1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Så forelsket, men bange for at sige det

Så forelsket, men bange for at sige det

Jasmin024

Jasmin024

14 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Nu har jeg efterhånden haft den samme mand, de sidste 2 måneder når det kommer til snak, hygge og sex. Er blevet meget forelsket i ham i løbet af de sidste par uger især.. Og han har aldrig haft en kæreste, men ved ikke om han har det samme for mig, som jeg har for ham. Jeg kunne remse mange ting op vi har lavet sammen allerede, og nogle af mine venner mener også det er lyder mere som kæreste ting end bare venner med fordele. I starten af Januar, sagde han, at han ikke ville noget seriøst. Men ting er blevet mere intense mellem os, vi siger alt til hinanden og giver hinanden de sjoveste og dummeste kaldenavne hele tiden, han gør mig så glad.. Det er lang tid siden jeg har følt sådan for en, og nu har jeg haft lyst til at sige ham at jeg kan lide ham. Men er bange for han stopper eller ting bliver anderledes imellem os.. Ville ønske han selv sagde noget.. Men tror han er bange.. urgh I just simply love him.
gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Når han har sagt, at han ikke vil noget seriøst, så er det, at du er nødt til at konfrontere ham med, at du er forelsket i ham, hvis du ikke vil brænde nallerne fuldstændig. Find ud af hvor han står før du kaster hele dit hjerte efter ham.
babycrew

babycrew

106 indlæg
  • Skrevet
Forstår godt du er bange for at miste ham, når nu du er blevet forelsket i ham.. Men vil du hellere gå rundt og være hemmeligt forelsket i en mand der kun ser dig som en bolleven? For så lover jeg dig, der er stor risiko for at du brænder nallerne slemt! Vær forberedt på at miste ham når du fortæller ham sandheden, men hellere det end at leve på en løgn.. Du fortjener en mand der ønsker det samme som du gør!