1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Rundtosset over kollega

Rundtosset over kollega

rundtosset_93

rundtosset_93

1 indlæg
  • Skrevet
Hej woman! Jeg skriver herinde, da jeg er i vildrede om hvad jeg skal gøre - eller ikke gøre. Jeg er en kvinde på 25 år, der er i den uheldige situation, at jeg er faldet ret så voldsomt for min kollega, og tror også at han er for mig, men kan ikke rigtig selv vurdere, om det hele bare er i mit hoved. Han er selv 24, er skide sød, en gentleman, behagelig at snakke med, har det sødeste smil og de flotteste grå/blå øjne .. Når man går op og ned af hinanden 37 timer om ugen, hvordan kan det så undgåes - right ? Mit problem er så bare, at jeg ved at han har den holdning, at han ikke vil date nogen fra sin arbejdsplads. Vi snakker rigtig godt sammen, har en god kemi og han komplimenter mig tit. Det forvirrer mig ret meget - på den ene side virker han meget interesseret, og så på den anden side, har han jo sagt, at han ikke vil date nogen fra arbejdspladsen - så jeg er lidt i vildrede om hvad jeg skal gøre her. Har prøvet i flere måneder nu, at få ham ud af mit hoved - meeeen, tænker alt for tit på ham alligevel. Vi er nogle stykker ude fra arbejdet, som også snakker rigtig godt privat sammen, deriblandt er han også en af dem. Vi mødes indimellem privat i specielle anledninger og den ene gang sov han ved mig på sofaen. Det eneste jeg kunne tænke på da jeg lå inde i sengen, var at han lå liiige inde på den anden side af væggen og KORS I HYTTEN - hvor havde jeg meget stor lyst til at gå ind til ham. Meeeeen, frygten for at blive afvist og gøre hverdagen meget akavet, stoppede mig. I weekenden var jeg til koncert, og jeg mødte ham derinde, vi havde begge fået rigeligt at drikke. Så jeg var lidt mere modig, end jeg normalt ville være .. Så jeg stilte mig meget tæt ind til ham imens vi snakkede (koncerter er virkelig den perfekte undskyldning for at stå tæt på en anden person for at kunne snakke) Jeg stod og holdt rundt om ham, hofte mod hofte og mit modsatte ben halvt ind imellem hans.. Han rykkede sig ikke en flække - det vil jeg tage som et tegn på, at det ikke kun er mig der føler det, hvad siger i ? Om et par uger, er der firmafest - hvordan vil i foreslå at jeg kan fastslå én gang for alle, om der er reelt er noget?  Eller om det hele virkelig er i mit hoved..
gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Hvis han siger, at han ikke vil date nogen fra arbejdet, så kan det godt være fordi han fornemmer din interesse og siger nej tak på en høflig måde. Synes måske det er lidt voldsomt at trænge sig ind imellem hans ben til en koncert? Var jeg dig, ville jeg ignorere ham lidt i stedet og flirte mere med de andre. Det er en bedre strategi, hvis han skal blive fristet. De færreste mænd tænder på kvinder, der hopper og danser for at få deres opmærksomhed. Lidt hårdt sagt, men sandt.
1987-male

1987-male

2464 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
"det vil jeg tage som et tegn på, at det ikke kun er mig der føler det, hvad siger i ?" Hmm... Jeg sad en gang ved siden af en pige på uni, vi snakkede da sammen en gang imellem, og hun virkede da også til at være en del vild med mig, så midt i undervisningen en dag, skulle hun pludselig absolut "nå" noget til venstre for min skuldrer, mens hun sad til højre for min skulder, og da hun ikke kunne "nå" det, endte hun med at presse sit ene bryst ret hårdt op mod mit, og her sad jeg så, og overvejede om man skulle rykke sig, men nej, jeg gad ikke det der, "han kan nok ikke lide mig" tanker hos hende, og blev siddende som ingenting. Og hun kunne stadig ikke "nå" det hun gerne ville nå... Jeg lod stadig som ingenting, indtil hun trak sig tilbage, med tanken ham "han rykkede sig ikke, ergo kan kan lide det". Det handler ikke om det. Havde jeg interesse i det, havde jeg inviteret hende ud den første dag vi mødtes. Her havde vi kendt hinanden i ½ år. Så hvis han ikke har inviteret dig ud i så langt tid, så er han ikke interesseret, og det hjælper ikke at konkludere ud fra diverse "tegn" han gav dig eller ikke gav dig. Vi mænd er simple. Vil jeg gerne være sammen med dig, skriver jeg det som det er. Hej rundtosset, hvor rundtosset bliver du, hvis jeg inviterer dig til en kop kaffe ud af det blå, når VM er slut? Punktum. Det andet kan du desværre ikke bruge til så meget :-)