1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. tiltrukket af min kæreste

tiltrukket af min kæreste

løcthes_3

løcthes_3

2 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Hej, jeg har brug for et råd, da jeg selv er fuldstændig i vildrede omkring hvad jeg skal gøre. Jeg har over det seneste halve år set en rigtig sød fyr. Vi har mødt hinanden igennem vores fælles arbejde. Jeg har godt kunne fornemme, at han syntes godt om mig i lang tid, men jeg så det ikke som andet end venner til at starte med. Men jeg følte en enorm tryghed hos ham, han gør mig glad og får mig til at grine, så til sidst overgav jeg mig. Mit issue er, at jeg ikke føler mig 100 % tiltrukket af ham og det er et ret stort problem for mig. Han har lidt ekstra på maven, hvilket jeg bare ærligt må erkende tænder mig fuldstændigt af. Det er så stort et problem, at jeg overvejer at stoppe det med ham eller fortælle ham hvordan jeg har det med det. Men jeg synes heller ikke helt jeg kan være det bekendt. Jeg synes, det er overfladisk, men jeg har også måtte krybe til korset og erkende at for mig betyder det ydre også noget. Vores sexliv fungerer rigtig godt, så det er ikke det der er problemet. Det er mere bare til dagligt. Jeg føler mig ikke stolt af at gå sammen med ham i offentligheden. Jeg skammer mig rigtig meget over at sige det, og har gået med mange tanker om, om det måske handler mere om mig selv end ham? Om mine tanker om ham egentlig vil ændre sig, hvis han taber sig? Jeg ved det ikke, men jeg har heller ikke lyst til at stoppe det, da vi ellers har det rigtig godt sammen. Jeg håber, jeg kan få nogen råd fra nogen der har stået i en lignende situation. Kærlig hilsner...
chikua

chikua

487 indlæg
 • Skrevet
Du har ret i at det handler om dig og ikke ham
Emma3683

Emma3683

44 indlæg
 • Skrevet
Han fortjener ihvertfald bedre end dig - det er helt sikkert. Og i forhold til dit problem, så handler det garanteret om, at han ikke er den rette. Ellers er du utrolig overfladisk, hvilket nok ikke får dig langt i jagten på kærligheden. Nu har min egen kæreste også lidt på maven, og jeg har som også i fortiden tænkt at det ikke var noget for mig - men jeg er så forelsket at jeg simpelthen ikke kunne være mere ligeglad. Jeg synes faktisk, at det klæder ham med lidt ekstra.. Og så er den rigtig god at ligge på og se film ;). Lige så snart du finder en du klikker med 100 procent og som du rent faktisk forelsker dig i - så har det intet at sige. Jeg ville ihvertfald ikke bede min kæreste om at tabe sig - så længe han er glad for sig selv (og så længe det er sundhedsmæssigt forsvarligt), så kunne intet betyde mindre for mig. Og så skylder du ham i øvrigt at være ærlig. For han fortjener en, der er ligeglad, og som elsker ham alligevel. Det burde ikke have noget at sige, og hvis det har- jamen så holder du ham sådan set kun for nar ved at blive sammen med ham.
PBrix

PBrix

5 indlæg
 • Skrevet
Kender en der har stået i lidt samme situation. Hendes problem var dog blot, at hun følte de var mere som bror og søster, så hun havde ikke lyst til sex med ham, selvom han var pisse lækker. Tilgængeld elskede hun ham stadig. Hun valgte dog at bryde forholdet, da hun ikke var særlig glad, den dag i dag, er hun sit gamle jeg og er selv glad for beslutningen. Jeg synes du enten skal være ærlig og tænke om du kan være sammen med ham "resten" af dit liv eller om du kunne prøve og være ligeglad? Det er selvfølgelig en meget trist tanke, hvis du elsker ham, men det er jo ikke noget man kan gøre for.
Liselotte80

Liselotte80

8 indlæg
 • Skrevet
Det er kun dig der ved om han er den rigtige for dig :-) Tag væk i en uge og se om du savner ham. Da vil du vide om du har lyst til at være uden ham :-)
ItLars

ItLars

67 indlæg
 • Skrevet
ItLars

ItLars

67 indlæg
 • Skrevet

Mest populære tråde