1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Ungerne har taget fars plads

Ungerne har taget fars plads

kandetfortsætte

kandetfortsætte

1 indlæg
  • Skrevet

Min kone og jeg har været sammen i 8 år, blev gift sidste år, sammen har vi to børn på 3 og 5 år, min kone har et barn som bor herhjemme på 11 år.
Syntes vi alt for sjældent hygger os sammen, som om dagligdagen går med praktikken, jeg har spurgt om ikke vi skal gøe noget bare os to men så er der "jamen det skal heller ikke presses ind, så er det ikke hyggeligt"
Nu er det ydermere blevet sådan at ungerne kommer listende hver aften ind i soveværelset meget kort tid efter vi er kommet i seng, har protesteret over dette flere gange / blevet halvsur, jeg mener ikke ungerne behøver putte ved mor hver aften, min tanke er at de kommer fordi det er dejligt og fordi de nu er blevet vænnet til at moderen syntes det er ok, de ligger kun ved hende skal siges.
Syntes dog det kunne være ganske rart at have soveværelset for os selv, det kunne måske også være en god ting at komme "helt tæt" på hinanden bare engang imellem.

Nogen gode råd, syntes jeg er ved at køre rigtig sur i det

Mvh Den lidt fortvivlede mand

Bellis

Bellis

61 indlæg
  • Skrevet
Kan den store ikke passe de to små bare i en halv time? Så kan de enten blive hjemme og lege eller de kan gå ud og lege udenfor og så kan du og din kone gå en tur i mens? Eller sætte jer og snakke om alt og ingenting. Ellers tænker jeg om det er en mulighed at få dine forældre eller svigerforældre til at passe børnene en gang imellem? I kan aftale at første fredag i hver måned er date-night og den dag er hellig, så skal den aflyses så skal der være en virkelig god grund til det og så sørge for børnepasning den aften. Mht. at børnene sover i jeres seng hver aften, så kan jeg godt forstå at det frustrerer dig. Men jeg synes at du er nødt til at slå i bordet og have en samtale med din kone på et tidspunkt hvor I har tid til det og ikke forstyrres af børn og andet. Og så er I vel begge nødt til at åbne op for hinanden - du er nødt til at sige de her ting til hende, at du elsker hende og derfor ønsker at bruge mere tid sammen med hende og at du har det rigtig svært ved at børnene sover hos jer når de er så store og det ikke er nødvendigt. Hun har sikkert også et par ting hun ikke er helt tilfreds med og så kan I sammen finde en løsning. Hvis hun siger, at det ikke skal presses ind så insistér på at I får det presset ind - det kan sagtens være hyggeligt alligevel hvis I sørger for at omstændighederne er rigtige. Man er nødt til at presse det ind, man synes er vigtigt, ellers kører man bare rundt i hverdags-rutinerne konstant og så er der sgu ikke plads til så meget andet. Hvis I evt. snart har bryllupsdag så kan du arrangere et get-away - det behøver ikke at være noget vildt: lån et sommerhus af en bekendt i weekenden, tag væk fra den by I bor i (bor I i København, så undersøg om I måske har mulighed for at komme et smut til Fyn eller Jylland). Og så husk de helt små ting: det er vigtigt at overraske hinanden, det er vigtigt at give hinanden gaver, at forkæle hinanden, osv. Nogle gange kommer man længere med at begynde en god vane end ved en samtale - så væn dig til at overraske din kone indimellem - med gaver (behøver ikke at være dyre), med små sedler med søde ord, osv. Jeg håber I finder en løsning sammen :)

Mest populære tråde