1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Skal jeg trække mig fra ham?

Skal jeg trække mig fra ham?

laurabs

laurabs

373 indlæg
  • Skrevet
Hej! Min kæreste og jeg er i vores 6 år lange forholds første alvorlige krise. Igennem flere måneder har min kæreste (28 år) trukket sig fra mig både følelsesmæssigt og fysisk. Han begraver sig i arbejde og har virkelig begrænset sin kontakt med mig på trods af, at vi bor sammen i en lille lejlighed og har gjort det i 4 år. Det har selvfølgelig gjort ondt, men jeg har undskyldt det med, at han nok har været travl og stresset, og at det nok skulle gå over. I lørdags konfronterede jeg ham endelig med det og han erkendte, at han føler, at "der er sket noget i mellem os", at der er kommet en afstand i mellem os - og at han er skyldig i den afstand. Han siger, at han ikke ved hvorfor han har det sådan, men at han stadig elsker mig og gerne vil få det til at fungere. Jeg er selvfølgelig meget ked af det og splittet, for han er jo manden jeg forestillede mig at skulle bruge mit liv med. Det virker som om, at han er i gang med at finde ud af om han ønsker at være sammen med mig, og det er selvfølgelig virkelig smertefuldt og rammer mig også på mit selvværd. Mit problem er nu: - Jeg har altid været den, der tager mest initiativ til samtale og til det fysiske (kys, kram, sex osv). Skal jeg trække mig fra den del af det nu for at give ham plads til at han kan vise, at han virkelig vil mig? Jeg føler, at han er nødt til at bevise overfor mig, at han oprigtigt gerne vil være sammen med mig, for ellers kan jeg jo selvsagt ikke være i det. Men på den anden side at det også svært helt at trække mig fra ham og jeg tænker også, at det kan gøre tingene endnu værre. - Skal jeg evt. flytte hjem til mine forældre i et par dage, så vi kan mærke om vi savner hinanden? Jeg vil jo helt vildt gerne være sammen med ham, for jeg elsker ham jo, men jeg er også nødt til at passe på mig selv igennem det her. Hvad skal jeg gøre?
1987-male

1987-male

2315 indlæg
  • Skrevet
"Skal jeg trække mig fra den del af det nu for at give ham plads til at han kan vise, at han virkelig vil mig?" Ja. "Jeg føler, at han er nødt til at bevise overfor mig, at han oprigtigt gerne vil være sammen med mig, for ellers kan jeg jo selvsagt ikke være i det. " Enig. "Men på den anden side at det også svært helt at trække mig fra ham og jeg tænker også, at det kan gøre tingene endnu værre." Måske, men du skal jo gøre noget, hvis du ikke gør noget forsætter det som nu, og det kan du ikke leve med. "Skal jeg evt. flytte hjem til mine forældre i et par dage, så vi kan mærke om vi savner hinanden?" Ja, hvis du virkelig savner dine forældre og ønsker at leve lidt sammen med dem igen. Nej, hvis du kun gør det for at få ham tilbage på denne måde.
banditqueen

banditqueen

113 indlæg
  • Skrevet
Jeg forstår godt at du er rigtig såret, det er nok helt naturligt hvis man som dig bliver sat på spidsen. Jeg synes at du skal, bide mærke i at han gerne vil have det til at fungere. Og så synes jeg at du skal spørge ham om hvad han har brug for lige nu istedet for at du skal have bitre svar herinde fra. De svar du får her kan gøre ondt værre. Så spørgsmål ham om hvad han har brug for, for at i kan gøre processen lettere. Mænd er mere følsomme end vi tror og måske har han svaret på dine spørgsmål. Og hvis ikke, så kan du sige til ham hvad du har tænkt efter jeres samtale -altså de ting du skriver herinde, at du har tænkt på at gøre. Held og lykke 😊