1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Skal forholdet fortsætte

Skal forholdet fortsætte

Capri

Capri

2 indlæg
  • Skrevet
Hej alle Jeg håber på at I vil komme med nogle svar på mit indlæg, da jeg virkelig trænger til at få andre øjne på... Jeg bor sammen med min kæreste, men jeg ved ærlig talt ikke om jeg elsker ham mere. Han er sød nok og behandler mig godt. Det er bare som om at vi er venner. Sex har der ikke været noget af i nogle måneder, kys er meget minimalt. Det er nok mest mig der ikke har lyst, men det er fordi jeg ikke rigtig føler at vi er kærester. Når vi skal lave et eller andet sammen, så er det meget hans behov og det han vil. Også når vi skal se film eller tv. Jeg føler tit, at jeg vil være gladere uden ham. I hvert fald hvis vi ikke boede sammen. Vi har egentlig snakket om det mange gange. Vi havde aftalt at han så tog op til sin bror i nogle dage i ferien, men det er ændret så hans bror kommer til os. Han lover altid at ændre på det. Og jeg synes jeg gør alt hvad jeg kan. Den ene dag kyssede vi meget, fordi jeg ville se om det gjorde en forskel. Resultatet blev, at han blev skide sur fordi vi ikke kyssede godnat. Tit når jeg fortæller hvordan jeg har det eller om min dag, så vender han det ret hurtigt over til at handle om ham. Hej alle Jeg håber på at I vil komme med nogle svar på mit indlæg, da jeg virkelig trænger til at få andre øjne på... Jeg bor sammen med min kæreste, men jeg ved ærlig talt ikke om jeg elsker ham mere. Han er sød nok og behandler mig godt. Det er bare som om at vi er venner. Sex har der ikke været noget af i nogle måneder, kys er meget minimalt. Det er nok mest mig der ikke har lyst, men det er fordi jeg ikke rigtig føler at vi er kærester. Når vi skal lave et eller andet sammen, så er det meget hans behov og det han vil. Også når vi skal se film eller tv. Jeg føler tit, at jeg vil være gladere uden ham. I hvert fald hvis vi ikke boede sammen. Vi har egentlig snakket om det mange gange. Vi havde aftalt at han så tog op til sin bror i nogle dage i ferien, men det er ændret så hans bror kommer til os. Han lover altid at ændre på det. Og jeg synes jeg gør alt hvad jeg kan. Den ene dag kyssede vi meget, fordi jeg ville se om det gjorde en forskel. Resultatet blev, at han blev skide sur fordi vi ikke kyssede godnat. Tit når jeg fortæller hvordan jeg har det eller om min dag, så vender han det ret hurtigt over til at handle om ham.
  • Skrevet
Prøv at forstille dig din kæreste være sammen med en anden og så mærk hvordan det føelse.. hvis det er frygteligt at tænke på elsker du ham stadig.. men hvis det faktisk ikke genere dig så meget så er tiden til at afslutte forholdet 😕 håber det måske kan hjælpe lidt 😊
5'eren

5'eren

49 indlæg
  • Skrevet
Det lyder til i har et forhold hvor i kan snakke om tingene. Prøv at fortæl ham med hvordan du føler han ofte kører tingene over på ham selv, det kan godt ske der er noget han gør ubevidst eller i en god tro. I forhold til sex, synes selv når man først bor sammen kan det hele godt blive lidt venne agtigt, hvor førend man flyttet sammen, var det meget mere spænding i forholdet. Lysten går også naturligt op og ned i perioder, for mig virker det at lave lidt en aftale med mig selv om det skal for eksempel være mindst en gang i ugen, ikke fordi jeg skal tvinge mig selv til det men for at der ikke bare går hverdag i den, går der først hverdag det mister man hurtigt noget gnist. Mærk efter om du ville kunne undvære ham, også få snakket det igennem, nogle gange kan ens hoved godt bilde en alt muligt ind som man i sidste ende endelig slet ikke har så store problemer med som man føler i perioder.
Capri

Capri

2 indlæg
  • Skrevet
Tak for jeres svar. Jeg ved ikke, om det ville være "okay" for mig, hvis han var sammen med en anden. Men jeg føler mig mere og mere ulykkelig i forholdet. Jeg har den seneste uges tid været så syg med influenza, at jeg stortset ikke har kunne bevæge mig, trække vejret ordentligt, eller kunne sove. Alligevel har jeg været inde i byen, lavet varm mad flere gange, følt mig tvunget til at lave ting med ham (ellers blev han sur). Det har virkelig taget på mig.