1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Skal jeg stole på ham?

Skal jeg stole på ham?

danskerdame

danskerdame

8 indlæg
  • Skrevet
Jeg har for nylig oplevet noget, som jeg fandt mistænksom. Min kæreste gennem 8 måneder, skulle afsted til Amsterdam og Belgien på tur. Jeg var (desværre og også dumt af mig) kommet til at stalke hans eks kæreste lidt forinden, og kunne se at hun var flyttet til Amsterdam kort inden hans rejse dertil. Det stod klart og tydeligt, med den præcise dato og han havde også liket hendes opslag. Alligevel da jeg konfronterer ham med, om det er på grund af hende, han skal derned, siger han at hun så vidt han ved, stadigvæk bor i Ungarn ved sine forældre (hvor hun er fra)... Jeg har det ikke særlig godt med det, men vælger at stole på ham - idet jeg tidligere har stolet fuldt på ham, og han har virket loyal. Det underlige er bare, at jeg kan se hun deltager i forskellige events i Amsterdam, så hun må jo bo der. Efterfølgende kan jeg også se, at han modtager billeder fra hende på telefonen - dog kan jeg ikke se hvad de viser. Og han siger, at det er "privat." Han siger dog, han ikke har mødtes med hende. Spørgsmålet er, om jeg bare er for naiv eller jeg skal give ham min fulde tillid på trods af det her?
Supernova1

Supernova1

460 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes du virker naiv, og især det med billederne er meget mærkeligt, har hun ikke meget tøj på eller hvad siden du ikke må se dem?🧐. Og jeg forstår ikke engang hvorfor du lader dem være venner med hinanden? Jeg synes bestemt ikke man skal have kontakt til sin eks. Et godt tip: Hvis du tror han er utro, så lad som om du rækker for hans telefon og hold godt øje med hans reaktion, for den siger nemlig alt😉
danskerdame

danskerdame

8 indlæg
Hehe ja det frygter jeg jo lidt.. Men han sagde at det er fra et guldbryllup. Jeg synes egentlig det er ok at have kontakt til sine eks'er, det har jeg også selv men i begrænset omfang og jeg ville altid være 100% ærlig omkring det, hvilket jeg bare ikke føler han er.. Haha, det bliver lidt svært for der er kode på ;-)
Jeg ville være lidt opmærksom på hans opførsel, jeg havde en kæreste der også var sådan engang, og det endte ud i kæmpe skænderier grundet jalousi mm. Men du skal helt sikker gøre hvad du føler mest for ❤️.
danskerdame

danskerdame

8 indlæg
Ok så din mistanke var forkert? der var ingenting i det så eller hvad? :-)
Supernova1

Supernova1

460 indlæg
Lol, hvis det fra et guldbryllup hvorfor skulle han så skjule det for dig? Er han ikke din kæreste? Man holder da ikke ting hemmeligt for sin kæreste?🧐 Ej ej ej “guldbryllup” den køber jeg godt nok ikke. Men i sidste ende så kender du ham bedst, stol på din intuition, hvis du føler at han er utro så er han det sikkert også :)
danskerdame

danskerdame

8 indlæg
nej synes også, det virker rigtig underligt. Og rigtig nok der burde ikke være noget at skjule, altså jeg ville ikke have behov for ikke at vise det. Men han er meget privat som person, måske synes han bare ikke man skal vise det frem på den måde.. At jeg bare bør stole på ham.
Catwoman86

Catwoman86

41 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej danskerdame.. Det virker lidt som om du prøver, at forsvare ham og derfor måske ikke kan acceptere tanken om det kan være muligt, at han er dig utro. Fordi det ville gøre dig meget ondt. Kan godt forstå dig på en måde, men tror ikke du gør meget, for at finde ud af, hvad der i virkeligheden foregår, fordi du er bange for at skræmme ham væk måske. Men noget tyder, jo på at det er ikke som det burde være, siden du går rundt og har det dårligt over det. Det er hvert fald, tydeligt, at du ikke kan acceptere tanken om, at han ses med sin eks, selvom du indrømmer du ikke har noget imod det, er du alligevel skepsis over situationen fordi han gemmer billeder fra dig. Så må du jo træde bedre i kræft og vise, hvad du går ind for i et forhold og hvad du ikke går ind for i et forhold. Det handler også om grænser og værdier. Folk deler ikke altid den samme værdisæt, vi har forskellige principper og regler, det burde du snakke med ham om. Du kunne sige til ham, at du ikke bryder dig om, at han har et hemmeligt forhold med sin eks kæreste, hvor du ikke må involveres i deres "billede ting" at denne adfærd er uacceptabel i din optik.
danskerdame

danskerdame

8 indlæg
Mange tak for svar. Helt klart, er nervøs for hans reaktion, da han flere gange har sagt at der ingenting er med hende, og at han ikke har mødtes med hende. Virker ikke til, jeg rigtig får noget ud af at tale med ham omkring det. Og vil jo heller ikke være den strikse kæreste, som forlanger at hun vil se dit og dat, og mistænker ham hele tiden. Men er nok bedst at tage snakken med ham, for ellers er det svært at finde ud af, hvad der virkelig er sket og så bliver det bare antagelser...

Mest populære tråde