1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Skal man holde igen

Skal man holde igen

Frøkenkrøltop

Frøkenkrøltop

225 indlæg
  • Skrevet
Har mødt den her fyr på en dating app hvor han inviterede mig ud at drikke en kop kaffe. Der var fin kemi og let flirt og jeg syntes virkelig han var sød og charmerende og lidt genert. Han skriver bagefter at han havde en god følelse i kroppen og om jeg vil ses igen. Det vil jeg rigtig gerne, men der kommer ikke rigtig noget respons. Inviterer ham hjem hvor vi kunne lave noget mad sammen hvilket han super gerne ville. Han var her i går og jeg blev skuffet selv om det også var hyggeligt og vi snakkede meget om alt muligt. Han gav mig mange søde komplimenter dog primært for mit udseende. Han endte ret hurtigt med at udvise at han syntes jeg var tiltrækkende. Spurgte efter noget tid hvad jeg var til og sagde at han var meget tiltrukket af mig og havde lyst til mig. Vi kyssede heftigt og han rørte. Jeg holdt igen da jeg ikke ville gå for hurtigt frem hvilket jeg også sagde til ham og jeg havde mens (det fortalte jeg ikke). Mit spørgsmål er: hvis man lader være med helt at have sex, vil man så blive mere interessant eller uinteressant? Skal man bare have sex hvis man har lyst og så håbe? For det havde jeg skam men kunne så ikke
vandmelonn

vandmelonn

437 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes man skal gøre det når man føler for det.
Jeg var i seng med min flirt efter vi havde set hinanden 2-3 gange.
Vi ses stadig og jeg er bestemt ikke blevet mindre interessant.
Jeg ser ingen grund til at vente flere uger eller måneder..
Man kan ligeså godt finde ud af om man har kemi i sengen.. det ville
være ærgeligt at bruge uger på at date og så finde ud af man slet ikke er "gode sammen"
i sengen.. det sker jo. men følg din mavefornemmelse.
vaniljestang

vaniljestang

354 indlæg
  • Skrevet
Med min kæreste havde vi sex 3. gang vi sås, og han blev kun mere vild i varmen efter vi havde haft sex :) Vi så dog også hinanden for 5 år siden. Der havde vi sex første aften, og vi så hinanden 2-3 måneder efterfølgende. Vi har bare først lige mødt hinanden igen og blevet kærester nu. Jeg synes også man skal gøre det når man har lyst, og ikke holde sig tilbage fordi man måske skulle blive mere interresant. Hvis en fyr kun vil have sex med dig, så ændre det sig ikke uanset hvor længe du venter. Han kan sagtens vente 5 dates og droppe dig derefter hvis det var det. Så bliver det bare en "mission" for ham istedet. Hvis du nu ventede 1 måned, så gad han måske ikke vente på det og bare droppe dig inden. Så jeg gir ikke så meget for det der med at vente med sex. Er han interesseret i dig, så er han det også efter sex uanset hvornår man har det :)
1987-male

1987-male

2464 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
"hvis man lader være med helt at have sex, vil man så blive mere interessant eller uinteressant?" Mere interessant for dem med lavt selvværd. De skal bevise over for sig selv, at de kan få dig. https://www.youtube.com/watch?v=1gDTFygaSws Mindre interessant for dem med højt selvværd. De gennemskuer med det samme at du prøver at højne din egen værdi ved at spille dyrbar, og så er du ude af billedet med det samme. De vil have en voksen kvinde. I øvrigt er spørgsmålet irelevant i sig selv i forhold til dem med et højt selvværd. Du vil aldrig stille det. I stedet vil du stille spørgsmålet - hvorfor helvede er han så lige glad med mig?? (https://www.youtube.com/watch?v=2uFlzTvUnjE) Kig på hende i båden. Hvilket spørgsmål stiller hun sig selv der? ;-)

Mest populære tråde