1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Råd modtages med kyshånd er så rasende..

Råd modtages med kyshånd er så rasende..

Tineprinsessen

Tineprinsessen

13 indlæg
  • Skrevet
Er der nogen som har et godt råd til at komme over en kæmpe nar.. Jeg så en fyr igennem længere tid og havde en dårlig mavefornemmelse omkring ham i noget tid og i søndags blev min mistanke bekræftet i form af at jeg finder ham til den pågældende piges profil.. som jeg mistænkte ham for at flirte med og ser på hendes profil at hun står i forhold med ham jeg så?? Jeg er rystet over at man kan være så kold og kynisk og sammentidig vise mig at han kunne lide mig?? Men forholdet har han ikke offentliggjort på sin facebook og han har hellere ikke slettet mig på Facebook?? Hvad fanden skal jeg gøre han er død for mig som kommende kæreste med men har været min ven igennem mange år og at miste ham som ven gør meget ondt?? Håber i vil give mig råd så jeg kan få det bedre..
MissDiamond

MissDiamond

50 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg er ked af det på dine vegne, du fortjener bedre. Jeg har prøvet noget lignede, af det du beskriver, det der skete var, at min ex flirt, ligepulselig begydte at opføre sig mistænkeligt, og nogle dage efter var han i et forhold på Facebook. Det jeg gjorde var at jeg skrev en besked hvor jeg skrev hvordan jeg følte og hvorfor, han ikke var ærlig overfor mig. Jeg fik ikke rigtig noget ud af det, men jeg var alligevel glad for at jeg gjorde. Jeg huskede mig selv på at jeg fortjente bedre, og det er ham som har løget og gået bag om ryggen på mig, og det er ikke din skyld, det synes jeg er vigtigt at huske på, jeg synes du skal giv sig selv lov til at være ked af det, og mind dig selv om du fortjener bedre.
Tineprinsessen

Tineprinsessen

13 indlæg
  • Skrevet
Tak for din søde besked.. Det trist at høre du har måtte opleve det samme.. Det fandme ikke sjovt jeg ved ikke helt hvad jeg tænker om det hele for som sagt han er en stor del af mit liv og har været det i mange år men gud hvor er min krop bare fyldt med had og afmagt over ham lige nu
contrast

contrast

1688 indlæg
  • Skrevet
Jeg er ked af at du måtte opleve det. Især fordi I har været venner i mange år. Jeg har lige slået op med min kæreste som jeg også har haft et længere venskab med tidligere, og jeg har også intentioner om at være venner med ham, men jeg er også bare så indebrændt over mange ting der er sket, og det er vigtigt at arbejde på det, inden man kan være venner.
MissDiamond

MissDiamond

50 indlæg
Det var så lidt. Det har du ret i, men det skal jo nok gå alt sammen, selvom det er hårdt. Jeg håber på det bedste for dig. Jeg kan godt forstå du er frustreret over det, især når I kendt hinanden i mange år.
Lani

Lani

64 indlæg
  • Skrevet
Hvorfor spørger du ham ikke bare hvad der foregår? Måske er det en misforståelse. Hvis ikke, så skylder han dig en forklaring og så må I tage den derfra. Hvis han “spiller på flere heste” er han bestemt ikke dating materiale, men det betyder ikke at I ikke godt kan være venner. Personligt går jeg ikke ind for at bevare venskaber med eks’er. Fortid er fortid, og jeg har ikke lyst til at køre rundt i gamle følelser. Desuden ville jeg ikke bryde mig om at min partner var ven med en eks, for jeg ville bekymre mig om at gamle følelser flammede op. Men men, der er altså nogen der godt kan få det til at fungere.

Seneste tråde