet mig helt fantastisk. Har du lyst, må du gerne få kontaktoplysningerne. Bare sig til søde 😊
EmotionS

EmotionS

25 indlæg
  • Skrevet
Puha... Enten kan du sige til ham han skal tage sig sammen og giv ham en sidste chance eller kan du gå. Jeg kender godt det man ikke kan gå... Det svært, men tro mig, du får det bedre. For du er jo ikke glad. kig på det sådan: er der flest dårlige dage? Så er det ikke det værd. Der skal være flere gode dage i et forhold. Tro mig taler af erfaring.

Seneste tråde