1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Tidligere forhold ødelægger det for mig

Tidligere forhold ødelægger det for mig

Fyrpåwoman?

Fyrpåwoman?

6 indlæg
  • Skrevet
Jeg er mand på 24 år. Min kæreste igennem længere tid slog i juni op med mig. Vi havde været sammen i næsten 2 år, det viste sig så en måned senere at hende og min gode ven havde været sammen over en længere periode imens vi stadig var kærester. Jeg gik fra at være en person som stolte på alt for mange mennesker, til aldrig at stole på noget som helst udover mine bedste venner. Dette er noget jeg har arbejdet meget på at ændre, og jeg troede virkelig at jeg igen have lært at stole på folk. Jeg var så, så heldig i starten af Januar, at møde en rigtig sød pige på mit nye arbejde som telefonsælger. Vi var begge 2 nye, men valgte hurtigt at ses privat. Vi har siden haft det rigtig sjovt sammen, og set en masse til hinanden både på og uden for arbejde. Vi har noget lækkert sex og nyder hinandens selskab. Jeg er blevet glad for hende, fordi hun er virkelig sjov at hænge ud med og vi kunne i starten altid tage pis på hinanden og lave sjov med hinanden. (Det er meget vigtigt for mig, sammen med en god bunke selvironi). I starten skrev vi rigtigt meget sammen, hvilket jeg tænker er meget normalt. Men her det sidste stykke tid er det som om noget har ændret sig. Vi skriver sammen, men jeg føler det er mig som stiller spørgsmålene og ikke så tit den anden vej. Det bliver hurtigt bare om du har haft en god dag ell. ligende, samt der opstår rigtig mange misforståelser imellem os, når den anden part eksempelvis bare laver sjov. Dette får mig til at overtænke rigtig mange situationer, vil hun mig ikke, er der en anden, og alt muligt sindsygt og dermed drager jeg sindsygt hurtigt konklusioner. Dette ender ofte med at gå udover hende, da jeg er sindsyg dårlig til at holde min tanker indenfor. (Jeg har dog aldrig nævnt overfor hende at jeg tror hun er sammen med andre, da jeg inderst inde godt ved hun ikke er jo, men alligevel tvinger min hjerne den tanke i mig). Vi har over det sidste stykke tid haft rigtig mange af disse snakke, og hun har fundet sig i meget lort fra min side af, hvor jeg ikke helt forstår hun egentlig stadig gider bruge tid på det. Vi aftale så her for lidt tid siden, vi giver det en sidste chance og jeg lover at ændre på mig selv, og ikke forhaste noget som helst og bare se hvad der sker med tiden. Jeg er meget i tvivl, burde jeg stoppe den, for at skåne hende for mit lort? Eller give det hele en chance og virkelig arbejde med mig selv, og bare lade det tage den tid det tager? Jeg er virkelig i vildrede
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Det virker som om, du omklamrer hende lidt og hele tiden vil have hende til at bekræfte, at hun vil dig rigtigt. Jeg synes, du skal trække dig lidt og lade hende komme til dig det næste stykke tid - så det er hende, der skriver og opsøger dig, når I mødes. Gør hun ikke det, så må du acceptere, at hun ikke er interesseret nok. Men gør hun det, så synes jeg, du skal tage en snak med hende om, at du er ret usikker, fordi din ekskæreste gjorde de ting mod dig. Du er nødt til at fortælle det hele, om alle dine usikkerheder, for hun kan mærke dem alligevel. Og så tror jeg, du skal begynde hos en psykolog.
Fyrpåwoman?

Fyrpåwoman?

6 indlæg
  • Skrevet
Jeg har fortalt hende det hele, både omkring min usikkerhed og det med min ekskæreste. Det var herefter vi valgte at give det en chance mere ;)
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Det lyder som om, du har meget lavt selvværd, så jeg mener, at det handler om at bygge det op. Prøv en psykolog eller bliv god til noget eller få nogle sejre på anden måde.
xxmahaloxx

xxmahaloxx

956 indlæg
  • Skrevet
Jeg tror ikke du er klar til et forhold.. Du er stadig for mærket af dit tidligere forhold og du straffer din nuværende flirt for ting din xkæreste gjorde. Du leder efter problemer og fremprovokerer dem selv hvis du ikke kan finde nogle. Let it go og brug noget tid på at opbygge dit selvværd og din selvtillid. Du er nødt til at nå et punkt hvor du accepterer at der skete noget lort med din x, men at det ikke er alle kvinder der gør sådanne ting og du er klar til at give en ny en 100% åben chance. Ellers kommer din usikkerhed, jalousi, og dit manglende selvværd til at ødelægge alle dine fremtidige forhold og så får du aldrig opbygget tiltroen til at det nok skal gå godt. 
Hende der

Hende der

77 indlæg
  • Skrevet
Jeg mødte min nuværende kæreste 2 måneder efter han fandt ud af, at hans kæreste var ham utro med hendes eksmand. Hun var gravid, og de skulle starte familie sammen, men da han opdagede hendes utroskab gik det i stykker og han blev cuttet fuldstændigt. Han fik først at vide 2 dage efter hans datter var født af omveje. Han var helt klart ramt af alt det, der var sket. Og han havde svært ved at tro på, at jeg faktisk ville ham det godt. Selvfølgelig har det været svært nogle gange at håndtere hans mistro, men han var åben omkring, at han var usikker, og vi snakkede meget om det. Jeg valgte at spille med åbne kort, og sagde, at han til enhver tid måtte kigge i min telefon eller computer, og han altså ikke skulle være ked af, hvis han havde behov for det. Én enkelt gang ville han gerne se samtalen jeg havde med en på messenger, og det er det. Vi har snart været kærester i to år. Og jeg kunne ikke ønske mig en skønnere kæreste. Han siger, at det hjalp ham meget, at finde ud af, at ikke alle kvinder er kællinger. Og han var ikke selv nået til den konklusion hos en psykolog. Det er selvfølgelig hårdt til tider, når man skal bevise, at man ikke har gang i andet, men åbenhed har Været vores nøgle. Også erkendelsen af de følelser man hver især har. Jeg håber i finder ud af det.

Mest populære tråde