1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Ulykkelig pga eks

Ulykkelig pga eks

vitaminwater

vitaminwater

336 indlæg
 • Skrevet
Hey allesammen. Jeg slog op med min daværende kæreste for et år siden. Vi startede med pause og jeg slog så op "rigtigt" efter en måned. I denne pause var jeg så sammen med to. Og ja, det var virkeligt hurtigt og jeg fortryder også den i dag, at det var sådan jeg reagerede. Og han blev selvfølgelig knust, og jeg føler/følte mig som den største kælling. Selvom pausen var i mit tilfælde, til at finde ud af hvad jeg ville, hvilket jeg så gjorde på en voldsom måde. Jeg slog op med ham fordi jeg følte jeg elskede ham højere end han elskede mig. Vi havde langdistance forhold, og jeg følte mest det var mig der gjorde noget ud af vores forhold. Men han var min første kæreste, og jeg var/er så dybt forelsket i ham. Jeg slog op med ham, selvom jeg elskede ham, og jeg tror det er derfor jeg har så svært ved at komme over ham. Mine veninder siger han er en idiot, og jeg skal komme over ham. Og min eks og jeg har også været uvenner, og så venner, så uvenner osv. Rimelig kaos, men vi har ikke set hinanden i et år. Sagen er den at jeg tænker stadig på ham, og græder over ham, fordi jeg elsker ham så meget. Han gjorde mange dumme ting mod mig, og udefra kan jeg selvfølgelig godt se jeg bare skal videre. Men jeg elsker ham så meget. Jeg føler at det lige pludselig er mig der er idioter i forholdet så at sige, selvom det var ham gennem 2,5 år der gjoede dumme ting. Jeg har det så dårligt med mig selv over det, og at jeg ikke bare slog op med ham, uden at holde pause, så han ikke kunne få mig til at føle mig som en utro stodder. Status med vores forhold er, at jeg ikke længere er blokeret på sociale medier, og at han begyndte at fælge mig på Instagram. Dog unfollowede han lidt efter, meget mærkeligt. Han er 21 og jeg er 19. Vi fandt sammen da jeg var 16 og han 17. Jeg har tigget ham om at komme tilbage, så dum som jeg er. Super kikset ja, men jeg var/er desperat. Vi har ikke haft kontakt meget længe. Hvis han ikke vil have mig, er der jo intet at gøre og alle mine nærmeste siger jeg skal glemme ham. Men mit hjerte siger noget andet, så skal jeg gå mod alle odds? Håber nogen kan hjælper mig ud af det her helvede. 😞 Hilsen den fortvivlede
Cococo

Cococo

108 indlæg
 • Skrevet
Hvis du virkelig elsker ham, så kæmp for ham. Følg dit hjerte. Du skal ikke lytte til hvad andre siger. I var meget unge da I kom sammen, måske 1 år hver for sig har forandret jer og I kan starte "på en frisk" :) held og lykke x
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
.
vitaminwater

vitaminwater

336 indlæg
 • Skrevet
Jeg har skrevet til ham, om vi skulle mødes. Det vil han gerne, men han skrev han har fået en kæreste. Det blev jeg self knust over. Det skrev jeg ikke til ham, da han spurgte om jeg var okay med det. Skrev bare ar selvfølgelig var det okay. Så nu ligger bolden hos ham, om hvornår vi skal mødes som venner. Hvis jeg overhovedet kan lade vær at græde, når jeg ser ham.
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
.
vitaminwater

vitaminwater

336 indlæg
 • Skrevet
Okay, det må jeg prøve
existencia

existencia

452 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Jeg er dybt uenig med supernova1. Når du ved, at han har en kæreste, så bør du respektere det forhold. Dermed bør du ikke bede ham om at vælge dig. Så må I nøjes med at være venner, hvis du kan leve med kun at være venner, eller må du komme videre. Det er dybt respektløst at gå efter en optaget person! Hvordan ville du have det, hvis det var dig, der vsr hans kæreste?!
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
.
Naika

Naika

423 indlæg

Når han er optaget må du respektere det selvom du elsker ham  
måske vender han tilbage,men det,at han hurtigt melder ud er netop
for,at teste
hvis du respekterer ham,så respekterer du hans forhold
synes det er en dårlig ide,at genoptage kontakten,når han har fået ny kæreste..........

vitaminwater

vitaminwater

336 indlæg
 • Skrevet
Tak for rådene! Det er dejligt med forskellige syn på det. Jeg har intet hørt, og jeg synes det går lidt bedre. Tænker stadig på ham og tjekker hans Instagram og Facebook. Og jeg har selvfølgelig tjekket om nogen piger har kommenteret, hvem der er hans kæreste osv, men jeg kan INTET finde. Virkelig ingenting. Han liker manges billeder, men ellers ikke noget. Hmm, mine skills rækker ikke ihvertfald haha. 😅 Anyway, jeg har snakket meget med min mor, søster og veninder, og de siger at det ikke nødvendigvis kun er ham jeg er trist over, men også så meget andet. Er lidt blevet student, så har man typisk et tomrum sagde mutti, og man kan godt føle sig helt lost og trist. Det er måske det eller en blanding af min eks og studenterhalløjet. Jeg ville egneligt også mødes med ham, for at der "sker noget nyt" mellem os. Forstå mig ret. Vi har ikke ser hinanden i et år og har skiftet mellem at være venner og uvenner. Så jeg har brug for ligesom at mærke hvordan jeg har det med ham, og måske kunne lægge låg på det vi havde? Eller måske kunne mærke, okay jeg er stadig forelsket, hvem ved? Jeg har bare lidt brug for der sker noget mellem os.

Mest populære tråde