1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Skal vi begynde på børn? Eller vælge "det ...

Skal vi begynde på børn? Eller vælge "det fornuftige"..

held24

held24

16 indlæg
  • Skrevet
Hej med jer, Jeg vil prøve at gøre det kort :) Min kæreste (27år) og jeg (24år)har været sammen godt 3 år og kommet igennem op og nedture i løbet at vores tid sammen så vi er ret så sikre på at det skal være os to sammen resten af vores dage da vi simpelthen er hinandens bedste venner. Vi er nu nået dertil hvor vi faktisk gerne vil have børn sammen da min kæreste meget gerne vil have børn inden han bliver 30 og jeg vil også gerne snart igang da jeg har mistanke om at have PCO som jo muligvis gør det lidt svære at blive gravid. Mén derudover vil jeg også rigtig gerne læse til veterinærsygeplejerske, adgangskravet er dog en fast elevplads og de hænger desværre ikke på træerne. SÅ det er ret svært at sætte en dato på hvornår det lykkedes. Dermed tænker jeg også at uddannelsen tager 3-4år og så er min kæreste og jeg jo den del ældre som vi helst ikke vil være. Pt. er jeg ledig men min kæreste har fuldtidsarbejde. Er det ufornuftigt at vælge børn nu eller er det godt med den uddannelse og stabilitet først ? Kan man virkelig bare springe ud i det og så håbe at ens liv efterfølgende flasker sig i forhold til uddannelse og job? Håber nogle har siddet i samme situation. :)
marvelous_margarita

marvelous_margarita

37 indlæg
  • Skrevet
For det første tænker jeg, at det vil være en god ide at få undersøgt, om du har PCO :) Dernæst er det værd at overveje, hvordan studiet passer sammen med små børn. Nogle studier har for eksempel ikke mødepligt, så det er let at holde flere dage fri, hvis barnet er syg, andre har dog, og der vil det være svært at tage mange dage fri, selvom man har et sygt barn. Og der er jo ingen garantier, når det kommer til børn, det kan være de nærmest ikke har en sygedag i deres liv, men det kan også være at man får et ørebarn, som ligger syg med betændelse eller forkølelses hver 3-4 fjerde uge i vinterperioden. Børn er skønne, og det kan godt lade sig gøre at have børn under studiet, men man skal have gjort sig forkellige tanker, også omkring børn og eksaminer for eksempel :)
FruSPedersen

FruSPedersen

701 indlæg
  • Skrevet
Jeg vil lige kommentere på uddannelsen. Jeg håber, at du har en plan B. Det er SÅ svært, at få elevplads. Prøvede selv i 3år og jeg har erfaring inde for området i forvejen og gode karakterer. Tilbage til børn. Gør hvad i føler for. :) bliv undersøgt for PCO og bare nyd livet. Gør hvad du plejer. :) du kan altid tage en uddannelse, når barnet kommer i dagpleje. :) Held og lykke!
held24

held24

16 indlæg
  • Skrevet
Mange tak for jeres svar :) Ja det er desværre ikke den "nemmeste" uddannelse jeg er faldet for, det er jeg helt klar over det og jeg får det sådan set også af vide hver gang jeg snakker om det. :D Mén det får mig nu ikke til at droppe uddannelsen for hurtigt. Jeg ville gerne jeg havde en plan B, dog har jeg en uddannelse som sosu-hjælper, det er da bedre end ingenting. :D I forhold til PCO, er jeg egentlig blevet testet for ca. 1,5år siden, dog kun ved blodprøver, hvor de ikke kunne se noget. Mén jeg har stadig stor mistanke så har netop bestilt tid til lægen. Hvis det viser sig at jeg har svært ved at få børn pga. PCO har jeg besluttet at projekt baby starter "hurtigst muligt". Hvis ikke, så skal jeg nok lige bruge lidt længere tid på at overveje uddannelsen nøje. :)