1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Sludder for en sladder med naboen, we know how ...

Sludder for en sladder med naboen, we know how it ends

Jasmin024

Jasmin024

14 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Det er sådan, at jeg er flyttet ind i min første lejlighed, juhuu!! Men har så fundet ud af, jeg har en super cute nabo, ikke som i jeg bare vil ham med det samme! Men vi er begyndt at snakke sammen, sådan stille og roligt, jeg spurgte om han ville med ned og se noget lys, da vi begge er nye i byen, det skulle opleves og spurgte ham, og han sagde ja. Vi gik turen og efter turen foreslog han selv at være længere tid sammen, og nu har vi været inde hos hinanden i løbet af et par dage. Nu har han spurgt om min snapchat, hvilket er helt fint. Men tvivler nu, kan han mon li mig lidt mere lige pludselig? Ved godt jeg startede med at spørge ham om vi skulle gå en tur, for at lærer min nabo at kende.. er det for underligt af mig, og kan han mon li mig lidt mere?
vaniljestang

vaniljestang

354 indlæg
  • Skrevet
Det er jo virkelig svært at sige. At han spørger om din snapchat, behøves ikke nødvendigvis at betyde han vil dig på den måde. Jeg er da selv blevet spurgt om snap/facebook af flere mænd, uden det betyder noget og har da også selv spurgt om deres uden det betyder noget.. Hvis I begge er nye i byen, føler han sig måske bare tryg ved at han har en nabo som han kan være gode venner med. :-) Det er rart og vigtigt med gode naboer, så jeg vil tro at det bare er det han prøver på.
louisev1992

louisev1992

49 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Det er cool, at han har spurgt efter din snap - men det kan både være på vennebasis eller.. fordi han har lyst til at tjekke dig lidt mere ud. Snapchat er en fed måde, at lære hinanden at kende på.. Man deler nogle sjove moments, eller skriver en smule - uden at det er helt forpligtende på samme både, som hvis man skriver med hinanden direkte via chat m.m. Slap af, lad være med at tænke kærestetanker nu. Bare vær' dig selv, og tag det roligt. Hvis han kan lide dig, vil han ikke være bange for at vise dig det med tiden.
Jasmin024

Jasmin024

14 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Det er nemlig det! Det er svært at sige, men er bare en meget åben person. Og elsker selv snapchat fordi det netop fungere som det gør, men har på ingen måde tanker om kærestemateriale, tværtimod, synes bare det er fedt med en sød nabo. Men man kan bare blive lidt nervøs, fordi vi holder hele tiden øjenkontakt og vi skal lige vise hinanden nogle ting vi ved og hist og her, så på den måde er det super hyggeligt